Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren Koreaans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 11 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

9 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 9 uur.

Koreaans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Koreaans?

De gemiddelde prijs van lessen Koreaans is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Koreaans nemen?

Met de hulp van een Koreaans kan je goed worden in Koreaans 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Koreaans volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Koreaans?

Er zijn momenteel 27 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Koreaans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 27 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Koreaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 11 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Koreaans leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Koreaans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Cursus Koreaans volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer de taal van Korea, Koreaans, spreken!

Wil je graag een nieuwe taal leren spreken of wil je graag een taal cursus volgen om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Dan is het leren van de taal Koreaans misschien wel iets voor jou.

De Koreaanse taal is een taal waar niet veel mensen aan denken om er een taal cursus voor te volgen. Echter is het Koreaans toch een zeer interessante taal om aan lessen deel te nemen. Zo zijn er elk jaar veel beginners over heel de wereld die aan "Korean" taal cursussen beginnen.

Zuid Korea is een land waar veel mensen graag naar toe willen gaan. De prachtige natuur en de rijke Koreaanse cultuur die men hier kan ontdekken is een trekpleister voor reizigers over heel de wereld. De prijs die je ervoor moet betalen is echter vrij hoog, daarom willen mensen er het beste van maken wanneer ze op reis gaan naar Zuid Korea!

Ben jij van plan om eventueel op reis te gaan naar het zuiden van Korea en wil je er zeker van zijn dat je zoveel mogelijk van de Koreaanse cultuur kunt opnemen? Dan raden we je aan om aan een cursus Koreaans deel te nemen. Wanneer je de lokale taal beter begrijpt zul je ook meer van de Koreaanse cultuur kunnen ontdekken.

Waar in Vlaanderen kun je een Koreaanse taal cursus volgen?

Heb jij interesse in het leren van de taal Koreaans en wil je graag aan een cursus deelnemen? Dan heb je in Vlaanderen verschillende manieren om dit te doen. Lees snel verder.

Koreaans beginners via school

Er zijn veel studenten die aan de hogeschool studeren en die graag op uitwisseling willen gaan naar Zuid Korea. Deze studenten kunnen vaak via hun eigen school lessen Koreaans volgen. De lessen die hier gegeven worden zullen vooral de studenten leren communiceren. De studenten die aan een uitwisseling naar Korea deel willen nemen, moeten vaak ook Engels als taal beheersen.

Koreaanse lessen in avond onderwijs

Over heel Vlaanderen kun je verschillende avond onderwijs organisaties vinden die verschillende taal cursussen aanbieden. Hier krijg je van verschillende leraren lessen in verschillende talen. Ook zijn er verschillende organisaties die een taal cursus voor het Koreaans aanbieden. Deze cursussen hebben vaak verschillende niveau's. Zo heb je meestal een niveau "Koreaans beginners" voor de mensen die nog nooit de taal gesproken hebben, maar er zijn ook lessen voor mensen op een meer gevorderd niveau!

Wanneer je aan deze soort taal cursus deelneemt om het Koreaans te leren spreken, zul je vaak wekelijks les krijgen en zul je na een aantal jaar de taal leren spreken.

Koreaans leren via privélessen

Voor de mensen die liever een op een lessen willen volgen of voor de mensen die in een jaar tijd vloeiend Koreaans willen leren spreken kunnen best privélessen volgen om de taal onder de knie te krijgen.

Wanneer je aan privélessen deelneemt zal de cursus volledig gepersonaliseerd worden en de les zal op jouw tempo en niveau gegeven worden zodat jij de Koreaanse taal op een efficiënte manier kunt leren.

Heb je interesse in dit soort taal lessen, maar weet je niet waar je deze zou kunnen vinden? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk verschillende leraren die je in jouw buurt lessen Koreaans kunnen komen geven.

Wanneer je aan privéles via Superprof deelneemt zul je de eerste les gratis krijgen. Dit is namelijk een kennismaking les waarbij de leraren erachter komen op welk niveau jouw Koreaanse taal vaardigheden liggen en waar je precies hulp bij nodig hebt.

Je kunt er zeker van zijn dat de lessen die je via Superprof volgt van hoge kwaliteit zijn. De leraren hebben namelijk elk al een aantal jaar ervaring in het geven van Koreaanse lessen.

Indien je je niet wilt verplaatsen om de Koreaans cursus te volgen, kun je de lessen ook via online diensten zoals Skype en zoom volgen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste les Koreaans in zodat jij de cultuur in Korea kunt gaan ontdekken!

Wat wil je leren?