Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren tennis

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 5 beoordelingen.

29 €/u

De beste prijzen: 95% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €29 per uur.

7 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 7 uur.

Tennis leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

đź’°Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Tennis?

De gemiddelde prijs van lessen Tennis is €29.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

đź’ˇ Waarom lessen Tennis nemen?

Met de hulp van een Tennis kan je goed worden in Tennis 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

đź’» Kan je op Superprof ook online bijles Tennis volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Tennis?

Er zijn momenteel 19 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Tennis lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 19 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Tennis beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 5 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Tennis leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Tennis!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Tennis les volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: haal de beste slagen uit je raket!

Word de volgende Nadal of Williams met tennislessen in Vlaanderen.

Heb je er altijd al van gedroomd om goed te kunnen tennissen maar heb je nog nooit aan tennislessen gedaan en wil je deze graag volgen met een prive trainer? Heb je toevallig kinderen die graag lessen willen volgen, maar weet je niet waar je je kinderen kunt inschrijven om aan de tennisles deel te laten nemen? Dan is deze blog een goede start in je zoektocht naar het vinden van de juiste tennis lessen waar je kinderen aan kunnen deelnemen om te leren spelen!

In Vlaanderen is tennis over het algemeen een zeer populaire sport. Er zijn mensen beschikbaar voor elk niveau van tennissen. Zo heb je vaak kinderen die deel kunnen nemen in jeugd competities maar ook volwassenen die al op niveau spelen kunnen zich inschrijven voor lessen tennis in Vlaanderen.

Tennis werd vroeger gezien als een van de elite sporten waar je aan deel zou kunnen nemen, tegenwoordig is het spelen van tennis en het volgen ervan zeer betaalbaar voor de meeste volwassenen. De spelers krijgen meestal een aantal weken een wekelijkse tennis les waar ze aan kunnen deelnemen. De kinderen die graag tennis willen volgen kunnen bij een club van start gaan door een aantal weken privélessen voor kinderen te volgen met een privé trainer in een tennisschool. Tijdens deze tennislessen zullen de kinderen in een aantal maanden leren spelen.

Waarom zou je tennis lessen volgen?

Heb je wel interesse in het volgen van een aantal privé tennisles of wil je er aan beginnen, maar weet je niet of tennis wel iets voor jou is? Geen enkel probleem, we hebben namelijk wat info voorzien over de verschillende redenen om te leren spelen.

Tennis is goed voor hand oog coördinatie!

Iedereen die al een aantal jaar aan tennissen doet, of die al een aantal jaar tennis les volgen, zal merken dat hun hand oog coördinatie een stuk verbeterd is. Voor veel mensen is het raken van een bal met genoeg kracht enorm moeilijk wanner ze van start gaan met de tennis lessen. Na het volgen van een aantal jaar tennis les zullen zowel kinderen als volwassenen een betere hand-oog coördinatie hebben!

Door aan tennis te doen krijg je een beter conditie

Wanneer je dit sport wilt leren spelen, zul je vaak ook tijdens de tennisles bij een club een conditie training krijgen. Deze trainingen helpen je bij het uithouden van een lange wedstrijd indien je aan de competitie mee zou willen doen! Word de trouwste lid van de tennisschool!

Heb je zelf interesse om aan een tennis les deel te nemen, maar weet je niet waar je bijles voor volwassenen in jouw buurt kunt vinden? Dan kun je best even verder lezen!

Tennis les volgen in Vlaanderen

We hebben het al eerder gezegd: Tennis is een zeer populaire sport in Vlaanderen voor zowel kinderen als volwassenen. Het is daarom ook niet al te moeilijk om een club te vinden waarbij je meteen van start kunt gaan met het volgen van tennis lessen. Het enige wat je moet doen is een tennis club in jouw buurt vinden en je als lid inschrijven voor bijlessen. Wanneer je gaat inschrijven bij een club is het belangrijk dat je weet of de club lessen voor jouw niveau aanbieden. Zo kun je vaak een proef les in een tennisschool volgen waarin je met andere tennis spelers les zal volgen.

Het enige nadeel van de privélessen die je bij een tennis club zou volgen is dat deze lessen meestal in kleine groepen gegeven worden. Wanneer je niet aan groepslessen wilt deelnemen, maar liever een op een wilt volgen, kun je altijd terecht op het online platform van Superprof. Daar ook zijn er trainers terug te vinden.

Op dit platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een privé coach die je tennis les kan komen geven in jouw buurt. Je kunt deze lessen iedere week zelf inplannen op momenten waarin je volledig vrij bent om te volgen! Wacht niet langer en ga vandaag nog van start met de privé lessen en wordt binnen een aantal weken een echte tennis professional! Je tennisschool staat te poppelen voor je te verwelkomen.

Wat wil je leren?