Homepagina
Lessen geven
 
 • (6 beoordelingen)
B
Bianca
« Perfect! - goede voorbereiding - duidelijke uitleg - energiek - flexibel -... Lees meer »
B
Bianca
« Perfect! - goede voorbereiding - duidelijke uitleg - energiek - flexibel - motiverend Echt een topper! »
25€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Shaniel
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Natuurkunde
Niveaus
 • Basisschool
 • Secundair onderwijs
 • Laatstejaarsstudent secundair onderwijs
 • Master
 • Volwassenenonderwijs
 • Bachelor
 • Bachelor afgestudeerd
 • Anders

Havo + VWO Diploma en studie TU Delft Aerospace Engineering. Momenteel HBO Bachelor Aviation student + piloot in opleiding Wiskunde, natuurkunde en rekenen docent

Methodologie

Door een persoonlijke en betrokken aanpak, zorg ik vanaf de eerste les dat leerlingen zich vertrouwd voelen en alles durven te vragen. Mijn lessen zijn een afwisseling van theorie en progressieve oefeningen vanuit het boek en online. Ik geef de lessen bij de leerling thuis, in de bieb of online.

Verder omschrijven collega’s, medestudenten en vrienden mij als een ontzettend geduldig/vriendelijk persoon. Een eigenschap die erg goed van pas komt tijdens het bijles geven.

Mijn lessen zijn gebaseerd op het principe dat iedereen alles kan leren. Het is geen kwestie van 'intelligent' of 'suf' zijn, ergens goed of slecht in zijn.

Bijles begint bij mij al voor de les zelf. Aangezien ik van jou als leerling verwacht dat je voorbereid de les in komt, is het de bedoeling dat ik dat ook ben. Ik vraag je daarom om mij vooraf alvast foto's te sturen van de theorie en/of opdrachten die je van school op hebt gekregen en die we tijdens de les zullen behandelen. Deze foto's neem ik in mijn eigen tijd alvast door, zodat ik net zo voorbereid als jij bij de les aanwezig ben en er geen lestijd verspild hoeft te worden.

Tijdens de les neem ik eerst de theorie met je door, waarbij ik extra voorbeelden, tips, trucjes en ezelsbruggetjes gebruik die ik zelf als leerling geleerd heb zodat het voor jou meer dan 100% duidelijk is. Ik moedig je ook sterk aan om mij al je vragen te stellen, wat vaak makkelijker te doen is dan in het klaslokaal, aangezien ikzelf zoals jij ook nog hartstikke jong :) & leergierig ben hoop ik dus oprecht dat het makkelijker vanuit jouw kant zal worden om vragen te stellen. Verder zal ik proberen tijdens mijn instructies met voorbeelden te komen die zowel jij als ik in het dagelijks leven tegen komen.

Ik geef je ook meteen tips over hoe je vragen het beste kunt formuleren, zodat je tijdens je les op school sneller toch maar wel die 'domme' vraag stelt (die overigens helemaal niet dom is!). De beste manier om te leren is immers door te vragen.

Vervolgens werken we samen aan de opdrachten. Eerst doen we een vraag helemaal samen waarbij ik een deel voordoe en als je het goed snapt, laat ik je de volgende opdrachten zelf doen en juist aan mij uitleggen, zodat ik zeker weet dat je het helemaal begrijpt. Deze aanpak kan natuurlijk wat variëren afhankelijk van wat voor jou persoonlijk het beste is.

Tot slot ben ik voor mijn leerlingen ook buiten de lessen om bereikbaar voor vragen die niet tot de volgende les kunnen wachten, omdat het huiswerk daarvóór bijvoorbeeld al af moet zijn of omdat je een vraag hebt over je proefwerk of schoolexamen.

Ervaring

Ik heb al drie jaar relevante bijles-ervaring gegeven, zowel op havo als VWO niveau. In deze drie jaar heb ik 8 leerlingen geholpen om vooral Wiskunde en Natuurkunde prestaties te verbeteren. Ik heb ze geholpen naar betere cijfers en meer (zelf)vertrouwen tijdens een toets.

Tarieven

Reiskosten : 10€
Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 210€

Specificaties

Bij een pakket krijg je een korting, voor meer informatie kun je contact opnemen met mij. Online lessen zijn voordeliger. Vraag naar de voorwaarden.

Lessen aangeboden door Shaniel
Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Natuurkunde
Niveaus
 • Basisschool
 • Secundair onderwijs
 • Laatstejaarsstudent secundair onderwijs
 • Master
 • Volwassenenonderwijs
 • Bachelor
 • Bachelor afgestudeerd
 • Anders

Shaniel's achtergrond

In 2017 heb ik mijn havo-diploma behaald. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar het VWO en dit met succes behaald in 2019. Natuur en Techniek was de richting bij beide niveau's.

In 2019 besloot ik te starten met de studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek (Aerospace Engineering) aan de Technische Universiteit Delft (TU Delft). Helaas kwamen er privé omstandigheden bij kijken en was ik genoodzaakt te stoppen midden in het jaar. Inmiddels gekozen en verdiept in de richting beroepsvlieger. Dat wil ik doen via het 'FLIGHT' traject van de Bachelor Aviation (Voltijd) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Ik vind de beta vakken heel erg leuk, met name wiskunde en aerodynamica. Heb jij problemen met het begrijpen van beta gerelateerde onderwerpen en wil jij hulp van iemand die veel ervaring heeft op dat gebied? Plan dan snel je 1e gratis bijles in en ik help jou goed op weg, beloofd!

De 6 beoordelingen over Shaniel
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
B
Bianca

Perfect! - goede voorbereiding
- duidelijke uitleg
- energiek
- flexibel
- motiverend
Echt een topper!

Reactie van Shaniel

Volgende les is al ingepland! Prima leerling en kan veel meer dan ze denkt...

5 aanbevelingen

M
Manish

Shaniel is een hele aardige en enthousiaste bijlesdocent. Ik heb eerst bijles gevolgd in wiskunde, waar hij erg veel kennis en inzicht van heeft. Vervolgens heeft hij me ook geholpen met natuurkunde. Mede dankzij zijn uitleg heb ik de vakken succesvol afgerond.

B
Brian

Shaniel heeft mij goed geholpen met het vak wiskunde. Hij kon duidelijk en rustig uitleggen, beter dan mijn docent op school. Hij heeft mij 10 dagen lang geholpen voor het eindexamen als een soort examentraining. Mede dankzij hem heb ik een mooie 7.5 gehaald. Zeker de moeite waard!!

J
Jasper

Shaniel is een gemotiveerde en vriendelijke man, hij heeft me erg goed geholpen met verschillende moeilijke problemen waarbij hij niet alleen helpt maar ook gelijk je een nieuwe methode aanleert om achter het antwoord te komen, ik ben erg tevreden met de lessen die hij geeft

R
R

Ik heb nog nooit zo een enthousiast en ambitieus persoon ontmoet als Shaniel.
Als ik naar zijn uitleg luister hoef ik in principe de uitleg in mijn boek niet te lezen.
Naast dat hij supergoed wiskunde kan uitleggen, helpt hij ook met verdere studiekeuzes. Hij weet veel over hoe het hogeronderwijs werkt. Dit is zeker een plus voor mensen die nog twijfelen over een technische studie.

S
Sangeena

Shaniel is zeer behulpzaam en kan helder en rustig uitleggen. Wiskunde B is zijn passie en Shaniel helpt graag zijn leerlingen met het behalen van mooie resultaten. Dit doet hij door middel van voorbeelden en in te gaan op de Wiskunde B theorie. Zeker een aanrader!!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Natuurkunde is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Dendermonde
Universitair diergeneeskundestudent geeft wiskunde en chemie les aan middelbare school, op ASO en TSO niveau.
17€
Lucas
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Het is belangrijk dat ik weet hoe de les door de leerkracht gedoceerd wordt. Daarom kom ik voor een nieuwe les/ onderwerp...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Puurs
Student Biomedische laboratoriumtechnologie op KdG geeft bijles chemie (en andere wetenschappelijke vakken: wiskunde, fysica,...) aan middelbare scholieren (ASO/ TSO).
17€
Lise
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik bekijk graag op voorhand de leerstof waar moeilijkheden bij zijn. Ik zal daarna de theorie overlopen en deze eventueel op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Waasmunster
Universitair student biochemie biotechnologie en geeft bijles in wiskunde en verschillende wetenschappen
17€
Emma
1e les gratis!

Mijn methode is om eerst te kijken of de leerling zelf vragen heeft. Daarna stel ik vragen om te kijken hoe grondig ze de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heusden-Zolder
Universitair ingenieursstudente helpt jou al jouw grote rekenkundige angsten zo snel mogelijk te overwinnen!
17€
Alessia
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is vrij rustig. Om te beginnen is het belangrijk om het probleem van de student te begrijpen en op...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Boechout
Burgerlijk ingenieur die les wil geven voor wiskunde, fysica en chemie, op middelbaar niveau!
22€
Gilles
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik zal gestructureerd lesgeven over een bepaald onderwerp dat u zelf kiest. Hiervoor zal ik elke les voorbereiden. Ik kan...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Leuven
Master Astronomy & Astrophysics geeft bijles Wiskunde/Fysica/Chemie niveau 3de graad/Bachelor Leuven + omstreken.
22€
Jeroen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Iedereen denkt en leert anders. Daarom is mijn methodologie eerst en vooral op jou gefocust! Wat zijn je sterktes en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Assenede
Bijles: Wiskunde uit het secundair onderwijs (goniometrie, functies, algebra, afgeleiden, integralen, limieten en zo veel meer!)
10€
Wout
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Een bijles vertrekt altijd vanuit een vraag of een stuk leerstof dat niet duidelijk is voor de persoon in kwestie. Hierna...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Amsterdam, Nederland
Ervaren online bijles docent met persoonlijke aanpak geeft bijles en examentraining wiskunde
25€
Adam
 • (37 beoordelingen)
1e les gratis!

Door een persoonlijke en betrokken aanpak, zorg ik vanaf de eerste les dat leerlingen zich vertrouwd voelen en alles durven...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Antwerpen
Laatstejaars student wetenschappen-wiskunde geeft bijles aan studenten van de middelbare school in alle wetenschapsvakken en wiskunde.
11€
Jana
1e les gratis!

Inzicht en begrip staan centraal, op die manier verwerven we kennis waar we echt mee aan de slag kunnen. Ik hou rekening met...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Antwerpen
Laatste jaarstudent secundair: Wetenschappen-wiskunde (ASO), geeft bijles wiskunde/ (natuur-) wetenschappen aan de eerst en tweede graad secundair onderwijs
12€
Jana
1e les gratis!

Het belangrijkste aan een (bij)les is dat deze inzicht na streeft, zo krijgt de student echt begrip van het welbepaalde vak....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Puurs
Lessen chemie/fysica/wiskunde/wetenschappen gegeven door masterstudent industrieel ingenieur-chemie voor alle ASO/TSO richtingen. Zowel online als afspreken is mogelijk.
15€
Berkay
1e les gratis!

Deze lessen zijn bedoeld voor alle studenten die in het middelbaar zitten (ASO/TSO/BSO) of zich willen voorbereiden op het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Mechelen
Student met middelbare diploma wetenschappen-wiskune geeft wiskunde in Aso en Tso-niveau
15€
Caroline
1e les gratis!

Ik leg eerst goed uit over wat het hoofdstuk gaat. Daarna maak ik een paar voorbeeldoefeningen en vraag ik je ook of je het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heist-op-den-Berg
Wiskunde wetenschapper geeft les voor middelbaar ASO, TSO en BSO niveau. regio Schriek 2223
15€
Lies
1e les gratis!

Mijn methode is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Hierbij heb ik gemerkt dat leerstof verwerken bij iedereen anders is en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Mechelen
Ingenieur met 6 jaar werkervaring wil zijn kennis delen in Wiskunde en Wetenschappen. 2e 3e graad secundair onderwijs. Leer denken als een ingenieur! Regio Mechelen/Antwerpen/Leuven/Brussel
30€
Dennis
1e les gratis!

Ik tracht de leerstof of problemen te benaderen op een gestructureerde wetenschappelijke manier. Vanuit mijn ervaring denk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leuven
Master Ingenieurstudent (Chemie) die les kan geven in wiskunde, fysica, chemie en natuurkunde
25€
Simon
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen zuiver op de problemen van de leerling. De focus ligt op de leerling: zij/hij inzicht geven in de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Lille
HBO5 verpleegkunde student geeft rekenen aan het niveau van de lagere school
15€
Jolien
1e les gratis!

Wil helpen leren taken plannen. Wat ze in school gezien hebben herhalen. Ik wil ook extra oefeningen voorzien als nog niet...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Stabroek
Studente die bezig is aan haar bachelor leerkracht lager onderwijs. In het middelbaar latijn en economie gestudeerd. Gepassioneerd door kinderen!
13€
Ellen
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is vooral kijken naar wat het kind individueel nodig heeft. Geduld is iets wat ik wel heb. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij u thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 20€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 100€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 200€
Boek een les