Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren salsa

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 4 beoordelingen.

34 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €34 per uur.

10 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 10 uur.

Salsa leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Salsa?

De gemiddelde prijs van lessen Salsa is €34.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Salsa nemen?

Met de hulp van een Salsa kan je goed worden in Salsa 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Salsa volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Salsa?

Er zijn momenteel 11 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Salsa lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 11 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Salsa beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 4 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Salsa leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Salsa!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Salsales volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Doe aan salsa dansen, met salsa lessen in Vlaanderen

Heb je altijd al willen leren dansen, maar heb je nooit dans lessen gevolgd? Is Latin dans een van de dans genres die je eventueel wel wilt leren? Wil je de Salsa of de Bachata onder de knie krijgen of hier lessen voor volgen? Dan heb je in heel Vlaanderen verschillende dansscholen waardij je aan salsa lessen zou kunnen deelnemen!

Geschiedenis

De salsa is een latin dans van Cubaanse afkomst, maar kent ondertussen al vele vormen. Zo heb je bijvoorbeeld de Cubaanse Salsa, de LA-salsa en nog vele andere soorten salsa dansen waar je lessen voor zou kunnen volgen. Het is een zeer populaire dans bij koppels die graag aan Quality time willen doen. Tijdens de salsa lessen zul je namelijk samen met je partner kunnen leren dansen! Er zijn verschillende dansscholen die in Vlaanderen lessen Salsa voorzien voor zowel koppels als singles. De single mensen die aan de lessen willen deelnemen hebben de mogelijkheid om via een doorschuif systeem toch nog het dansen onder de knie te krijgen! De salsa dans wordt in de meeste gevallen door een koppel uitgevoerd en het kan een voordeel zijn wanneer je een dans partner hebt waarmee je iedere week lessen kunt volgen.

Met salsa beginnen dansen

Beginners die graag de Latin Dance Salsa onder de knie willen krijgen, kunnen hiermee bij vrijwel elke salsa dansschool terecht. Zo zijn er verschillende dansscholen die les geven aan absolute beginners die vanaf nul moeten beginnen bij het leren van de Salsa. De meeste beginners zullen ook beginnen met het leren dansen in de Cubaanse Salsa stijl!

De mensen die de Cubaanse salsa al volledig onder de knie hebben kunnen aan lessen bachata deelnemen. Dit is een iets moeilijkere vorm van deze dans waarbij je op een hoger tempo leert dansen! Ook zul je verschillende lessen moeten volgen voordat je het ritme van de bachata muziek kunt vinden!

Waar in Vlaanderen kun je aan salsa lessen deelnemen

Woon je ergens in de buurt van Vlaanderen en wil je graag de salsa leren dansen? Dan heb je geluk! Over heel Vlaanderen zijn er namelijk verschillende dansscholen waarbij je lessen salsa en bachata kunt volgen!

Wanneer je les volgt bij een dansschool zul je vaak in groepen leren dansen. Tijdens de lessen werk je vaak met een doorschuifsysteem zodat je iedere paar minuten met een nieuwe partner kunt dansen. De salsa lessen duren over het algemeen vaak 1 uur en worden wekelijks gegeven.

Over heel Vlaanderen heb je salsa dansscholen waarbij je salsa lessen kunt volgen! Er zijn ook  Salsa dans clubs in Gent waarbij je 's avonds je dans schoenen terug kunt aantrekken om op je eigen niveau en met je eigen dans partner je salsa technieken verder in te oefenen! Hier kom je in contact met andere mensen die graag aan salsa dansen doen!

Privéles salsa

Wil je liever een op een lessen volgen of privé lessen salsa dansen volgen met je partner? Dan kun je altijd terecht op het online platform van Superprof! Hier vind je verschillende dans leraren die je kunnen leren salsa dansen in jouw buurt!

De salsa leerkrachten van Superprof hebben vaak ervaring in het geven van les salsa dansen, soms hebben ze zelfs een carrière bij een dansschool achter de rug! Deze dans leraren zullen je proberen te helpen bij het leren dansen van de salsa of eventueel de bachata dansstijl aan te leren!

Wanneer je privé lessen dansen volgt, heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je groepslessen bij een dansschool zou volgen! Zo heb je bijvoorbeeld het voordeel dat je de volledige aandacht van je leerkracht zult krijgen terwijl je de aandacht tijdens groep lessen moet delen met andere mensen!

Wat wil je leren?