Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren bijles

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 132 beoordelingen.

17 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Bijles leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Bijles?

De gemiddelde prijs van lessen Bijles is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Bijles nemen?

Met de hulp van een Bijles kan je goed worden in Bijles 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Bijles volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Bijles?

Er zijn momenteel 671 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Bijles lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 671 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Bijles beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 132 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Bijles leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Bijles!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Hoe eerder een achterstand in het onderwijs bij jouw zoon of dochter ontdekt wordt hoe beter. Je kunt dan als ouder je kind inschrijven voor bijlessen. Waar een leraar jouw kind huiswerkbegeleiding geeft. En samen met hem of haar door de leerstof heen gaat. Bijles wordt op verschillende niveaus verzorgd door heel Vlaanderen. Daarnaast is bijles ook een goede begeleiding voor leerlingen en studenten die zich voorbereiden op een toets of examen. 

Algemene ontwikkeling, les volgen

Naar school gaan is goed voor de ontwikkeling van het kind. Het kind leert vrienden maken en zich ontwikkelen. De school periode is een belangrijke periode vol ontwikkeling voor het kind. Voor leerling of een student is het moeilijk om een goed overzicht te houden van hun huiswerk. Bijles ken hen hiermee helpen, samen met de bijles docent wordt een programma in elkaar gezet waarmee ze nooit meer achter raken. De meeste basisscholen hanteren het Cito toetsmodel, speciaal bestemd voor de leerlingen van het basisonderwijs. Tijdens bijles kan jouw kind een cito training volgen om hen hierop te voorbereiden. Er zijn kinderen die wat extra hulp nodig hebben voor deze toets, dat kan makkelijk opgelost worden met bijlessen. Voor elk niveau worden er bijlessen verzorgd, zo heb je bijles voor de middelbare school, het lager secundair onderwijs en ook voor het vmbo, vwo en havo. Elk kind ontwikkeld op zijn of haar eigen tempo, de een is wat flinker dan de ander. Zo ook met de school, waar het ene kind snel de vakken begrijpt heeft het ander kind bijles nodig. Naast het regulier onderwijs spelen ook de bijlessen, die het kind buiten school uren krijgt een belangrijke periode in de ontwikkeling van het kind. 

Je bent overal in Vlaanderen terecht om bijlessen te volgen. De lessen kunnen ook privé aan huis verzorgd worden. Tegenwoordig kan dit zelfs ook online! Neem vandaag nog contact met je gewenste leraar.

Bijles volgen Vlaanderen

Dankzij de verschillende e-learning platformen kan je dit gewoon van huis uit doen. Je kunt ook tot aan huis van de docent gaan of een bijles op een school volgen. Ben je student op een hoge school of de universiteit? Je kan eveneens op dit niveau bijles volgen. Ook wiskunde fysica chemie zijn vakken waarbij je studiebegeleiding nodig hebt. Niets is onmogelijk bij Superprof, dit doorheen heel Vlaanderen. Tijdens de les helpt je leraar je met vakken die je moeilijk vindt. Zij zijn hier speciaal om je les te geven en de beste mogelijke bijles aan te bieden. Zij helpen je of je kinderen in ieder mogelijkheid waarbij ze een overzicht houden van de leerstof dat gegeven moet worden. Bijles en huiswerkbegeleiding kunnen het kind meer zelfvertrouwen geven. Hierdoor werkt het kind veel beter voor toetsen, tentamens en examens. Er zijn ook bijlessen voor leerlingen op bso, kso en aso niveau. 

Bijlessen zijn er ook voor mensen die graag een nieuwe taal willen leren zoals bijles Engels, Frans, Chinees, Grieks en zelfs Nederlands. Het maakt niet uit in welke regio van België je woont als het nou Gent of Antwerpen is, jij kunt in heet Vlaanderen bijles volgen. De eerste les wordt zelfs gratis aangeboden!

Meer motivatie

Leerlingen die studiehulp krijgen hebben betere concentratie en motivatie waardoor zij beter presteren op school. De bijles docent en leerling lezen samen de leerstof en maken samen het huiswerk. Merk je dat je bijlessen nodig hebt? Bespreek dit eerst met je ouders en kijk samen als je een geschikte bijles docent op school vindt. Geen zin in een bijles docent van de school, probeer dan een online. Op het internet zijn er verschillende e-learning platformen waar je terecht bent voor studiehulp. Ook op het internet ben je terecht voor bijlessen, zelfs in wiskunde, natuurkunde en scheikunde. De platformen hebben ook gratis online huiswerktools waar je mee kunt oefenen. Superprof is ook zo een platform met verschillende bijles docenten.  Zij geven met plezier lessen over wiskunde, Frans of Engels. Aan je om contact op te nemen. Zelfs leerlingen op tso, bos en kso niveau kunnen online bijlessen volgen. Ben je iemand die zich beter kan concentreren in eigen omgeving?

Dan is online bijles de beste oplossing of privéles aan huis.

Wat wil je leren?