Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren chinees

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 18 beoordelingen.

24 €/u

De beste prijzen: 97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €24 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Chinees leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Chinees?

De gemiddelde prijs van lessen Chinees is €24.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Chinees nemen?

Met de hulp van een Chinees kan je goed worden in Chinees 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Chinees volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Chinees?

Er zijn momenteel 99 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Chinees lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 99 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Chinees beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 18 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Chinees leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Chinees!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Lessen chinees volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

De Chinese taal behoort tot een van de meest gesproken talen ter wereld, zo een  1,3 miljard mensen wereldwijd spreken deze taal. Het Chinees wordt gesproken in de vorm van Standaard Mandarijn, welke de officiële taal is in het vasteland van China en Taiwan. 

De Chinese taal 

Het Chinees is naast de meest gesproken taal ook de oudste schrijftaal ter wereld, met ongeveer zesduizend jaar geschiedenis. Bij het schrijven van de taal worden er verschillende symbolen of karakters gebruikt, waardoor elk woord zijn eigen uitspraak krijgt. De meeste van deze karakters zijn geschreven versies van gesproken geluiden die een betekenis hebben. Als men een Chinese krant wilt lezen, zul je eerst 2.000 tot 3.000 karakters moeten herkennen. 

Alhoewel Chinees geen makkelijke taal is om te leren, brengt het spreken en schrijven van Chinees veel voordelen met zich mee. Voor zakenlieden is het erg belangrijk om deze taal te kunnen spreken. Er zijn veel bedrijven die personeel aannemen die Chinees spreken. Vooral handels bedrijven, gezien zij vaak internationale zaken doen met bedrijven in China. Daarnaast neemt het aantal Chinese toeristen in de verschillende landen de afgelopen periode toe. 

De afgelopen jaren hebben verschillende mensen zich ingeschreven voor cursussen om de taal te leren lezen, schrijven en spreken. Op enkele particuliere en zelfs middelbare scholen worden er Chinese lessen verzorgd door een leraar die zich hierin gespecialiseerd heeft.  

Online Chinees leren 

De komst van het internet heeft veel veranderingen met zich meegebracht, dankzij het internet kan je van huis uit of kantoor trainingen en lessen online volgen. Zo kun je ook Chinees online leren. Online Chinese lessen worden verzorgd door sprekers die vloeiend zijn in de taal. De leraar probeert op haar of zijn manier de taal zo duidelijk mogelijk over te brengen, zodat iedereen meer begrijpt over de Chinese cultuur en de taal. Vele mensen vinden online lessen handiger, omdat de leraar hen de Chinese taal persoonlijk aan kan leren.  Het is gebleken dat het voor veel mensen prettiger leren is in een digitale leeromgeving.

Er zijn verschillende websites waar jij online meer kunt leren over de Chinese taal en cultuur. Superprof is daar een van, voor zowel beginners als gevorderden. Speciaal voor mensen die graag Chinees willen leren. De website heeft verschillende leraren die online of persoonlijk, met plezier Chinese taal les verzorgen. Elke leraar heeft een eigen profiel waarop je kunt lezen op welk niveau die les geeft. Daarnaast kun je ook het uurtarief zien en in welke provincie van België zij les geven. Handig hé! Een duidelijk overzicht van de leraren die jou met alle liefde Chinees leren spreken, schrijven en lezen. Naast persoonlijke informatie over de leraar kun je de verschillende beoordeling zien, die gedaan zijn door mensen die al eerder les gevolgd hebben van zo een leraar. Beginners van de Chinese taal kunnen dit eerst gratis proberen. Ook gevorderden kunnen een offerte opvragen voor online Chinees lessen. Om hun kennis bij te werken!

Heb jij kennis van de Chinese taal of de opleiding oriëntaalse communicatie gedaan? Maak dan gauw en profiel op Superprof om zelfs les te geven om mensen Chinees te leren spreken en schrijven.  

Confucius instituut

In 2004 begon het programma van het Confucius Instituut dat werd ondersteund door het Ministerie van Onderwijs in China. Dit instituut verzorgd openbare educatieve en culturele programma’s.

Het doel van het Confucius Instituut is om meer bekendheid te geven aan de Chinese taal en cultuur over de gehele wereld. Niet vreemd dus dat er ook zo een instituut gevestigd is in Antwerpen, België. België kent drie verschillende Confucius Instituten. Elk instituut probeert op haar eigen manier de Chinese cultuur en taal overbrengen aan de plaatselijke samenleving. Het instituut maakt op tijd bekend wanneer zij een nieuwe training of cursus verzorgd, op deze manier komt iedereen aan bod. En kunnen alle geïnteresseerden de Chinese taal leren spreken, schrijven en lezen. Er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd voor kinderen om meer te leren over de taal en de cultuur. 

De Vereniging België-China is een ander instituut waar je terecht kunt om Chinees te leren en meer kennis kan vergaren over de Chinese tradities en cultuur. Het doel van deze vereniging is om de vriendschap tussen België en China te versterken. De vereniging werd opgericht door Pang Lin Hau in 1994.

Waarom Mandarijn

China heeft dankzij zijn enorme geografische omvang vele talen en dialecten. Mandarijn is het meest gesproken ter wereld, gezien zo een 1.2 miljoen deze taal wereldwijd spreken. Bij de Chinese school van Antwerpen kun jij je aanmelden voor Chinees Mandarijn lessen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in Mandarijn Chinees, vooral omdat het mooi staat op je cv. Bij enkele instituten kunnen Chinees Mandarijn beginners dagen gratis lessen kunnen volgen.

Wat wil je leren?