Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren mode ontwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 6 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 2 uur.

Mode ontwerp volgen is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Mode ontwerpen?

De gemiddelde prijs van lessen Mode ontwerpen is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Mode ontwerpen nemen?

Met de hulp van een Mode ontwerpen kan je goed worden in Mode ontwerpen 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Mode ontwerpen volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Mode ontwerpen?

Er zijn momenteel 40 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Mode ontwerpen lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 40 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Mode ontwerpen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 6 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je stylist worden?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde privéleraren mode ontwerp!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Waarom langer wachten om een cursus styling te volgen? Ontdek meer over met Superprof

Word een modeontwerper door aan een mode opleiding deel te nemen!

Heb je altijd al interesse gehad in mode en droom je ervan om je eigen kunsten aan de mode wereld te laten zien? Wil je graag je eigen kleding en mode kunnen ontwerpen? Dan is een mode opleiding misschien wel iets voor jou! Lees er in deze blog alles over.

Voordelen van het volgen van een mode opleiding

Wil je graag aan een mode opleiding deelnemen, maar heb je geen idee waarom je dit precies zou doen? Dan lees je in dit deel van deze blog de verschillende voordelen die je hebt wanneer je aan een mode opleiding deelneemt.

Je kunt modeontwerper worden

Een van de meest vanzelfsprekende voordelen van het volgen van een mode opleiding is dat je zelf een modeontwerper kan worden. Zo zul je tijdens de les van je opleiding leren hoe je kleding moet ontwerpen en hoe je je kunsten ook effectief kunt omzetten in kleding!

Wanneer je een aantal jaar aan een opleiding deelneemt, zul je ook sneller aangenomen worden in een mode bedrijf of zul je kunnen beginnen als een zelfstandig modeontwerpen en een eigen kleding merk kunnen uitbrengen!

Je werkt aan je creativiteit

In een mode cursus zul je vaak leren hoe de kleding precies in elkaar zit en hoe je zelf een ontwerp zult moeten maken, maar je zult ook zelf op zoek moeten gaan naar een manier om je creatieve kunsten te stimuleren. Zo zul je bij de opleiding of bij de mode cursus vaak oefeningen krijgen om zelf te gaan ontwerpen en op het einde van het jaar je eigen ontwerp aan de rest van je jaar te laten zien!

Waar kun je aan een opleiding ontwerpen deelnemen

Woon je in Vlaanderen en zou je graag een cursus ontwerpen of een opleiding tot modeontwerper willen volgen? Dan zijn er verschillende manieren waar je dit op zou kunnen doen.

Opleiding ontwerpen aan een academie

Een van de meest populaire plaatsen waarbij je terecht kunt voor het volgen van een opleiding om ontwerper te worden is aan een academie voor beeldende kunsten. Deze organisaties voorzien vaak verschillende mogelijkheden om aan les deel te nemen. Doorheen het schooljaar zullen de lessen wekelijks gegeven worden en zul je geleidelijk aan aan een eigen ontwerp deel kunnen nemen. Tijdens de les zul je ook leren hoe kleding precies in elkaar zit en hoe je zelf moet beginnen aan het maken van kleding.

Wanneer je een jaar les gevolgd hebt op de campus van de academie, zul je vaak ook een ontwerp moeten indienen om aan te tonen dat je naar het volgende niveau kunt gaan. Indien je dit vaak genoeg doet, zul je zelf ook een master diploma kunnen behalen als modeontwerper!

Privé lessen mode ontwerpen in Vlaanderen

Iedereen die in Vlaanderen graag modeontwerper zou willen worden of die gewoon een cursus mode ontwerpen willen volgen, kan best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof.

Via dit online platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een leraar die je een cursus mode ontwerpen kan komen geven in jouw buurt. Wanneer je aan zo een cursus deelneemt zul je geen diploma als modeontwerper krijgen, maar je zult wel zelf weten hoe je kleiding moet maken.

Tijdens de les zul je met de leraar aan kleding werken, de lessen zijn dus ook handig voor de modeontwerper die extra technieken van het ontwerpen van kleding willen leren. De eerste les die je via Superprof volgt zal meestal gratis gegeven worden. Dit wordt gedaan zodat de leraar in ontwerpen er achter kan komen op welk niveau jouw mode ontwerp vaardigheden liggen.

Wanneer je aan mode lessen via het online platform van Superprof deelneemt, heb je enkele voordelen die je niet zou hebben indien je een opleiding zou volgen aan een academie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen wanneer je de lessen wilt volgen en je zult in de meeste gevallen niet naar een campus moeten om de mode lessen te volgen. De privé les kan namelijk via gratis online diensten zoals Skype en Zoom gegeven worden! Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste les mode ontwerp in via Superprof.

Wat wil je leren?