Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven

Artikel leraar

Een verzoek aanvaarden of weigeren

Gefeliciteerd, een leerling heeft je een verzoek gestuurd! Na ontvangst van het verzoek heb je 48 uur om te reageren. Superprof informeert je per e-mail en sms. Vergeet niet om je meldingen te configureren.

Verzoek aanvaarden
Klik vanuit de berichtendienst op "Accepteren"
of direct in de melding (sms of e-mail) die je hebt ontvangen
Zodra je deze aanvaard hebt, kan je met de leerling overleggen en de eerste les organiseren.

Een korte reactietijd wordt door leerlingen erg gewaardeerd, reageer zo snel mogelijk!

Verzoek weigeren
Als je zeker weet dat je niet kan reageren op het verzoek van de leerling, klik dan vanuit je berichtendienst op “Weigeren”. Je kan een gepersonaliseerd weigeringsbericht achterlaten.

Ga altijd voor acceptatie, je kan altijd met je toekomstige leerling over zijn/haar beschikbaarheid bespreken.

Heb je per ongeluk een verzoek geaccepteerd of geweigerd? Ons team staat tot je beschikking via e-mail op welkom@superprof.com