Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan biologie leraren via webcam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 180 beoordelingen.

16 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €16 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen biologie via webcam

Overleg met je leraar biologie en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Biologie online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

1050 leren bieden online lessen biologie.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 1050 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

1050 leraren biologie bieden aan om je te helpen met biologie.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 1050 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 16 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar biologie
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren biologie krijgen?

Gemeten over een totaal van 180  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

1050 leraren biologie  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Laat een privé biologie leraar je verder helpen voor huiswerk of examen voorbereiding met biologielessen

De voordelen van online bijles biologie!

Heb je moeite met het vak biologie op school en wil je hier iets aan doen? Dan kun je best een aantal uur bijles volgen voor dit vak. Heb je echter geen zin om na school nog naar de bijles leraar toe te gaan? Dan kunnen online bijlessen je misschien wel helpen!

De studenten die het meeste bijles nodig hebben van een bijlesleraar zijn de studenten die naar de middelbare school gaan. Deze hebben vaker moeite met vakken zoals wiskunde of andere wetenschappen zoals biologie of scheikunde en willen hier graag bijles voor volgen om de moeilijkheden te kunnen verwerken.

Het is tegenwoordig zeer normaal om op school extra lessen te volgen of om aan bijles deel te nemen voor vakken zoals wiskunde, biologie en scheikunde. De extra lessen zullen vaak doorgaan op school of zullen aan huis gegeven worden.

Echter zijn er steeds meer bijles leraren die ervoor kiezen om online bijles biologie te geven. Heb jij hier ook interesse in, maar heb je geen idee hoe je met zo een bijlesleraar in contact kunt komen? Dan kun je best even verder lezen.

Waarom zou je online bijles biologie volgen?

Het volgen van online bijles voor vakken zoals biologie of wiskunde heeft verschillende voordelen ten opzichte van het volgen van bijles aan huis! Heb je geen idee wat deze voordelen kunnen zijn? Dan kun je best even verder lezen.

Je hoeft niet na school nog ergens anders naar toe

Er zijn veel studenten die na 8 uur door te brengen op school gewoon graag thuis willen zijn. Voor deze studenten is online bijles voor vakken zoals wiskunde of biologie zeer handig aangezien ze dit van hun woonkamer kunnen doen.

Online lessen kunnen altijd ingepland worden

Het enige wat je nodig hebt om aan online bijles deel te nemen is een laptop met een webcam en een goede internet verbinding. Indien je deze dingen hebt zul je van overal bijles kunnen volgen. Zelfs als je op trip gaat naar de Ardennen en je je kind toch nog biologie bijles wilt laten volgen.

Ook is het zeer eenvoudig om de bijlessen in te plannen aangezien je nergens naar toe moet gaan. Je moet enkel een bijlesleraar vinden die je bijles kan geven na school of in de avond!

Door bijles te volgen krijg je betere punten

Studenten die aan de middelbare school studeren en die wekelijks een aantal uur bijles volgen voor de vakken waar ze moeite mee hebben, zullen ze hier uiteindelijk ook betere punten voor krijgen.

Over het algemeen zullen de punten voor andere vakken zoals Engels of Nederlands ook beter worden. Het deelnemen aan bijles, aan huis of via gratis online diensten, is dus altijd voordelig. Wil jij graag bijles volgen? Dan lees je best even verder.

Online bijles biologie via Superprof

Heb je moeite met biologie op school en wil je graag in contact komen met een bijlesleraar die je examentraining of huiswerkbegeleiding kan geven via gratis online diensten? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof.

Op dit platform geef je de regio in waar je de bijles zou willen volgen en op welk onderwijs niveau je les wilt volgen. Zodra je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van elke bijlesleraar die er in jouw buurt beschikbaar is om je online bijles te geven voor de vakken die jij nodig hebt.

Uit deze lijst kun je een bijlesleraar kiezen en hier contact mee opnemen. Voor ouders die bijles aanvragen voor hun kind naar de basisschool gaan, raden we aan om aanwezig te zijn bij de eerste online bijles om het contact zo goed mogelijk te laten verlopen. De studenten van de middelbare school zijn al iets meer zelfstandig waardoor de bijlesleraar de uitleg gewoon aan hun kunnen geven.

De online examentraining of bijles biologie zal altijd in het Nederlands aan je kind gegeven worden. Je hoeft dus niet helemaal naar een specifieke locatie gaan om een geschikte Nederlandstalige bijlesleraar te kunnen vinden.

De leerkrachten die online biologie bijles aangeboden worden op Superprof hebben veel ervaring met het geven van deze lessen via diensten zoals Skype en Zoom. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste huiswerkbegeleiding bijles in voor vakken zoals biologie of wiskunde!

Wat wil je leren?