Homepagina
Lessen geven
 
  • (1 beoordeling)
E
Esperança
« Dansles van Marleon is echt fun! Zelf niet zo goed met choreo’s,... Lees meer »
E
Esperança
« Dansles van Marleon is echt fun! Zelf niet zo goed met choreo’s, maar hoe zij het uitlegt en voordoet geeft je echt het idee dat je zo mee kon dansen met JLO en Shakira tijdens de superbowl. Die dans van hun samen kan ik nu gewoon uitvoeren! Daarnaast maakt haar humor het helemaal af en ze heeft aandacht voor iedereen. Aanrader! »
30€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Marleon
  • Individueel
De lessen vinden plaats
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Andere hobby's
Niveaus
  • Alle niveaus

WO afgestuurde in International Business geeft jouw makkelijke handvaten om jouw financiën op orde te krijgen

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is het combineren van psychologie en budgetingtechnieken. Mindset is belangrijk voor het krijgen van een gezonde relatie met financiën. Mijn lessen zijn voor jongvolwassenen (student of starter) die beter willen budgetering. De les begint met elkaar leren kennen, doelen vaststellen en daarna zorgen dat jij niet meer elke maand jouw afvraagt of je jouw rekeningen wel kan betalen, bang bent om jouw saldo te checken of bij de kassa weer jouw bankkaart op rood kleurt. Ben je toe aan verandering, ik ben open en onbeoordeeld. Laten wij samen een start maken aan een gezonde financiële mindset.

Ervaring

Ik heb een passie voor planning, financiën en een gezonde financiële huishouding. Met makkelijke strategiën helpt deze International Business afgestuurde jouw financiën te organiseren. Als student heb ik gemerkt hoe moeilijk een gezonde relatie met geld is en daarom heb ik een methode voor mezelf ontwikkeld waarmee ik geen stress heb of al mijn rekeningen hoef te betalen en ook een spaarplan kan maken voor de toekomst. Ik geloof dat het belangrijk is hoe je over jezelf denkt, over geld en wat je denkt dat je kan bereiken. Psychologie (mindset, zelfbeeld) gaat samen met een gezonde relatie met financiën. Vandaar dat ik dit dan ook samen combineer in mijn methode naar budgetering.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 30€/u
Tarief voor 5 lesuren : 100€
Tarief voor 10 lesuren : 250€

Specificaties

Vergeleken met de concurrentie, een goed tarief per uur. Twijfel je of dit een goede match is met jou, de eerste les is gratis! Daarna kan je bepalen of je wil gebruik maken van de individuele lessen of meteen gaat voor het meer voordelige lespakket. Begrijp wel, als je eenmaal deze commitment maakt dan is een geen geld terug garantie.
Hopelijk tot snel!

Lessen aangeboden door Marleon
Individueel
De lessen vinden plaats
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Andere hobby's
Niveaus
  • Alle niveaus

Marleon's achtergrond

Ik ben een jongvolwassene met een passie voor budgetering, afgestuurd Bachelor in International Business Administration en Master student in Marketing.

De beoordeling over Marleon
  • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

1 aanbeveling

E
Esperança

Dansles van Marleon is echt fun! Zelf niet zo goed met choreo’s, maar hoe zij het uitlegt en voordoet geeft je echt het idee dat je zo mee kon dansen met JLO en Shakira tijdens de superbowl. Die dans van hun samen kan ik nu gewoon uitvoeren! Daarnaast maakt haar humor het helemaal af en ze heeft aandacht voor iedereen. Aanrader!

Vergelijkbare leraren

Andere hobby's in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Bij de lerares thuis Bij u thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 30€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 150€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 300€
Boek een les