Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren basis computervaardigheden

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 93 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Basis computervaardigheden leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Basis computervaardigheden?

De gemiddelde prijs van lessen Basis computervaardigheden is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Basis computervaardigheden nemen?

Met de hulp van een Basis computervaardigheden kan je goed worden in Basis computervaardigheden 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Basis computervaardigheden volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Basis computervaardigheden?

Er zijn momenteel 486 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Basis computervaardigheden lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 486 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Basis computervaardigheden beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 93 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je je basis computervaardigheden verder ontwikkelen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind je geschikte cursus computervaardigheden doorheen Vlaanderen met Superprof. Ontdek hoe!

Neem deel aan bijles via Superprof om je computervaardigheden te verbeteren.

Door de digitalisering van de computers zijn er ieder jaar nieuwe applicaties waar je mee in aanraking komt. Wil je graag je computer ervaring verbeteren en beter leren werken met de computer? Dan kun je best bijles volgen via Superprof.

Waarom zou je aan bijles deelnemen via Superprof?

In Vlaanderen heb je verschillende manieren om aan bijles deel te nemen. Echter zijn de diensten van Superprof een van de meest betrouwbare en beste diensten om bijles te kunnen volgen. In dit deel van de blog bekijk je verschillende redenen om bijles via het online platform van Superprof te volgen.

Je gaat zelf op zoek naar je leraar

Zodra je aan bijles deelneemt bij een bijles organisatie zal deze op zoek gaan naar een leraar die je les kan komen geven. Je hebt echter wel inspraak op het kiezen van de bijles leraar. Zo bekijk je samen de verschillende opties en de verschillende leraren met ervaring in computervaardigheden die er in jouw buurt beschikbaar zijn.

Bij Superprof zul je zelf je bijles leraar moeten vinden. Zo bekijk je zelf al je opties die je hebt en de ervaring die de bijles leraar heeft voordat je aan de bijlessen begint.

Bijles via Superprof plan je zelf in

Wanneer je bijles volgt via een andere organisatie zul je vaak een uur les per week krijgen om te werken aan je computer vaardigheden. Bij Superprof bekijk je je eigen agenda en kun je zelf kiezen of je een meer intensieve bijles ervaring wilt volgen of dat je een meer kalme bijles ervaring wilt hebben.

Zo kun je zelf bepalen hoeveel uur aan bijles je per week hebt en hoe je deze bijles zult volgen. Dit is vooral handig voor mensen die op een korte tijd aan hun computer vaardigheden willen werken. Ook zal de bijles meestal aan huis gegeven worden, maar je kunt er ook voor kiezen om de les via online diensten zoals Skype en Zoom te volgen. Hiervoor heb je echter wel een webcam nodig!

De leerkrachten hebben veel ervaring

Elke leraar die zijn of haar diensten via het online platform van Superprof aanbied heeft een aantal jaar aan ervaring in het vak. Bekijk het profiel van de leraar waar jij bijles bij wilt volgen. Hier zul je verschillende beoordelingen vinden van vrijwel elke student die de bijles ervaring bij deze leraar gehad heeft!

Als student kun je er dus zeker van zijn dat de oud leerkrachten je intensieve lessen kunnen geven via een webcam zodat je zelf in enkele dagen de basis computervaardigheden onder de knie hebt. Deze intensieve lessen die over enkele dagen gegeven worden, zijn ook beschikbaar voor elke student uit het middelbaar die bijles nodig hebben voor bijvoorbeeld wiskunde.

Bekijk in het volgende deel van deze blog hoe je deze week nog aan jou intensieve bijles kunt beginnen zodat je tegen het einde van het jaar je computer vaardigheden verbeterd hebt!

Hoe vind je een bijles leraar met veel ervaring via Superprof

Wil je zelf aan bijles deelnemen om je computer ervaring te verbeteren of wil je graag aan een intensieve cursus deelnemen die je in een week kunt afwerken, maar weet je niet waar je hier naar op zoek moet gaan? Dan kun je via het online platform van Superprof hier een leraar voor vinden. Ook de mensen die willen werken aan hun basis computervaardigheden kunnen hier terecht.

Hiervoor moet je op het online platform van Superprof aan kunnen geven in welke regio van Vlaanderen je bijles wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van elke leraar die beschikbaar is in jouw buurt en die je bijles kan komen geven. Bekijk deze lijst goed en kies een leraar uit met de ervaring die jij nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt zul je contact kunnen opnemen met de leraar om een eerste bijles in te plannen.

Je kunt doorheen het jaar verschillende dagen aan bijles deelnemen, echter kun je er ook voor kiezen om een week intensieve bijlessen te volgen. De leraar zal samen met jou de dagen inplannen wanneer je bijles zult volgen. Zo bekijk je eerst jouw agenda en zul je deze kunnen afstemmen met de agenda van de bijles leraar van Superprof.

De bijles leraren die je via het online platform van Superprof kunt vinden zijn leraren van elk onderwijs niveau. Zo heb je oud leerkrachten van het secundair onderwijs die intensieve cursussen kunnen geven voor verschillende vakken. Deze intensieve cursussen zullen meestal over verschillende dagen gegeven worden. Je kunt online bijles volgen voor verschillende vakken zoals wiskunde en engels. Het maakt niet uit in welk onderwijs je zit, er zal altijd een bijles leraar zijn die ervaring heeft met het vak waar jij moeite mee hebt.

Wanneer je klaar bent met je bijles ervaring kun je als dank aan de leerkracht jouw ervaring in een beoordeling beschrijven. Dit zal de bijles leraar van Superprof helpen om meer bijles aan een andere student te kunnen geven.

Wacht niet langer en zoek vandaag een bijles leraar die jou een uur les kan komen geven om je ervaring met computer te verbeteren via het online platform van Superprof.

Wat wil je leren?