Maak mijn profiel aan
Maak mijn profiel aan

Een cursus, privéles of bijles geven (voor leraren en studenten) in Deurne (Antwerpen)

100% gratis privéleraar worden of bijles geven in .

Geef thuis of online privéles, bijles of een cursus in alle vrijheid! Geen commissie, gemotiveerde leerlingen en veel vrijheid (bepaal je eigen tarieven, geef les via internet of Skype, en kies je eigen tijden).

Word leraar in en deel je kennis!

Een cursus, privéles of bijles geven (voor leraren en studenten) in Deurne (Antwerpen)

Ontdek hoeveel u kan verdienen

Vul het onderwerp in waarin u les wilt geven om uw potentiële maandelijkse inkomsten te berekenen.

0 Berekend op basis van 20 lesuren per week

(Potentiële maandelijkse inkomsten)

Start mijn advertentie
100% gratis privéleraar worden of bijles geven in .

Geef thuis of online privéles, bijles of een cursus in alle vrijheid! Geen commissie, gemotiveerde leerlingen en veel vrijheid (bepaal je eigen tarieven, geef les via internet of Skype, en kies je eigen tijden).

Word leraar in en deel je kennis!

Hoeword ik een
Superprof?

01

Creëer gratis uw lesadvertentie

Bij Superprof is het gratis om uw lesadvertentie aan te maken en uw passie te delen!

02

Specificeer de manier waarop u lesgeeft

U hebt de volledige controle over uw beschikbaarheid, uw lestarieven en lesmethode. U kunt uw cursussen in alle vrijheid organiseren!

03

Deel uw passie!

Eenmaal uw advertentie online is, kunnen studenten u vinden en met u in contact treden. Mocht u enige vragen hebben, staan wij voor u klaar !

We zijn hier om u te helpen!

Wanneer u lessen geeft bij u thuis of bij een student thuis, is vertrouwen essentieel. Superprof doet er alles aan om zijn Superprofs te beschermen en hen de volledige controle over de organisatie van hun lessen te geven. Hulp nodig? We zijn er voor u. Ons Support Team zal al uw vragen beantwoorden en u adviseren en ondersteunen wanneer u met een probleem wordt geconfronteerd.

Uw persoonlijke gegevens zijn beschermd
Profielen van serieuze en gemotiveerde leerlingen
Gepersonaliseerde ledensupport
Een gemeenschap van leraren die hun ervaringen delen

Betalingen

Bepaal uw eigen lestarieven

U bepaalt uw eigen lestarieven. Het tarief dat wordt getoond in uw lesadvertentie is het tarief dat u hebt gekozen.

Als leraar geen inschrijfkosten

Omdat leraren zo belangrijk zijn voor Superprof, vragen we aan leraren geen bijdrage voor het gebruik van ons platform. Voor jullie blijft Superprof altijd gratis!

Geen enkel commissie, alles gaat naar u

Superprof neemt geen commissie en treedt niet op als tussenpersoon in het betalingsverkeer. De betaling voor de lessen gebeurt integraal tussen uzelf en de student. Dit betekent dat al het lesgeld dat u hebt verdiend voor u is en voor niemand anders.

Superprof is :

13 miljoen

leraren

8 miljoen

lessen

+1000

Onderwerpen

Mer_titre_ville

R
dag Charlotte, wij zoeken iemand om ons zoontje engels te leren bij wijze van extra uitdaging. Bij voorkeur aansluitend op de schooldag. Casper is 8 en zit in het derde leerjaar maar staat ver voor en heeft ook een aanzienlijke taalkundige voorsprong (leesniveau halverwege 5de leerjaar). We zoeken concreet iemand die het spelenderwijs aanpakt (geen theorie en woordenlijsten) maar niet kinderachtig (geen kinderliedjes ed). Het doel is dat Casper vlot kan communiceren met zijn Engelstalige...
E
Goedendag Mariem, Ik heet Ellen en ik zoek een leraar voor Wiskunde lessen, voor mijn dochter Zoë. Ze zit in het 4 de middelbaar en volgt lo. De lessen kunnen bij u thuis (in Antwerpen ) plaatsvinden of bij mij thuis (in Borgerhout ). Het liefst zou ik mijn lessen zo snel mogelijke datum beginnen. Zou dit uitkomen voor u? Zou u contact met me op kunnen nemen zodat we alle details kunnen doorspreken? Hartelijk bedankt en een fijne dag toegewenst, Met vriendelijke groet, Ellen
J
Goedendag Alona, Ik heet Jitse en ik zoek een leraar voor mijn vriendin, zij spreekt enkel russisch en zij zou graag nederlands leren. Zij zou het liefst online lessen willen volgen via de webcam. Het liefst zou ik mijn lessen vanaf de eerst mogelijke datum beginnen. Zou dit uitkomen voor u? Zou u contact met me op kunnen nemen zodat we alle details kunnen doorspreken? Hartelijk bedankt en een fijne dag toegewenst, Met vriendelijke groet, Jitse

FAQ

Word een leraar

Vragen voor leraren