Woon jij ergens in Vlaanderen en heb besloten om terug fit te worden? Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Dan kunnen de diensten van een personal trainer je vast wel helpen! Fitness begeleiding kan ook hierbij terug gevonden worden dankzij Superprof.

Een personal trainer is iemand die je zal begeleiden bij het sporten, maar ze hebben nog veel meer te bieden dan dit. Ze helpen je namelijk ook op mentaal vlak en op vlak van voeding. 

Als je besluit om de diensten van een personal trainer in te schakelen, zal deze je helpen met het creëren van een routine die je eenvoudig op je eigen kan volgen. Dit kan je best zo snel mogelijk in je dagelijkse routine opnemen zodat het sporten bijna vanzelf kan gaan. 

Heb je interesse in wat een personal training allemaal voor je kan betekenen? Dan kan je best snel verder lezen. We hebben het vandaag over wat een personal trainer eigenlijk allemaal voor je kan doen en waar in Vlaanderen je hiervoor terecht kan! 

Personal trainer

Welke diensten kan je van een personal trainer verwachten?

Zoals je je waarschijnlijk zelf ook al kan bedenken zal een privé coach je vooral helpen bij het sporten. Je moet wel in je achterhoofd houden dat iedere coach je uitleg zal geven op zijn of haar eigen manier. Dit betekent dus indirect dat je ook een goede relatie met je trainer nodig hebt. Als deze klik namelijk niet goed is, zul je je doelen niet zo effectief kunnen behalen. Maar ze zullen wel een stuk meer doen dan je enkel uitleg geven over het sporten! 

Personal trainers hebben een brede kennis op vlakken zoals: Beweging en sport, maar ook op vlak van mentaliteit en voeding voor het lichaam. Als je vragen hebt over een van deze onderwerpen kan je dus altijd terecht bij je personal trainer. 

Sporten zonder doel heeft geen zin, maar je doel moet wel een haalbaar doel zijn! De meeste mensen zullen in het begin van hun dieet een groot doel stellen dat ze willen halen. Maar als ze dit niet snel genoeg halen zullen ze de moed verliezen en sneller opgeven. 

Je trainer zal samen met jou een realistisch hoofddoel opstellen maar hij of zij zal je ook extra kleinere doelen opstellen zodat je iedere week een ander doel kan behalen. Dit geeft je iedere week nieuwe motivatie om dit doel te behalen! 

Personal trainer motivatie
Een personal trainer zal je altijd motiveren!

De meeste personal trainers kan je in een vaste sportschool terugvinden. Vaak staan ze dan ook in dienst van deze sportschool! Je kan dan meestal enkel afspreken met je personal trainer als je ook effectief een lidmaatschap van de sportschool aangaat. Indien je dit niet doet kan het zijn dat je een stuk meer betaald voor dezelfde lessen. Voor de mensen die dit niet willen, zijn er ook onafhankelijke personal trainers die zelfs tot bij je thuis zullen komen.

Deze diensten kun je vrijwel van iedere private trainer verwachten. Indien ze een van deze diensten niet specifiek zouden vermelden kan je best even navragen of ze je toch met de niet vermelde diensten kunnen helpen! 

Waar in Vlaanderen kan je terecht voor Personal trainers?

Woon je ergens in Vlaanderen en kan je eigenlijk wel een personal trainer gebruiken om je te motiveren? We hebben een grote lijst van verschillende grote steden waar je verschillende personal trainers kan vinden! 

Personal trainers in Antwerpen

In de grote stad Antwerpen heb je veel verschillende opties als het aankomt op personal training diensten en organisaties die dit voorzien.

HoliFit personal trainers 

Deze organisatie heeft slechts 1 doel: Het uitzoeken van een trainingsschema waar je je volledig aan kan houden! De schema’s zullen volledig worden aangepast aan je eigen lichaam en ze zorgen ervoor dat je altijd een uitdagende training zal hebben! Een personal trainer in Antwerpen helpt je hier mee verder. Ontdek alle coaches.

Hanna Mariën

Deze topsporter wilt na haar eigen carrière andere mensen helpen met hun gezondheid en sportprestaties. Je kan hier terecht als je je sportieve zelf wilt terug vinden! 

Vigor Fitness in Antwerpen

Door de gedrevenheid van de trainers van Vigor Fitness zul je zeker fitter kunnen worden. Ze gaan ook verder dan enkel je fysieke verbeteringen. Het ultieme doel is om je mentaliteit ook fitter te maken zodat je de resultaten zo lang mogelijk bijhoudt. 

Indien je meer wilt weten over deze organisaties kan je altijd onze blog lezen die over de personal trainers in Antwerpen gaat! 

Personal trainers in Gent

Er zijn ook in Gent veel verschillende personal trainers of organisaties waar je personal trainers bij kunt terug vinden! Misschien vind je je nieuwe favoriet wel terug! 

STERK Gent 

Deze organisatie heeft verschillende personal trainers die je kunnen helpen. De lessen zullen doorgaan in private trainingszaal. Indien je liever niet alleen sport kan je hier ook met een aantal vrienden gaan sporten. De groepslessen zijn geschikt voor een maximum van 4 personen. 

LEAN Gent

In deze organisatie vindt je verschillende privé coaches terug die je elk een eigen specialisatie hebben. Dit zal handig zijn als je op veel verschillende manieren wilt leren sporten! 

Fox Fit

Deze organisatie ziet zichzelf als een soort gids die je kan gebruiken om jezelf een beter gevoel te bezorgen! Ze zullen je helpen om een betere versie van zichzelf. 

W-Move Gent

Bij deze organisatie kan je terecht voor verschillende diensten. Zo heb je personal training, maar ook voor trainingen met andere clubleden wanneer je een extra motivatie nodig hebt! 

Je kan meer te weten komen over deze organisaties in onze blog die zich volledig focust op personal trainingen in Gent! 

Personal training Gent. Met dit weet Superprof genoeg waar je naar op zoek bent. Vind je geschikte leraar vandaag nog.

De beste leraren Personal trainer beschikbaar
Randall
5
5 (6 reviews)
Randall
48€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jan
5
5 (1 reviews)
Jan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
5
5 (1 reviews)
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sebastian
Sebastian
65€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Imran
Imran
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jitske
Jitske
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nora
Nora
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alessio
5
5 (4 reviews)
Alessio
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Randall
5
5 (6 reviews)
Randall
48€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jan
5
5 (1 reviews)
Jan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
5
5 (1 reviews)
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sebastian
Sebastian
65€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Imran
Imran
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jitske
Jitske
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nora
Nora
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alessio
5
5 (4 reviews)
Alessio
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Personal trainers in Brugge 

Woon je in de buurt van Brugge dan heb je een aantal verschillende opties om te beginnen sporten met een personal trainer! 

Ctrl Gym 

De personal trainers van deze organisatie zullen je helpen met een betaalbaar trainingsschema op te stellen. In het pakket van deze organisatie zit het voedingsadvies er meteen bij inbegrepen! 

Stijn Coppé 

Deze privé coach heeft zijn hele leven gesport, en doordat de fysieke trainingen zo een positieve impact op hem hebben gehad wil hij dit met iedereen delen. Je kan er terecht voor lessen 1-op-1 of 2-op-2 

A Fit 360 

A Fit 360 is een organisatie die steunt op 4 verschillende pijlers: Beweging, Mindset, Voedingsadvies, Herstel & rust. Alle focus wordt dus gelijk verdeeld over deze 4 pijlers om de beste trainingsschema’s te kunnen creëren! 

Personal trainers in Mechelen

In Mechelen heb je een aantal verschillende organisaties die zich bezighouden met personal training. 

Form Coach 

Je kan terecht bij het familiaal sportconcept voor verschillende sessies. Je kan hier altijd terecht voor trainingen op jouw niveau! Voor meer informatie kan je ons artikel over personal trainers in Mechelen lezen! 

Mpc 

Indien je direct hulp wilt bij je blessures kan je best naar Mpc in Mechelen. Hier kan je terecht voor in huiselijke kinesitherapie. Maar ook voor personal trainings sessies! 

Wil je nog meer te weten komen over verschillende organisaties in Mechelen? Dan kan je beter onze blog lezen over de personal trainers in Mechelen! 

Personal-trainers-Aalst
Vind jouw personal trainer in Aalst!

Personal trainers in Aalst 

In Aalst kan je terecht bij verschillende organisaties voor personal trainers. 

Fit to Go 

Bij deze organisatie kan je terecht voor een professionele begeleiding bij het sporten. Met hun team van coaches kan je er zeker terecht voor verschillende vormen van personal trainingen! 

We hebben ook nog een blog die zich volledig focust op de personal trainers die je kan vinden in Aalst

Personal trainers in Leuven

Ben je een student die zijn gezondheid wilt verbeteren en woon je in de buurt van Leuven? Dan heb je een ruime keuze aan verschillende organisaties.

3-2-1 Fit

Bij deze organisatie in Leuven kan je terecht voor een personal trainer die je wilt helpen met je gezondheid. Ze hebben een 100% tevredenheidsgarantie, dit betekend dat wanneer je niet tevreden bent je geld zelfs terug krijgt! 

Move Fit Leuven

Dit is de oplossing voor iedereen die een betaalbare versie wilt hebben van personal training. De prijs hangt hier namelijk af van hoeveelheid aan lessen je nodig hebt. Indien je minder lessen nodig hebt per week zal je ook minder hoeven betalen dan iemand die iedere dag een les nodig heeft! 

Wil je meer weten over personal trainers in de buurt van Leuven dan kan je best onze blog over de personal trainers die je in Leuven kan terugvinden! 

Indien je niet in de buurt van een van deze steden in Vlaanderen woont is er nog altijd een andere optie voor jou beschikbaar! Je kan altijd een personal trainer vinden op Superprof!

Personal trainer Leuven
Je personal trainer zal je helpen met oefeningen!

Superprof

Je kan ook altijd terecht op superprof om een onafhankelijke personal trainer te vinden. De personal trainers die via ons online platform werken hebben ervaring in het vak en willen hun passie met jou delen! 

Voordat je een personal trainer inhuurt is het belangrijk dat je weet of je een goede klik met deze persoon hebt of niet. Omdat de meeste trainers die via Superprof werken dit weten zullen ze hun eerste lessen vaak gratis aanbieden. Dit doen ze ook om je beter te leren kennen en om een specifiek schema op te stellen dat voldoet aan jouw eisen en gefocust is op jouw doelen! 

Het is best belangrijk dat je op voorhand weet hoeveel je zou willen betalen voor een les. Het zou namelijk jammer zijn om midden in je trainingsschema te moeten stoppen omdat je het eigenlijk niet meer kan betalen! 

Vind vandaag nog jouw personal trainer op Superprof. 

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!