Uitstekend
reviews op

Onze selectie van boks leraren in Gent

5.0 /5

Onze boksleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

27 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren bieden de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 27euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren boksen reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Boksen in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je bokslessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat is het tarief voor een cursus boxen in Gent?

De gemiddelde kosten van een bijles boksen in Gent is €27.

Bijles tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je leraar boxen
  • waar je lessen zullen plaatsvinden op een externe locatie
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van leerkrachten bieden de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren staan ​​tot je beschikking om privélessen boksen te geven in Gent en omgeving?

In Gent en eromheen bieden 3 bijles leraren een cursus boksen aan.

 

Je kan hun curriculum vitae raadplegen en op basis daarvan bepalen welke privé leraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen boksen in Gent uit 3 docenten.

✒️ Hoe worden docenten Boksen uit Gent beoordeeld?

Uit 2 waarderingen geven de studenten een gemiddelde review van 5.0 van de vijf.

 

Onze klantenservice staat tot je beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, de hele week in het geval van complicaties omtrent een cursus.

 

Extra hulp nodig?

👴🏼 Om welke redenen kies je een privécursus boksen in Gent?

Privélessen boksen met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren. Als je beter je energie kwijt wilt raken, of als je je in het donker veiliger wilt voelen als je naar huis fietst, neem dan boksles via Superprof.

 

Je selecteert je leraar op Superprof en je plant in real life of online je privélessen boksen, autonoom en vrij van beperkingen.

 

Dus: je zit de hele dag thuis, op school, in de universiteit, en je kan geen rust vinden? Boksles is de oplossing. Neem boksles en wordt niet alleen gespierd en afgetraind, maar ook zen.

 

Via ons platform kan je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om bijlessen boksen te nemen, vol vertrouwen en veilig. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale vechtmeester aan de slag gaat.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privélessen boksen vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 3 privé leraren boksen in Gent.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kun je op Superprof ook online lessen Boksen volgen, thuis, via webcam?

60% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen boksen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Boksen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je boksen in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren boksen in Gent!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boksen Gent. Superprof leidt je de weg!

Leer boksen door aan boks training deel te nemen!

Woon je in de buurt van Gent en wil je graag aan een boks training deelnemen? Dan is dit te perfecte blog voor jou. We hebben het namelijk over de organisaties waarbij je aan lessen boksen kunt deelnemen.

Het boksen kent veel verschillende vormen. De meeste mensen beginnen echter aan het klassieke Engelse boks. Bij deze sport leer je enkel met je handen stoten geven aan je tegenstander. Dit is dan ook meteen de meest eenvoudige boks variatie om lessen voor te vinden.

Een andere variant van het boksen is het kick boksen, hierbij mag je ook je voeten en benen gebruiken tijdens het sparren. Ook deze sport is populair in de buurt van Gent waardoor je verschillende leraren of sport clubs kunt vinden waarbij je aan een gratis training zou kunnen deelnemen.

Wil je graag zelf leren boksen en wil je weten waar je in Gent hiervoor terecht kunt? Dan kun je best verder lezen.

Waar in Gent kun je lessen boksen volgen?

Heb je interesse in het volgen van lessen boksen of wil je graag aan een boks training deelnemen? Dan heb je verschillende mogelijkheden om dit in Gent te doen.

In de buurt van Gent heb je verschillende boks clubs waarbij je zou kunnen deelnemen aan een aantal lessen boksen. De meeste sport clubs waar je kunt leren boksen hebben verschillende leraren. Elke leraar zal boks training geven aan een bepaald niveau. Op deze manier zal de trainer een geschikte boks training op niveau kunnen voorzien voor de mensen die deze boks training bijwonen.

Voordat je lid wordt bij een sport club waar je kunt leren boksen, kun je bij de meeste boks clubs deelnemen aan een aantal gratis training sessies. Deze lessen worden door een speciale trainer gegeven zodat je niet tijdens je eerste boks training zou moeten boksen tegen iemand met een aantal jaar ervaring.

Na deze gratis lessen kun je zelf bepalen of je verder lessen wilt volgen om te leren boksen bij deze organisatie. Hiervoor moet je echter vaak per les betalen of ieder jaar een lidmaatschap betalen.

Een op een training boksen

Wil je graag leren boksen met een personal trainer, maar weet je niet waar je een boks leraar zou kunnen vinden? Neem dan eens een kijkje op het online platform van Superprof.

Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk verschillende boks leraren die hun diensten als personal boks trainer aanbieden.

Leren boksen met een personal trainer is vaak een goede manier om aan je conditie te werken. Zo zal je trainer je leren boksen, maar ook conditie lessen geven. Dit is perfect voor de mensen die aan hun gezondheid willen werken zonder effectief tijdens de lessen te hoeven boksen.

Op het online platform van Superprof kun je terecht voor het vinden van verschillende boks leraren, in de buurt van Gent, die elk een aantal jaar aan ervaring hebben in het geven van boks training. Elke boks leraar op Superprof heeft beoordelingen van vorige studenten die wilden leren boksen in Gent, deze kun je zelf lezen om te bepalen of je gebruik wilt maken van de diensten.

Wanneer je voor het eerst een training boksen in plant via het platform van Superprof, zul je deze les meestal gratis krijgen. Op deze manier komt je personal trainer erachter op welk niveau jouw technieken van het boksen liggen. Hierna kunnen de gepersonaliseerde lessen starten.

Het leren boksen in Gent via Superprof of het deelnemen aan privé boks training is vrij eenvoudig. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste gratis boks les in.

Wat wil je leren?