Homepagina
Lessen geven
Lokeren 
Lokeren 
 • (8 beoordelingen)
C
Chahid
« Herr Wieme ein SuperProf? Niemand zou deze titel kunnen... Lees meer »
C
Chahid
« Herr Wieme ein SuperProf? Niemand zou deze titel kunnen tegenspreken! Herr Wieme was niet alleen een topleerkracht, hij was ook een voorbeeld voor veel van ons. Hij heeft mij altijd gesteund bij moeilijke momenten, advies gegeven op zowel schoolvlak als in levenswijze, veel bijgeleerd op taalgebied, maar wat het grootste verschil maakte was: --> Hij zag zijn leerlingen niet alleen als tieners, maar als mensen! Je moest maar naar hem kijken om wederzijds respect te geven en te nemen. Als voetballiefhebber, was Nico de aanspreekpunt! Met elkaar grappen maken over onze favoriete clubs/spelers, even spreken over voetbalmomenten, het was super fijn om dit gedeeld te hebben! Ik denk dat veel huidige leraren van hem kunnen leren, op vlak van: -Communicatie met zijn leerlingen -Zijn jarenlange ervaringen -Zijn mensheid -Zijn kennis omtrent taal en hoe hij dit GRAPPIG & MOTIVEREND kan laten overkomen waardoor iedereen snel mee is! Hartelijk bedankt Herr Wieme voor al de mooie jaren samen! "Nieuwhaar" ;) Je oud-leerling, Chahid Machichi »
25€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Nico
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij u thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Duits
Niveaus
 • Alle niveaus

Master talen wil leerlingen en studenten helpen met het onder de knie krijgen van kennis en vaardigheden van de Duitse taal

Methodologie

Als ik aan leerlingen in het reguliere onderwijs les geef, zorg ik ervoor dat alle vaardigheden in één les aan bod komen, dit in combinatie met een kennisgedeelte (woordenschat, grammatica, Landeskunde, literatuur ...). Ik maak daarbij gebruik van de methode "Alles im Griff (Opgeslagen informatie) maar ik gebruik evengoed eigen lesmateriaal. Ik hou van structuur in mijn leven en dat vertaalt zich ook in mijn lessen. Van karakter ben ik een vrij rustig iemand. Ik luister naar de noden van de leerlingen en probeer elk op zijn/haar niveau beter te maken.

Ervaring

Ik ben licentiaat Germaanse talen en geef al meer dan 21 jaar Duits in het hoger secundair onderwijs. Ik heb zelf een jaar in Beieren gestudeerd en ik heb verschillende meerdaagse bijscholingen in Duitsland gevolgd. In 2017 heeft een leerlinge van mij de Talenprijs van de Rotary Aalst gewonnen, een prestigieuze prijs waaraan leerlingen van de verschillende Aalsterse scholen deelnemen. Mijn leerlinge liet o.a. twee native speakers Duits achter zich. Ondertussen zijn er ook een aantal oud-leerlingen van mij afgestudeerd als master talen (Duits).

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 200€

Specificaties

Tarief leerlingen middelbaar onderwijs: € 25,00/u
Tarief studenten hoger onderwijs: € 28,00/u. Voordeeltarief bespreekbaar indien er een pakket van meerdere uren gereserveerd wordt

Lessen aangeboden door Nico
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij u thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Duits
Niveaus
 • Alle niveaus

Nico's achtergrond

Studies:

1994-1998
Universiteit Gent
Kandidaat in de taal- en letterkunde: Germaanse talen, voldoening
Licentiaat in de taal- en letterkunde: Germaanse talen, onderscheiding
1ste en 2de kandidatuur: voldoening
studies kandidaturen: Duitse taalkunde, Duitse letterkunde, Zweedse taalkunde, Zweedse letterkunde
1ste licentie: grote onderscheiding
2de licentie: onderscheiding
studies licenties: Duitse taalkunde, Duitse letterkunde, Algemene Taalwetenschap

1996-1997
Universität Bayreuth (Duitsland, Bayern)
grote onderscheiding

1999-2000
Vrije Universiteit Brussel
Geaggregeerde voor het hoger secundaire onderwijs en het hoger onderwijs van het korte type (pedagogisch diploma): grote onderscheiding

Werkervaring

01/1999 – heden
Koninklijk Atheneum II, Pontstraat 51, 9300 Aalst
Leraar AV: Duits – Nederlands 2de en 3de graad ASO

Internationale bijscholingen

• Periode: 15/10/2000 – 20/10/2000
• Organisator: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, departement Secundair Onderwijs
• Plaats: Landesinstitut für Schule, Am Weidedamm 20, D – 28 215 Bremen
• Inhoud bijscholing: Erlebte Landeskunde – Erkundung einer deutschen Großstadt

• Periode: 10/11/2002 – 16/11/2002
• Organisator: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, departement Secundair Onderwijs
• Plaats: Dialog-Institut Dr. Kilian, Sprachenschule, Institut für Lehrerfortbildung, Friedrich-Ebert-Straße 45/47, D – 34 117 Kassel
• Inhoud bijscholing: Kommunikativer Deutschunterricht

• Periode: 15/10/2007 – 20/10/2007
• Organisator: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, departement Secundair Onderwijs
• Plaats: Landesinstitut für Lehrerfortbildung, Lehrerweiterbildung und Unterrichtsforschung von Sachsen-Anhalt, Riebeckplatz 09, D – 06110 Halle (Saale)
• Inhoud bijscholing: Didaktisch-methodische Anregungen im Fremdsprachenunterricht und Landeskunde

• Periode: 08/11/2009 – 13/11/2009
• Organisator: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, departement Secundair Onderwijs
• Plaats: Goethe Institut, Neue Schönhauser Straße 20, D-10178 Berlin
• Inhoud bijscholing: Berlin heute

De 8 beoordelingen over Nico
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

8 aanbevelingen

C
Chahid

Herr Wieme ein SuperProf?

Niemand zou deze titel kunnen tegenspreken!

Herr Wieme was niet alleen een topleerkracht, hij was ook een voorbeeld voor veel van ons.

Hij heeft mij altijd gesteund bij moeilijke momenten, advies gegeven op zowel schoolvlak als in levenswijze, veel bijgeleerd op taalgebied, maar wat het grootste verschil maakte was:

--> Hij zag zijn leerlingen niet alleen als tieners, maar als mensen! Je moest maar naar hem kijken om wederzijds respect te geven en te nemen.

Als voetballiefhebber, was Nico de aanspreekpunt! Met elkaar grappen maken over onze favoriete clubs/spelers, even spreken over voetbalmomenten, het was super fijn om dit gedeeld te hebben!

Ik denk dat veel huidige leraren van hem kunnen leren, op vlak van:
-Communicatie met zijn leerlingen
-Zijn jarenlange ervaringen
-Zijn mensheid
-Zijn kennis omtrent taal en hoe hij dit GRAPPIG & MOTIVEREND kan laten overkomen waardoor iedereen snel mee is!

Hartelijk bedankt Herr Wieme voor al de mooie jaren samen! "Nieuwhaar" ;)

Je oud-leerling,
Chahid Machichi

A
Aurelie

Nico was jarenlang mijn leerkracht Nederlands & Duits. Met veel vreugde kan ik terugblikken naar deze tijd. Hij is zeer gepassioneerd door zijn vak, en dat merk je als leerling ook. Hij begeleidt zijn leerlingen op een begripvolle en motiverende manier.

Voor mij is Nico een echte Superprof! Iemand die steeds klaarstaat voor zijn leerlingen!

M
Mireille

Een leerkracht dat alles geeft om zijn leerlingen de Duitse taal over te brengen.

G
Geoffrey

Nico was jarenlang mijn leerkracht Duits & Nederlands. Steeds zorgde hij voor schwung en positivisme in de les. Geloof je niet in jezelf dat je zou slagen, Nico deed het je wél geloven!

Geweldige motivator en een down-to-earth mentaliteit. Zelfs jaren na mijn studies houden we nog steeds contact en blijft hij diezelfde humor hanteren.

Wanneer je nog extra vragen/ moeilijkheden hebt, staat de deur voor jou open, zelfs na de schooluren. Hij durft de zaken ook bij naam te noemen en zal niet aarzelen om eens aan de boom te schudden. Wat maakt van hem dat hij een transparante communicatie hanteert.

Het is heel fijn les krijgen van hem omdat het zo natuurlijk aanvoelt. Hij staat niet boven jou, hij staat er mét jou! Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik met een autoritaire leerkracht sprak. Een leerkracht om de rest van jouw leven te onthouden!

J
Jens

Als oud-leerling en huidig collega van Nico weet ik goed hoe hij werkt. Zijn lessen zijn gestructureerd en logisch opgebouwd en doorspekt met humor. Met zijn manier van lesgeven weet hij zijn leerlingen te boeien en te motiveren.

A
Annelien

Zelf ben ik een oud-leerling (28) van deze Superprof. Ik kan met veel waardering terugblikken op de fijne lessen die ik van hem kreeg. Het was altijd weer uitkijken naar de volgende les. Wat gaan we vandaag leren? Wat zou hij nu weer bedenken om de les boeiend te houden?

Volgens mij is hij niet alleen leraar, maar ook tovenaar. Hij weet dan ook altijd iedereen te betoveren met zijn magie. Hij steekt je aan, doet je zin krijgen om mee na te denken over taal. Zonder dat je goed en wel beseft “dit is een les” weet hij je veel dingen bij te leren. Hij verklapt de wereld van de taal spelenderwijs. Met zijn portie humor kan hij vaak iedereen betrekken bij de les.

Nico is er eentje met heel veel passie voor zijn vak. Een echte aanrader!

N
Nico

Zeer gemotiveerde leerkracht die aandacht heeft voor zijn leerlingen, een leuke sfeer in de klas brengt, steeds probeert om het talent van zijn leerlingen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en een luisterend oor biedt wanneer ze met iets op hun lever zitten.

2 jaar Duitse les van Nico gekregen wat mij persoonlijk enorm geholpen heeft bij mijn carrière in de Duitse automobielindustrie.

A
Ayco

Nico was mijn leraar Duits in het Lyceum Aalst. Hij is zeer gepassioneerd in de Duitse taal. Hij maakt gebruik van allerlei leermiddelen zoals filmpjes, ingesproken Powerpoints, conversaties in het Duits enz. Daarnaast voorziet hij ook oefeningen en natuurlijk zijn deskundige uitleg. Ik raad hem u aan omdat hij een fijne leerkracht is die leeft voor zijn vak en zijn leerlingen veel bijleert.

Vergelijkbare leraren

Duits in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Oudenaarde
Regio Oudenaarde - les in Duits: lezen, schrijven, spreken en conversatie - universitair niveau
20€
Anne
1e les gratis!

Ik pas mijn lessen aan aan het gewenste niveau. Ik heb handboeken ter beschikking maar kan ook met opgegeven handboeken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen, Nederland
Docent Duits/Engels MEd: Havo-Vwo lesgevend. In oktober 2018 tot en met sept/oktober 2019 gestart met conversatielessen Duits. Vanaf 1 september flexibel inzetbaar.
22€
Harry
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Vanuit het doel: doeltaal = voertaal werk ik in samenspraak met de leerling/student aan de verschillende vaardigheden...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Westervoort, Nederland
Bijles Duits voor al je vragen kan je bij mij aankloppen, zelf geef ik al ruime tijd bijles en sta ik voor de klas
15€
Lilly
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk altijd naar de leerling wat de leerling nodig heeft in overleg maken we een planning en gaan aan de slag. Heb je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Delft, Nederland
Duits leren door oostenrijkse duits leerkracht in Delft en online voor alle niveaus
20€
Carolina
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Voor mij is het belangrijk dat de student de taal kan gebruiken en vanaf het begin ook praat. Natuurlijk kijk ik ook naar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam, Nederland
Drs. Duitse taal en letterkunde, 1e graad docent Duits en beëdigd vertaler geeft Duits op alle niveaus
25€
Mareike
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk met jou samen waar de zwakke punten zijn, dus waarom je slecht scoort. Eventueel maak je de eerste bijeenkomst een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sinderen, Nederland
Beter worden in de Duitse taal, aangeboden op verschillende niveaus (ERK A1 tot C2)
20€
Norbert
1e les gratis!

Ik behandel onderwerpen op een vrij gestructureerde manier. Hierin zit een opbouw van heel eenvoudig naar complex. Je zult...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam, Nederland
Bijles of les Duits en Nederlands, Nachhilfe oder Sprachtraining Deutsch und Niederländisch
25€
Kristina
1e les gratis!

Alle lessen starten met een herhaling van wat je al kunt en je krijgt elke les nieuwe modelzinnen en woordenschat. Ik leg de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuwegein, Nederland
Bevoegd docente Duits, in bezit van diploma MO-A, geeft via videobellen les in Duits.
20€
Marjo
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn stijl van lesgeven is flexibel. Ik let op wat je moet of wilt leren en pas de lesmethode daarop aan tijdens de...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Tilburg, Nederland
Limburgse WO studente geeft bijles Duits in Tilburg! Heeft zelf het vak afgerond op VWO niveau en woont aan de grens.
20€
Mirthe
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de lesstof die de leerling zelf meekrijgt van school en zorg dat we samen de moeilijke punten wat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden, Nederland
WO student sportwetenschappen in Oostenrijk (duits), die houdt van mensen helpen/begeleiden op ieders onderscheidende niveau
20€
Simone
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is: plezier, opbouwen, eerlijkheid, hard werken en positiviteit. Daarnaast vind ik personalisatie...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Gemert, Nederland
Bijles DUITS in regio Eindhoven (online) o.b.v. taalervaring door werk in Duitsland
15€
Tonny
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is eigenlijk heel simpel; eerst bepalen we wat het probleem is (belangrijkste onderdeel) van de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam, Nederland
German lessons from a native speaker graduated in BA Modern Languages !
18€
Nina
1e les gratis!

My method is an interactive class, based mainly in speaking, since this is one of the most challenging aspects while...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Veenendaal, Nederland
Duitse lessen met veel plezier voor alle doelgroepen in de omgeving Veenendaal
30€
Maria
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn les is altijd maatwerk. Voorafgaand aan de lessen, worden leerdoelen geformuleerd die de inhoud van de lessen bepalen....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Wassenaar, Nederland
Moedertaler maakt Duits makkelijk, kent de verschillen tussen Nederlands en Duits goed
18€
Laura
1e les gratis!

Ik zou je materiaal van school willen gebruiken en zal dit met je bespreken, aangezien je toets erop is gebaseerd. Ik vind...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht, Nederland
Duits bijles VWO, HAVO en VMBO door oud-gymnasiast, rechtenstudent aan de Universiteit Utrecht.
20€
Todora
1e les gratis!

Ik wil met jou bespreken wat je aan wilt pakken en samen zullen we doelen en een plan opstellen. Vaak zal dit neerkomen op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen, Nederland
C2 German speaking Master's student in Groningen to help you being fluent
12€
Veronica
1e les gratis!

At first I would sit down with my students and listen to their demands, needs and requests, then together we start...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede, Nederland
MBO student spreekt vloeiend Duits in Enschede Zuid. Helpen met lezen,schrijven en uitspraken
19€
Valentina
1e les gratis!

Ik ga eerst kijken wat het niveau is, daarna ga ik kijken wat voor oefeningen en/of opdrachten ik kan toepassen. Ik begin...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem, Nederland
Berlijnse Student geeft les in het Duits-iedere niveau welkom! Verbeter je Duits met een moedertaalspreker :)
20€
Charlotte
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Duits met gemak leren, met veel intuïtie, luisteren, naspreken, veel praktijk! En vooral gaat het heel leuk zijn. Al vanaf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zaltbommel, Nederland
WO studente Taalwetenschap geeft bijles Duits aan middelbare scholieren in omgeving Zaltbommel
15€
Astraea
1e les gratis!

Ik bespreek met leerlingen wat hun doel is van de bijles en wat de grootste struikelblokken zijn. Vervolgens halen we alles...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij u thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
5 uur 110€ 110€ 125€
10 uur 200€ 200€ 250€
Boek een les