Maak mijn profiel aan
Maak mijn profiel aan

Privéles geven -
Deel uw passie!

Superprof heeft de flexibelste bijbaan voor iedereen! Geef les in meer dan 1000 onderwerpen, zoals schoolvakken, talen, sport, muziek, kunst of koken - offline én online! 😁

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om privéles te geven. Op Superprof bereikt u honderden leerlingen tegelijk en bepaalt u uw eigen inkomsten zonder commissie te hoeven betalen. 😎

Iedereen heeft kennis om te delen! Dus neem nu 10 minuten om een les aan te maken, zorg ervoor dat leerlingen u kunnen vinden op onze website, en begin meteen met bijverdienen! 😍

Privéles geven -
Deel uw passie!

Creëer uw profiel

Schrijf u in via Google
of
Schrijf u in via email

Door u te registreren, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Wilt u anderen coachen, leerlingen bijles geven of personal trainer worden? Superprof heeft een leerzame bijbaan voor iedereen! Schoolvakken, Taal, Sport, Muziek, Kunst of vrije tijd - met Superprof kunt u honderden potentiële leerlingen bereiken om offline én online les te geven!

Hoeword ik een
Superprof?

01

Creëer gratis uw lesadvertentie

Bij Superprof is het gratis om uw lesadvertentie aan te maken en uw passie te delen!

02

Specificeer de manier waarop u lesgeeft

U hebt de volledige controle over uw beschikbaarheid, uw lestarieven en lesmethode. U kunt uw cursussen in alle vrijheid organiseren!

03

Deel uw passie!

Eenmaal uw advertentie online is, kunnen studenten u vinden en met u in contact treden. Mocht u enige vragen hebben, staan wij voor u klaar !

We zijn hier om u te helpen!

Wanneer u lessen geeft bij u thuis of bij een student thuis, is vertrouwen essentieel. Superprof doet er alles aan om zijn Superprofs te beschermen en hen de volledige controle over de organisatie van hun lessen te geven. Hulp nodig? We zijn er voor u. Ons Support Team zal al uw vragen beantwoorden en u adviseren en ondersteunen wanneer u met een probleem wordt geconfronteerd.

Uw persoonlijke gegevens zijn beschermd
Profielen van serieuze en gemotiveerde leerlingen
Gepersonaliseerde ledensupport
Een gemeenschap van leraren die hun ervaringen delen

Betalingen

Bepaal uw eigen lestarieven

U bepaalt uw eigen lestarieven. Het tarief dat wordt getoond in uw lesadvertentie is het tarief dat u hebt gekozen.

Als leraar geen inschrijfkosten

Omdat leraren zo belangrijk zijn voor Superprof, vragen we aan leraren geen bijdrage voor het gebruik van ons platform. Voor jullie blijft Superprof altijd gratis!

Geen enkel commissie, alles gaat naar u

Superprof neemt geen commissie en treedt niet op als tussenpersoon in het betalingsverkeer. De betaling voor de lessen gebeurt integraal tussen uzelf en de student. Dit betekent dat al het lesgeld dat u hebt verdiend voor u is en voor niemand anders.

Superprof is :

17 miljoen

leraren

12 miljoen

lessen

+1000

Onderwerpen

FAQ

Word een leraar

Vragen voor leraren

Werken als privéleraar. Hoe werkt dat?