Maak mijn profiel aan
Maak mijn profiel aan

Bijles geven -
Deel je kennis!

Ben je op zoek naar een flexibele en zelfstandige bijbaan?

Je bent dan aan het juiste adres: bij Superprof kan je bijles aanbieden in meer dan 1300 onderwerpen (schoolvakken, talen, sport, muziek, kunst, informatica, etc.)

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om priveles te geven. 😁

Onderwijs je passie, skill of hobby - Wat je profiel ook is, begin vandaag nog met bijles geven aan huis, in de buurt of online via webcam.

Maak je advertentie gratis aan, bepaal je tarieven, vind studenten en geef les! 😎

Bijles geven -
Deel je kennis!

Creëer je profiel

Schrijf je in via Google
of
Schrijf je in via email

Door je te registreren, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Wil je anderen coachen, leerlingen bijles geven of personal trainer worden? Superprof heeft een leerzame bijbaan voor iedereen! Schoolvakken, Taal, Sport, Muziek, Kunst of vrije tijd - met Superprof kan je honderden potentiële leerlingen bereiken om offline én online les te geven!

Hoeword ik een
Superprof?

01

Creëer gratis je lesadvertentie

Bij Superprof is het gratis om je lesadvertentie aan te maken en je passie te delen!

02

Specificeer de manier waarop je lesgeeft

Je hebt de volledige controle over je beschikbaarheid, je lestarieven en lesmethode. Je kan je cursussen in alle vrijheid organiseren!

03

Deel je passie!

Eenmaal je advertentie online is, kunnen studenten je vinden en met je in contact treden. Mocht je enige vragen hebben, staan wij voor je klaar !

We zijn hier om je te helpen!

Wanneer je lessen geeft bij je thuis of bij een student thuis, is vertrouwen essentieel. Superprof doet er alles aan om zijn Superprofs te beschermen en hen de volledige controle over de organisatie van hun lessen te geven. Hulp nodig? We zijn er voor u. Ons Support Team zal al je vragen beantwoorden en je adviseren en ondersteunen wanneer je met een probleem wordt geconfronteerd.

Je persoonlijke gegevens zijn beschermd
Profielen van serieuze en gemotiveerde leerlingen
Gepersonaliseerde ledensupport
Een gemeenschap van leraren die hun ervaringen delen

Betalingen

Bepaal je eigen lestarieven

Je bepaalt uw eigen lestarieven. Het tarief dat wordt getoond in je lesadvertentie is het tarief dat je hebt gekozen.

Als leraar geen inschrijfkosten

Omdat leraren zo belangrijk zijn voor Superprof, vragen we aan leraren geen bijdrage voor het gebruik van ons platform. Voor jullie blijft Superprof altijd gratis!

Bied online bijles over de hele wereld

Meer dan 35.000 studenten gebruiken ons platform in meer dan 38 landen over de hele wereld. Op Superprof, kan je in contact komen met studenten vanuit het comfort van je eigen huis.

Superprof is :

23 miljoen

leraren

18 miljoen

lessen

+1000

Onderwerpen

Werken als privéleraar. Hoe werkt dat?

Leer hoe je bijles moet geven aan leerlingen!

Heb je een vak waar je echt goed in bent en wil je wat extra verdienen? Da is het geven van priveles aan leerlingen misschien wel iets voor jou! Superprof heeft verschillende vacatures beschikbaar om bijlesleraar te worden. Het geven van bijles is goed voor mensen die leerlingen graag met vak problemen willen helpen en hier tegelijk ook nog wat extra mee willen verdienen! Ben jij een top talent in een vak zoals: wiskunde, Frans, Engels, Nederlands of Duits en wil je graag leerlingen van de basisschool of de middelbare school bijles geven? Zowel schoolvakken als algemene onderwerpen als muziek, sport of technologie komen eveneens aan bod. Dan kun je best even verder lezen! Heb jij interesse in het geven van bijles aan leerlingen van deze verschillende niveaus, maar weet je niet of jij dit wel kan doen? Dan kom je er in het volgende deel achter wie er allemaal bijlessen kan geven aan leerlingen en op welke verschillende manieren je dit eventueel online zou kunnen doen. Wie kan er bijles aan leerlingen geven? Iedereen die het wenst zou bijles aan leerlingen kunnen geven, maar het is belangrijk dat je een uitstekende vakkennis hebt om dit ook effectief te kunnen doen! Zo kun je bijvoorbeeld een leerling die op de basisschool of op de middelbare school zit helpen door ze huiswerkbegeleiding te geven. Wanneer je denkt aan een bijlesleraar, denk je vaak aan een iets oudere professors die in hun vrije tijd leerlingen privéles geven. Dit is echter niet meer het geval! Er zijn veel verschillende mensen die tegenwoordig bijles of huiswerkbegeleiding geven aan leerlingen. Vaak gebeurt dit ook online zodat de leerlingen hun huis niet eens moeten verlaten! Bijles geven als student Ben je zelf nog een leerling aan de universiteit of aan de middelbare school? Dan kun je leerlingen van de basisschool of een jonger jaar in de middelbare school bijles of huiswerkbegeleiding geven. Geen probleem! Bijles geven als leerkracht Ben je zelf al leerkracht in een bepaald vak? Dan vul je de vacatures van bijlesleraar eenvoudige in! Zo kun je leerlingen van je eigen school helpen door hen bijvoorbeeld te helpen met bijles Frans, en tegelijkertijd ook in je vrije tijd werken met leerlingen van andere scholen! Bijles geven in bijberoep Ben je afgestudeerd in wiskunde en werk je voor een bepaald bedrijf, maar wil je in je vrije tijd nog wat extra bijverdienen? Dan kun je bijvoorbeeld bijles wiskunde geven in bijberoep! Je kunt bijvoorbeeld een profiel aanmaken op het online platform van Superprof waar leerlingen contact met je op kunnen nemen. Zo kun je heb buiten school uren helpen met wiskunde of talloze andere vakken!

Bijles aan leerlingen geven op verschillende manieren

Wanneer je bijles wilt geven of een bijlesleraar wilt worden heb je een aantal verschillende manieren waarop je deze lessen zou kunnen geven. Weet je niet op welke manieren je dit zou kunnen doen? Geen enkel probleem, we hebben het namelijk over de verschillende manieren waarop je bijles kunt geven aan leerlingen! Bijles geven bij leerlingen thuis Wanneer je bijles frans geven wilt kun je dit doen door naar de leerlingen toe te gaan. Op deze manier hoeft een jonge leerling de ouders niet te storen om hem of haar naar de les te brengen! Bij Superprof zijn veel verschillende vacatures beschikbaar als privé bijlesleraar voor talloze onderwerpen. In Vlaanderen zoals in Gent en Antwerpen zijn er veel leerlingen die nood hebben aan bijles! Bijles geven aan leerlingen bij jou thuis Wanneer je verschillende bijlessen op een dag wilt geven, kun je bijles geven aan meer leerlingen op een dag. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende leerlingen achter elkaar inplannen. Op deze manier verlies je ook geen tijd met je te verplaatsen! Bijles geven aan leerlingen online! De meest eenvoudige manier voor de meeste leerlingen is het volgen van bijles online! Dus als jij op deze manier bijles kunt geven, heb je meer kans dat leerlingen contact met jou opnemen om deze bijlessen ook effectief te volgen. Zoals je kunt zien zijn er verschillende manieren om leerlingen bijles te geven! Nu je weet hoe je huiswerkbegeleiding of bijles moet geven aan leerlingen van een middelbare school of een leerling van de basisschool, staat er je nog maar 1 ding te doen! Je diensten aanbieden op het online platform van Superprof!