Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren verpleging

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 9 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

8 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers antwoorden normaal gesproken binnen de 8 uur.

Verpleging is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Verpleging?

De gemiddelde prijs van lessen Verpleging is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Verpleging nemen?

Met de hulp van een Verpleging kan je goed worden in Verpleging 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Verpleging volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Verpleging?

Er zijn momenteel 51 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Verpleging lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 51 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Verpleging beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 9 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je meer van verpleging leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Lessen verpleging volgen met Superprof is nooit zo gemakkelijk geweest. Ontdek hoe!

Slaag voor je verpleegkunde examen met bijles verpleegkunde!

Volg je een verpleegkundige opleiding en heb je moeite met verschillende vakken bij deze opleiding? Dan kun je best aan een aantal uur bijles deelnemen.

in België zijn er veel middelbare school studenten die in het hoger onderwijs graag een opleiding als verpleegkundige zouden willen volgen. Echter zijn er bij deze opleidingen ook nog vakken die niet veel met verpleegkunde te maken hebben, zoals wiskunde bijvoorbeeld.

Indien je moeite hebt met een vak zoals wiskunde of met een vak waar je zeker voor moet slagen als verpleegkundige, kan het deelnemen aan bijles misschien wel handig voor je zijn.

Dit geld ook voor de leerlingen die nog naar de middelbare school gaan. De middelbare studenten kunnen ook bijles volgen door een leraar hen te laten helpen bij het slagen voor hun examen wiskunde bijvoorbeeld. Lees er in het volgende deel van deze blog alles over!

Waarom zou je aan bijles deelnemen?

Weet je niet waarom je aan bijles voor een vak van verpleegkunde zou moeten deelnemen? Dan lees je best even verder, we geven je namelijk verschillende redenen.

Je hebt meer kans op het worden van een verpleegkundige

Studenten die slechte punten halen op het middelbaar voor wiskunde of voor andere algemene vakken, zullen vaak in een hoge school meer moeite hebben met vakken die specifiek zijn voor de verpleegkundige opleiding. Indien je hier niet voor kunt slagen zul je niet aan de slag kunnen in de verpleegkunde.

Bijlessen kunnen je helpen bij het slagen voor de vakken waar je moeite mee hebt, waardoor je dus ook meer kans hebt op het behalen van je diploma in het hoger onderwijs.

Ook studenten die in het secundair onderwijs aan bijles deelnemen, zullen in België over het algemeen kans hebben om hun middelbare school diploma te behalen.

Je krijgt meer tijd om ervaring op te doen

Als onderdeel van een opleiding in de verpleegkunde, zul je vaak een aantal uur aan stage moeten doen. Dit is voor veel studenten nieuw en een ervaring waar ze veel aan zullen hebben. Indien je moeite hebt met verschillende vakken zullen deze stages niet veel kunnen helpen aangezien je er niet veel van zult begrijpen.

Met bijles werk je aan de moeilijkheden die je met vakken zoals wiskunde bijvoorbeeld hebt en zorg je ervoor dat je in deze verpleegkundige stages zo veel mogelijk ervaring kan op doen!

Waar kun je aan bijles verpleegkunde deel nemen?

Heb je interesse om deel te nemen aan bijles voor wiskunde of vakken die specifiek zijn aan de opleiding verpleegkunde, maar heb je geen idee waar je hiervoor in Vlaanderen terecht kunt? Dan kun je best even verder lezen, we geven je namelijk verschillende opties!

Bijles verpleegkunde bij een organisatie

In België zijn er verschillende bijles organisaties terecht die je kunnen helpen bij het volgen van bijles. Zo zullen ze je in contact kunnen brengen met een leraar die jou in Vlaanderen zal kunnen helpen met vakken zoals wiskunde, maar ook met aspecten van de verpleegkunde.

Om aan deze bijlessen deel te nemen, zullen de studenten contact moeten opnemen met de organisatie. In dit contact moment zullen de studenten aan de bijles organisatie moeten laten weten op welk onderwijs niveau ze bijles willen volgen en voor welk vak ze bijles willen volgen.

Het enige nadeel aan bijles volgen via een bijles organisatie is dat je vaak een minimum aantal bijlessen zult moeten volgen.

Verpleegkunde bijles via Superprof

Studenten die een opleiding verpleegkunde volgen en die graag een op een lessen willen volgen kunnen best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof.

Via dit online platform kun je namelijk zeer eenvoudig aan de contact gegevens van een bijles leraar komen die je met vakken zoals wiskunde of andere verpleegkundige onderwerpen kan komen helpen.

De bijles leerkrachten van Superprof zijn over heel België te vinden en studenten van elk onderwijs niveau kunnen contact opnemen met deze leerkrachten. Het maakt dus niet uit of je al een aantal jaar naar een middelbare school gaat in België of dat je nieuw bent in België nadat je een HBO verpleegkunde opleiding gevolgd hebt in het buitenland. Er zal altijd wel een leerkracht beschikbaar zijn via het online platform van Superprof waar je jouw vragen aan kunt stellen.

Er zijn veel verschillende bijles leerkrachten die je de kneepjes van de verpleging kunnen aanleren. Dit is vooral handig wanneer jij dan aan een verpleging stage begint voor je verpleegkunde opleiding, dat je al verschillende technieken kunt!

Wanneer je aan bijles via het online platform van Superprof deelneemt heb je enkele voordelen di ene niet zou hebben indien je bijles bij een andere organisatie zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om via gratis online diensten zoals Skype en zoom aan de bijles deel te nemen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste online bijles verpleging in via Superprof!

Wat wil je leren?