Uitstekend
reviews op

Onze selectie prive voetbaltrainers

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 8 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 2 uur.

Voetbal leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je prive voetbaltrainer en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

đź’°Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Voetbal?

De gemiddelde prijs van lessen Voetbal is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

đź’ˇ Waarom lessen Voetbal nemen?

Met de hulp van een Voetbal kan je goed worden in Voetbal 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

đź’» Kan je op Superprof ook online bijles Voetbal volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Voetbal?

Er zijn momenteel 129 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Voetbal lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 129 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Voetbal beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 8 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Voetbal leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Voetbal!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Privé training voetbal volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp om de volgende grote ster te worden!

Word de volgende Messi door aan voetbal training te doen

Woon je in Vlaanderen en wil je graag beter leren voetballen? Dan is dit waarschijnlijk de perfecte blog voor jou! We hebben het namelijk over voetbal trainingen en waar je hier overal voor terecht kunt.

Iedereen weet dat voetbal een van de grootste sporten in Europa is. Ook in Vlaanderen is voetbal een enorm populaire sport. Zo zijn er honderden teams met duizenden spelers die over heel Vlaanderen verspreid zitten. Deze spelers komen iedere week een aantal keer samen om aan een voetbal training deel te nemen. De trainingen worden gegeven door leraren die de sport goed kennen.

Heb jij ook zin om aan voetbal te beginnen, maar wil je hier eerst wat les voor volgen voordat je bij een voetbal club wilt beginnen? Geen enkel probleem, lees in het volgende deel van deze blog hoe je aan privé voetbal trainingen zou kunnen doen!

Waarom zou je deelnemen aan voetbal trainingen?

Vind je voetbal wel interessant en wil je ook wel tot een van de 11 spelers die op het veld staan behoren, maar weet je niet of het voetbal wel effectief iets voor jou is? Dan kun je best even naar de volgende redenen om deel te nemen aan trainingen waarin je voetbal leert spelen!

Voetbal trainingen houden je fit

De mensen die regelmatig deelnemen aan voetbal trainingen zullen wekelijks meerdere keren training volgen. Door deze wekelijkse trainingen zul je onbewust aan je gezondheid werken. Zo is iedere training een work out waarvoor je niet meer naar een sportschool hoeft te gaan.

Met voetbal trainingen kun je stress verwerken

We hebben tegenwoordig allemaal wel wat stress. De mensen die aan voetbal trainingen deelnemen zullen al snel merken dat het achter een bal aan lopen en het tactisch denken tijdens de voetbal training, zal helpen bij het verwerken van deze stressvolle dagen.

Waar kun je voetbal training volgen

In Vlaanderen heb je verschillende manieren om aan een voetbal training deel te nemen. Zo heb je bijvoorbeeld de trainingen die de verschillende voetbal clubs organiseren, maar er zijn ook nog verschillende andere manieren om aan voetbal training te kunnen doen!

Voetbal leren spelen op de voetbalschool

De jongere spelers die goed kunnen voetballen, worden meestal herkend tijdens de voetbal wedstrijden en de trainingen. Wanneer een scout spelers met potentieel zien, zullen ze deze spelers benaderen om trainingen te komen volgen aan de voetbalschool. Hier krijgen de kinderen naast het volgen van de algemene les zoals les wiskunde of les Frans, ook nog meerdere uren aan privé training waarin ze leren voetballen. Iedere speler wordt in de voetbalschool in het oog gehouden. Dit doen ze om de beste spelers volledig te laten ontwikkelen. De spelers die aan een voetbalschool studeren zullen ook merken dat ze meerdere uren per dag moeten trainen, en dit nadat ze de voetbal trainingen al achter de rug hebben.

Er wordt bij een voetbal school ook veel aandacht gegeven aan de les die de kinderen normaal zouden moeten volgen, zo is er een groot evenwicht tussen de voetbal trainingen en de aantal uren les die de spelers zullen krijgen!

Voetbal leren spelen met privé les

Spelers die zich volledig willen ontwikkelen kunnen naast het volgen van hun normale les, ook nog privé trainingen krijgen waarin ze hun voetbal techniek nog verder kunnen ontwikkelen dan dat ze dit in de academie zouden kunnen doen. Om privé les of een privé training te volgen, zul je wel eerst een goede trainer moeten vinden die je les kan geven in zowel voetbal, maar die je ook kan helpen indien je een vraag bij je huiswerk zou hebben!

Word beter met privé lessen voetbal!

indien je niet naar een voetbalschool zou kunnen gaan maar je toch nog aan extra voetbal trainingen zou willen doen, kun je altijd privé training krijgen vaan een privé coach in jouw buurt. Deze kun je op een snelle en eenvoudige manier vinden op het online platform van Superprof.

Wanneer je je leraar gevonden hebt kun je een eerste les inplannen en een kennismakingsgesprek voeren via je webcam. De kennismakingsles zal in de meeste gevallen ook gratis gegeven worden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om bij verschillende leraren langs te gaan en om de beste eruit te kiezen!

Deze coach zal werken als een personal trainer die je privé les komt geven zodat jij les voetbal kunt volgen op je eigen tempo beter kunt worden zodat je ook aan voetbal trainingen kunt deelnemen! Wacht niet langer en begin vandaag nog met jouw carrière als voetbal speler.

Wat wil je leren?