Homepagina
Lessen geven
 
 • (8 beoordelingen)
N
Nathan
« I know Jennifer from my university. She's a very friendly person and... Lees meer »
N
Nathan
« I know Jennifer from my university. She's a very friendly person and likes to engage in conversation. When it comes to her teaching method, the first thing that comes to my mind is how she explains things. She explains clearly and is able to dive quite deep into the subject when needed. One of the ways she integrates this into her teaching method is by allowing me to practice solving problems. "That way the lesson really sticks", she tells me. This includes preparations for tests. On top of that, she is very organized and makes plans to ensure I receive information in a systematic and understandable manner. I think she makes a great teacher :) »
12€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Jennifer
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Geschiedenis
 • Examentraining Geschiedenis
Niveaus
 • Basisschool
 • Secundair onderwijs

HBO studente International and European law geeft bijles geschiedenis. Aan VMBO en Havo

Methodologie

Lessen voor VMBO (onder en bovenbouw) Havo (onder en bovenbouw) VWO (onderbouw)

Overzicht;
- Samen kijken naar eerder behaalde resultaten
- Doelen stellen
- Een persoonlijke planning maken
- Leren hoe je een samenvatting moet maken
- Lessen voorbereiden
- Memorisatie trucjes
- Oefen vragen
- Toets besprekingen
- Tijdlijnen maken
- Uitleg van lastige onderwerpen op een duidelijke manier, die past bij jouw leermethode
- Oplossing voor zaken waar je tegen aan loopt.
- Leren leren
- Mindmaps
- Examentraining

Speciaal voor eindexamen leerlingen;
Ik raad aan om een examentraining aan te vragen voor dat de krokusvakantie begint. Op die manier kunnen we op tijd beginnen.

Ervaring

Ik heb 4 jaar ervaring met het geven van geschiedenis bijles. Deze ervaring bestaat o.a. uit examentraining, helpen met het schrijven van essays, tijdlijnen maken, voorbereiding voor toetsen en herkansingen.


Op Mavo ben ik Cum Laude geslaagd en op Havo heb ik een 8 gehaald op mijn geschiedenis examen.

Stuur een gratis lesaanvraag naar:
E-mail adres: (Opgeslagen informatie)

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 12€/u
Tarief voor 5 lesuren : 55€
Tarief voor 10 lesuren : 100€

Specificaties

Reiskosten zijn van toepassing als ik moet reizen in het weekend
Groepslessen zijn goedkoper pp

Lessen aangeboden door Jennifer
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de lerares thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Geschiedenis
 • Examentraining Geschiedenis
Niveaus
 • Basisschool
 • Secundair onderwijs

Jennifer's achtergrond

Mavo (Cum Laude) 2013-2017
Havo 2017-2020
HBO International and European law 2020-heden

Werkervaring
- Oppassen 2013-2020
- Bijles 2015-Heden

Bijles vakken:
- Geschiedenis (tevens examentraining), (VMBO, Havo)
- Engels (tevens examentraining) (VMBO, Havo)
- Maatschappijleer (VMBO, Havo)
- Maatschappijkunde (tevens examentraining)
- Maatschappijwetenschappen (Havo)
- Economie (VMBO)
- Aardrijkskunde (VMBO)

Extra activiteiten:
- leerlingenraad: 4 jaar
- voorzitter leerlingenraad: 1 jaar
- Lid medenzeggenschapsraad: 2 jaar
- Lid LAKS: 1 jaar

De 8 beoordelingen over Jennifer
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

8 aanbevelingen

N
Nathan

I know Jennifer from my university. She's a very friendly person and likes to engage in conversation. When it comes to her teaching method, the first thing that comes to my mind is how she explains things. She explains clearly and is able to dive quite deep into the subject when needed. One of the ways she integrates this into her teaching method is by allowing me to practice solving problems. "That way the lesson really sticks", she tells me. This includes preparations for tests. On top of that, she is very organized and makes plans to ensure I receive information in a systematic and understandable manner. I think she makes a great teacher :)

N
Natasja

Jennifer beheerst heel goed de Nederlandse taal. Ook is ze ontzettend gedreven en heel betrouwbaar. Ze is heel precies en komt altijd haar afspraken na. Jennifer is echt geboren om mensen te helpen en heeft veel kennis die ze goed kan overbrengen. Jennifer is echt een superprof!!

N
Noa

Jennifer is iemand die je heel erg goed helpt met les geven en je heel erg graag helpt met iets als je het niet snapt. Ze kan onderdelen heel duidelijk uitleggen. Jennifer helpt je ook goed om vertrouwen in jezelf te hebben en zorgt ervoor dat je weer gemotiveerd raakt. En kortom een bijles docente die ik iedereen aanraad!

M
Martine

Ik ken Jennifer als een zeer gedreven jongedame met een duidelijk en helder doel voor ogen. Jennifer is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze neemt alle tijd om je alles goed uit te leggen totdat je het helemaal begrijpt. Je kunt haar altijd vragen stellen en daar wordt snel op gereageerd door haar.

P
Patricia

Ik zou Jennifer zeker aanraden als bijlesdocent. Ze is heel erg goed, ik ben namelijk door haar hulp van een 4 op geschiedenis naar een 7.5 gegaan. Ook heeft ze de tijd genomen om mijn essay voor maatschappijwetenschappen volledig door te spitten en overal kritisch feedback op te geven. Op die manier ben ik van ongeveer een 6 als cijfer naar een 7.1 gegaan. Ze is een super goede bijlesdocent en heel goedkoop! Ik zou haar zeker aanraden.

R
Rik

Ik heb Jennifer leren kennen op de middelbare school doordat ze een oud klasgenootje was van mijn beste vriend, al in ons eerste gesprek werd mij duidelijk dat Jennifer iemand was die gepassioneerd was, en een extreme harde werkster. Elke studeertrucje, van kaartjes, ezelbruggetjes, associatietactieken tot rijmliedjes of domweg stampen, ze leek het tot in haar vingertoppen te beheersen. Ze weet daarnaast ook geweldig verbindingen te leggen, een niet te onderschatten eigenschap in leren, zo is misschien een extreem voorbeeld hoe ik door middel van een klein gesprek over een geschiedenisles met haar tussenuren lang heb volgesproken over de wereld, constant verbindingen leggend tussen geschiedenis, maatschappijleer en het nieuws. Juist dat soort gesprekken maken dat dingen blijven hangen en dat je inzichtvragen op je toetsen gaat snappen.
Ik zou Jennifer dan ook aan ieder persoon aanraden, ze is een super aardig persoon met een hoeveelheid geduld waar ik enorm jaloers op ben. Ze is enorm veelzijdig en een goede uitlegster, met Jennifer haar hulp ga je sowieso punten omhoog.

A
Annabel

Jennifer is een zeer georganiseerd en sociaal persoon. Op school heeft ze altijd alles voorbereid en goed gepland. Ze is erg lief, en ik vertrouw er op dat ze een geweldige lerares gaat worden.

L
Linata

Jennifer is zeer kundig in Geschiedenis en beheerst de Engelse taal alsof het haar voertaal is. Zij heeft meerdere studenten bijgestaan met hulp, adviezen en het geven van tips en trucs om lastige vakken toch te laten slagen. Ze is rustig en laat de ander in de waarde om zo het beste uit hem of haar te halen. Zowel face to face als op afstand is zij in staat de juiste hulp te bieden en de ander weer plezier te geven in de lessen. Groet Linata

Vergelijkbare leraren

Geschiedenis in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Examentraining Geschiedenis.

Gent
Student lerarenopleiding geschiedenis en economie ( 2de jaar ) zou graag privéles economie en geschiedenis aan leerlingen van 1ste tot en met het 4de middelbaar geven.
15€
Eefje
1e les gratis!

Economie geef ik op een zeer gestructureerde manier. In economie is het belangrijk dat de leerlingen gedetailleerd leren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leuven
Leerkracht geschiedenis geeft bijles geschiedenis in de regio Leuven (master in geschiedenis).
15€
Elien
1e les gratis!

Ik probeer de lessen geschiedenis minder 'stoffig' te maken door de relevantie en de actualiteit met de onderwerpen steeds...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Kortrijk
Universitaire student geschiedenis geeft les in regio Kortrijk, individueel of in groep
16€
Jakob
1e les gratis!

Ik baseer mij vooreerst op de cursus van de student, ik neem deze door en leid zo af waar de kernpunten liggen. Ik bereid de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Edegem
Universitair geschiedenisstudent geeft lessen geschiedenis en examentraining geschiedenis op middelbaar niveau; regio Antwerpen
15€
Thomas
1e les gratis!

Op een zeer geduldige wijze tracht ik de leerling zelf te laten zoeken naar de mogelijke antwoorden onder het motto 'al...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oostende
- Laatstejaarsstudent secundair onderwijs geeft Geschiedenis bijles. - Kan ingezet worden voor algemene zaken zoals examen planning. - Regio: Oostende - Brugge - Gent
15€
Dante
1e les gratis!

Door mijn jonge leeftijd wijk ik af van de traditionele methode. Leerlingen moeten geschiedenis zien als een “feitenvak”...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gent
Hogeschool gaande student in geschiedenis is gedreven voor bijles te geven! In geschiedenis uiteraard!
35€
Kimmen
1e les gratis!

Eerst bekijken we waar over het zal gaan, daarna ga ik het op een boeiende manier uitleggen zodat hij/zij dit zou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Antwerpen
Universitair geschiedenisstudent geeft geschiedenis en andere sociologische/filosofische vakken aan het middelbaar ASO/TSO/BSO.
15€
Meghi
1e les gratis!

In mijn opinie kan elke student die de basis beheerst zich verder verdiepen in elke vak naar keuze. Wanneer ik lesgeef...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vilvoorde
Een verbreding van je algemeen kennis/specifieke onderwerpen voor het vak geschiedenis en het ontdekken van actieve leermethodes
18€
Thomas
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

De leermethode die gebruikt zou worden kan verder besproken worden in functie van de haalbaarheid (Online lessen, ...) en is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gent
Bachelor leraar secundair onderwijs ASO. Vakken: Wiskunde, Geschiedenis. Studeert aan Hogeschool Gent .
14€
Jonas
1e les gratis!

in mijn lessen behandel ik vooral bronnen. Aan de hand van historische bronnen krijg je een beeld van de geschiedenis die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de lerares thuis Bij u thuis Online (via webcam)
1 uur 12€ Niet beschikbaar 12€
5 uur 55€ Niet beschikbaar 60€
10 uur 100€ Niet beschikbaar 120€
Boek een les