Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren geneeskunde

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 11 beoordelingen.

25 €/u

De beste prijzen: 90% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €25 per uur.

8 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 8 uur.

Geneeskunde leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Geneeskunde?

De gemiddelde prijs van lessen Geneeskunde is €25.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Geneeskunde nemen?

Met de hulp van een Geneeskunde kan je goed worden in Geneeskunde 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Geneeskunde volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Geneeskunde?

Er zijn momenteel 49 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Geneeskunde lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 49 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Geneeskunde beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 11 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Geneeskunde leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Geneeskunde!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Lessen geneeskunde met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Behaal je geneeskunde diploma door aan bijles deel te nemen

Heb je interesse om een opleiding geneeskunde te volgen maar heb je moeite met het toelatingsexamen? Of volg je de geneeskunde opleiding al maar heb je moeite met verschillende lessen? Dan kun je best aan een aantal bijlessen deelnemen om je slaag kansen te verbeteren! Lees er in deze blog alles over.

Aan bijles deelnemen is voor veel studenten iets wat ze liever niet willen doen. Echter zal je als student hier wel voordeel uit kunnen halen. Indien je als student wekelijks aan bijles deelneemt voor vakken zoals wiskunde of fysica, over het algemeen betere punten kunnen behalen!

Heb je interesse om zelf aan bijles deel te nemen voor verschillende vakken van het toelatingsexamen of wil je extra les volgen voor geneeskunde vakken? Dan kun je best even verder lezen.

Waarom bijles geneeskunde volgen?

Heb je geen idee waarom je precies aan bijles voor geneeskunde kunt deelnemen? Dan kun je best even verder lezen, we geven je namelijk verschillende redenen om dit te doen.

Bijles helpt je om te slagen voor het toelatingsexamen

In Vlaanderen zul je, voordat je deel kunt nemen aan de geneeskunde opleiding, eerst moeten slagen voor een toelatingsexamen. Voor dit toelatingsexamen zul je een goede kennis moeten hebben van alle wetenschappen. Zo zul je de basis van de chemie, fysica en biologie volledig onder de knie moeten hebben. Ook zullen de studenten die deelnemen aan het toelatingsexamen getest worden op hun wiskunde kennis.

Indien je dus moeite hebt met een van deze vakken en je graag wilt slagen voor het toelatingsexamen van geneeskunde, kun je best aan bijles deelnemen voor dit vak.

Je hebt meer kans op het behalen van je diploma

In de opleiding geneeskunde zul je veel theoretische informatie moeten verwerken van verschillende vakken. Indien je achterop geraakt bij een van deze vakken zul je veel moeite moeten doen terug op schema te geraken.

Door als student aan een wekelijkse bijles deel te nemen zul je steeds minder moeite hebben met het verwerken van nieuwe informatie die je bij de geneeskunde vakken krijgt.

Waar kun je aan bijles geneeskunde deelnemen in Vlaanderen?

Ben je op zoek naar bijles voor vakken zoals wiskunde, chemie of fysica of wil je examentraining volgen om te kunnen slangen voor het toelatingsexamen van de geneeskunde opleiding? Dan kun je dit op verschillende manieren doen.

Bijles volgen via een organisatie

In Vlaanderen zijn er verschillende organisaties waarbij je terecht kunt om aan bijles deel te nemen. De bijlessen worden voorzien voor verschillende vakken zoals chemie, fysica en zelfs voor wiskunde. Echter zijn dit niet de enige vakken waarvoor je bijles kunt volgen.

Ben je een student die al de geneeskunde opleiding volgt en heb je moeite met een van de vakken in deze opleiding? Dan kun je ook contact opnemen met de bijles organisatie om aan bijles deel te kunnen nemen.

Het enige nadeel aan het deelnemen aan bijles via zo een organisatie is dat studenten vaak een minimum aantal uur aan bijles moeten volgen.

Geneeskunde bijles volgen via het online platform van Superprof

Iedereen die in Vlaanderen aan bijles of aan examen training voort het toelatingsexamen wilt deelnemen, kan best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Via dit online platform kun je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar vinden die je in jouw buurt kan helpen met vakken zoals wiskunde of fysica en chemie!

Om in contact te komen met een van deze leerkrachten moet je enkel aangeven in welke regio van Vlaanderen je aan bijles wilt deelnemen. Wanneer je dit gedaan hebt zul je een overzicht krijgen van alle verschillende leerkrachten die jou kunnen komen helpen. De leerkrachten kunnen je les geven op elk onderwijs niveau. Het maakt dus niet uit of je in het secundair onderwijs of in het hoger onderwijs zit en je nood hebt aan bijles!

Wanneer je aan bijles deelneemt bij een leraar van Superprof zul je de lessen meestal aan huis gegeven krijgen. Echter kun je er ook voor kiezen om het contact voor de bijlessen via gratis online diensten zoals Skype en Zoom te houden. Zo zul je op deze manier via een webcam aan bijles kunnen deelnemen. Dit is vooral handig voor de student die tijdens de week op kot zit en toch nog aan bijles deel wilt nemen! Wacht niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles geneeskunde in via het online platform van Superprof.

Wat wil je leren?