Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren kickboksen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 7 beoordelingen.

27 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €27 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 3 uur.

Kickboksen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Kickboksen?

De gemiddelde prijs van lessen Kickboksen is €27.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Kickboksen nemen?

Met de hulp van een Kickboksen kan je goed worden in Kickboksen 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Kickboksen volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Kickboksen?

Er zijn momenteel 23 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Kickboksen lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 23 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Kickboksen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 7 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Kickboksen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Kickboksen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Lessen kickboxen volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Waar in Vlaanderen kun je privé lessen kickboksen vinden?

Wil je graag leren kickboksen en wil je graag aan trainingen doen in jouw buurt? Lees dan snel verder, we hebben het over verschillende organisaties die training geven in kickboksen waar je terecht kun om te leren kickboksen.

Er zijn veel jongeren die aan zelfverdediging sporten zoals boksen, kickboksen, Krav Maga of judo doen. Om hier echter goed in te worden moeten de meeste jongeren wel een aantal jaar lessen volgen en regelmatig aan training meedoen!

In Vlaanderen heb je verschillende leraren die je les in boksen, Krav Maga of kickboksen kunnen geven. Deze lessen worden gecombineerd met cardio training om zo goed mogelijk aan de sport te kunnen doen.

Heb je zelf interesse om lessen kickboksen te volgen of wil je in een jaar jezelf leren beschermen? Maar weet je niet goed welke andere redenen er zijn om lessen kickboksen te volgen of om deel te nemen aan de training? Dan kun je best even verder lezen!

Waarom zou je lessen kickboksen volgen in Vlaanderen?

Wil je graag aan kickboksen doen of deelnemen aan een training boksen, maar weet je niet goed waarom je aan deze training zou meedoen of waarom je kickboksen nodig zou hebben? Geen enkel probleem, we hebben namelijk een aantal verschillende redenen om aan kickboksen te doen voor jou op gelijst!

Kickboksen is goed voor je conditie.

Zelfverdediging sporten zoals boksen, Krav Maga of kickboksen hebben meestal een zeer intensieve training voordat ze effectief naar de technieken van bijvoorbeeld het kickboksen gaan. Dit komt doordat er niets beter is dan een goed getraind lichaam! Je trainer zal je daarom in het eerste deel van de les een uitgebreide opwarming geven! Wanneer je een training aan kickboksen doet krijg je ook meteen een gratis conditie training erbij!

Lessen kickboksen helpt je zelf vertrouwen

Wanneer je aan een zelfverdediging sport zoals boksen, Krav Maga of kickboksen doet, zul je hier enorm veel controle over je eigen lichaam krijgen! Dit zal je uiteindelijk ook helpen door je een boost in je zelf vertrouwen te geven!

Je krijgt sociaal contact tijdens je lessen kickboksen

Wanneer je aan kickboksen doet zul je dit vaak bij een organisatie doen waarbij je les krijgt in een groep. Je trainer zal je vervolgens in verschillende groepjes indelen zodat de lessen beter kunnen granen iedereen verschillende onderdelen tijdens zijn of haar training kan volgen!

Heb je zelf interesse gekregen om aan kickboksen te doen en wil je hier lessen voor volgen in de buurt van Vlaanderen? Lees dan snel verder, we hebben het namelijk over de verschillende organisaties waarbij je lessen kickboksen kunt volgen of waar je in Vlaanderen leraren kunt vinden die je training in boksen of kickboksen kunnen komen geven.

Waar in Vlaanderen kun je een trainer die je lessen kickboksen geeft vinden?

Woon je in Vlaanderen en wil je graag aan zelfverdediging doen, maar weet je niet waar je terecht kunt voor het volgen van lessen in boksen, kickboksen of in Krav Maga? Dan heb je in Vlaanderen verschillende mogelijkheden om bij boksclubs lessen kickboksen te volgen.

Je kunt vaak contact opnemen met de trainer of de leraren die je les kickboksen kunnen geven. Deze zullen je namelijk uitnodige om eens aan een gratis training deel te nemen zodat je kan zien of kickboksen wel effectief iets voor jou is! Wanneer je de trainer ontmoet hebt kun je na de les kickboksen de prijs per les bespreken!

De lessen die je hier kunt volgen zijn meestal groep lessen. Indien je liever een op een lessen wilt volgen en binnen het jaar nog wilt leren kickboksen kun je best kiezen voor een trainer die je privéles kan geven!

Indien je niet weet waar je een trainer die je privéles of een privé training kickboksen kan geven moet vinden, kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier online een leraar in jouw buurt die je lessen kickboksen kan komen geven. Deze trainers werken meestal ook meteen als een personal trainer die je helpt bij het gemotiveerd blijven tijdens de lessen kickboksen!

Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het trainen en leer zelf kickboksen in jouw buurt met een trainer van Superprof!

Wat wil je leren?