Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan engels leraren

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 667 beoordelingen.

17 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17/uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je berichtendienst.

3. Beleef nieuwe ervaringen in de Engelse taal

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰 Wat is de gemiddelde prijs van een les (Beginner niveau)?

De gemiddelde prijs van lessen Engels in  is €17

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse les voor beginners volgen in Vlaanderen? Boek vandaag nog je eerste les!

Engels Leren Spreken Met een Professionele Leraar

Do you speak English? Of je nu eindexamen Engels moet doen of je Engels wilt bijspijkeren, het leren van de een van de meest gesproken talen ter wereld is iets wat het best gaat onder de vleugels van een professionele leraar, met goede lessen. Iemand die jarenlang ervaring heeft met het lesgeven van Engels, die misschien zelf wel in een Engelstalig land heeft gewoond of er zelfs vandaan komt en de uren waard zijn.

Een docent die online, aan huis of ergens anders wekelijks, of misschien wel vaker, alles kan uitleggen over de Engelse grammaticade verschillen tussen Amerikaans Engels en Brits Engels en je kan meenemen in de wondere wereld van de Engelse cultuur.

Bijles Engels kan voor iedere leerling, van alle leeftijden en achtergronden, ontzettend nuttig zijn en helpen. Want waarom je ook wilt Engels leren spreken, je vooruitgang zal grotendeels afhangen van de leraar die je hebt. Een leraar moet passie hebben en bevlogen zijn, kennis hebben van de taal maar ook weten hoe hij of zij moet lesgeven en daarnaast in staat zijn zijn of haar enthousiasme op jou, de leerling, over te brengen.

Als je nu een cursus Engels voor beginners neemt, zorg er eerst voor dat je een leraar hebt die leeft voor zijn of haar vak!

Waarom Engels Leren?

Volgens schattingen spreekt zo’n twintig procent van de wereldbevolking, wat neerkomt op 1.5 miljard mensen, Engels. 360 miljoen mensen spreken de taal als geboortetaal, terwijl in maar liefst 67 van de 195 landen ter wereld Engels staat geregistreerd als eerste officiële taal. Als deze statistieken niet al een enorme reden zijn om snel Engelse les te nemen, wat dan wel?!

Engels is een wereldtaal, dat kunnen we niet ontkennen. Vanwege de geschiedenis van het Britse rijk, dat zich uitstrekte van Noord-Amerika tot ver in Azië, vinden we overal ter wereld sporen van de Engelse taal terug. In veel populaire vakantiebestemmingen, zoals Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten, wordt Engels gesproken. Je zult nergens beter Engels leren dan in een van die landen!

Een andere goede reden om Engels te leren en bijles te nemen is het feit dat zoveel van de films en series die we kijken, muziek die we luisteren en boeken die we lezen in het Engels zijn uitgebracht.

Van de muziek van The Beatles tot de films over Harry Potter, van de boeken van Tolkien tot de Game of Thrones series: omdat zoveel mensen wereldwijd Engels spreken is het allemaal in het Engels geproduceerd. De moeite waard dus voor leraren om bijles te geven, en voor leerlingen om bijles te nemen!

Engels in Vlaanderen

In Vlaanderen speelt Engels ook een grote rol. Op zo goed als alle middelbare scholen is de taal een verplichte taal, naast het Nederlands. Op veel basisscholen is Engels zelfs al onderdeel van het lespakket. Uit een onderzoek uit 2012 bleek dat 90 procent van alle Nederlanders op een niveau Engels spreekt.

In sommige horecagelegenheden, met name in toeristische steden als Brussel, Brugge en Antwerpen wordt zelfs meer Engels dan Nederlands gepraat en ook in het hoger onderwijs wordt in het gros van de universiteiten in Vlaanderen studies in het Engels gegeven om te zorgen dat internationale studenten bij kunnen blijven.

Ook de arbeidsmarkt is zeer internationaal in Vlaanderen, wat ervoor zorgt dat de voertaal Engels is. Misschien zoek je wel een cursus Engels om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of omdat je baas wilt dat je Engelse les volgt?

Wat je reden dus ook is voor het Engels leren als leerling, je hoeft niet eens naar het buitenland toe om met de taal in aanraking te komen of de taal te kunnen oefenen. Engels is zo’n wereldtaal en Vlaanderen is zo’n multicultureel, op de wereld gericht land dat je, met hulp van een goede leraar en uiteraard met volle toewijding, de taal zo onder de knie zult krijgen.

Waarom een Cursus Engels voor beginner bij Superprof Doen?

Superprof is al jarenlang een leidend platform voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leraren die uren lessen willen geven als voor leerlingen die uren lessen willen nemen en voor zowel beginners als voor gevorderden.

Wat betreft Engelse les hebben door de jaren heen talloze leraren zich aangemeld, met de meest uiteenlopende en professionele achtergronden, die zowel online als offline de kennis beheersen om je Engels niveau binnen een mum van tijd omhoog te krikken van beginner naar professional.

Je bent zeker niet de eerste persoon die via Superprof een leraar heeft gevonden waarmee hij of zij de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie heeft gekregen. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen tot luisteren tot spreken tot schrijven, eigen te maken.

Maak dus je profiel aan, vink je woonplaats aan en de eerste stappen naar het nog beter leren van Engels zijn gemaakt. Online of offline, de leraren Engels wachten op je! Practice your English, and become a true English speaker.

Wat wil je leren?