Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren drummen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 10 beoordelingen.

27 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €27 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Drummen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Drummen?

De gemiddelde prijs van lessen Drummen is €27.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Drummen nemen?

Met de hulp van een Drummen kan je goed worden in Drummen 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Drummen volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Drummen?

Er zijn momenteel 59 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Drummen lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 59 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Drummen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 10 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Drummen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Drummen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Drum les volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer drummen door aan drumlessen te volgen

Is het altijd al je droom geweest om te kunnen drummen, of heb je al aan drummen gedaan, maar wil je extra lessen volgen zodat je hier beter in kan worden? Geen enkel probleem, er zijn in Vlaanderen namelijk verschillende proffen beschikbaar die drumles kunnen geven! Lees dus snel verder!

Het leren spelen van de drums is voor veel mensen een stoute droom. Dit komt doordat de muziek die vaak gepaard gaat met drummen, niet zo heel geliefd is door de meeste ouders van de jongeren die willen de drum willen leren spelen!

Het kunnen spelen van de drum of les volgen om te leren drummen heeft toch een aantal voordelen die de meeste mensen zich niet kunnen bedenken!

Tegenwoordig hoef je niet eens meer naar een effectieve muziekschool te gaan. Zo zijn er verschillende drummers die een bijbaan als leraar hebben en drumles aan huis geven! Indien je liever niet hebt dat ze bij je thuis komen, kan er ook drumles via een webcam gegeven worden. Hiervoor heb je geen professionele camera voor nodig, de webcam van je computer of de webcam van je tablet is voldoende om de online lessen te volgen! Lees snel verder en kom er alles over te weten!

Waarom zou je drumlessen volgen?

Wil je graag muziek leren spelen, maar weet je niet of de drums wel iets voor je zijn? Geen enkel probleem, we hebben het over een aantal redenen waarom je drumlessen zou kunnen leren spelen.

Het kan een uitlaatklep zijn

Tegenwoordig hebben veel mensen een hele hoop stress van school of het alledaagse leven en het werk. Om deze stress niveaus naar beneden te halen is het spelen van een instrument een perfecte manier om dit te doen.

De drum is een instrument waarbij je veel stress kan uiten zonder dat de muziek slecht klinkt. Mensen die aan drummen doen hebben over het algemeen lagere stresslevels aangezien het instrument een zeer goede uitlaatklep is voor de stress die normaal opgebouwd zou worden!

Hand oog coördinatie

Wanneer je drumlessen volgt of mensen die aan drummen doen, trainen hun hand oog coördinatie enorm hard. Ook werken ze aan hun gevoel voor ritme! Wanneer je al een aantal jaar aan drummen doet, kan je verschillende muziekstijlen leren spelen. De mensen die pas beginnen met lessen drummen zullen ook leren hoe ze noten lezen. Dit is handig voor wanneer ze in een band of orkest drum willen spelen.

Je kan bijna elke muziekstijl spelen

De drum is een instrument dat net zoals een gitaar in veel verschillende muziekstijlen gebruikt kan worden. De meest bekende muziekstijlen waarbij een drumstel gebruikt wordt is natuurlijk Rock! Maar ook bij muziekstijlen zoals jazz vind je vaak een drumstel terug!

Hebben deze voordelen je kunnen overtuigen om ook een aantal lessen drummen te volgen? Lees dan snel verder, we hebben het in het volgende deel van de blog over de verschillende leraren die drumles in jouw buurt kunnen geven!

Doe aan drummen met drumles in Vlaanderen!

In Vlaanderen zijn er veel verschillende muziek leraren beschikbaar die je kunnen leren drummen. Je kan via het online platform van Superprof op een snelle en eenvoudige manier de ideale leraar vinden! Je geeft de regio waar je wilt leren drummen in en je laat weten welke soort muziek, pop rock bijvoorbeeld, je wilt leren spelen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle leraren beschikbaar in jouw buurt om je drumlessen te geven.

In deze lijst kun je dan ook eenvoudig de gemiddelde prijs per les bepalen. Wanneer je een leraar gevonden hebt, kan je aan slag gaan met je drumles!

De leraren die hun diensten via Superprof aanbieden hebben vaak al meer dan een jaar ervaring in het geven van drumlessen. Wanneer je je eerste drumles inplant bij een leraar van Superprof zul je deze les gratis krijgen. Op deze manier komt je leraar erachter op welk niveau jouw drum vaardigheden liggen en hoeveel tijd je aan bepaalde technieken zult moeten besteden. Wanneer je privé docent hierachter komt, kan hij of zij namelijk een persoonlijk lessen plan opstellen zodat jij op zo een efficiënt mogelijke manier drums leert spelen!

Tijdens de drumles leer je hoe je noten moet lezen en zul je op een korte tijd al een heel stuk beter kunnen drummen. Zo kun je er zeker van zijn je drumvaardigheden binnen het jaar naar het volgende niveau getild zullen worden.

Indien je een keer niet naar de lessen zou kunnen gaan is er geen enkel probleem. Zo hebben de meeste leraren namelijk ervaring met het geven van online lessen via webcam. Dit is vooral handig voor mensen die zich niet echt makkelijk kunnen verplaatsen, maar die toch graag aan drummen willen doen. Hiervoor heb je wel een eigen drumstel nodig. Indien je niet over een drumstel beschikt kan je altijd bij de leerkracht thuis de lessen drummen volgen. Deze heeft namelijk vaak een eigen drumstel in zijn of haar woning!

Wanneer je lessen drummen volgt bij een privé leerkracht van Superprof, heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben bij andere opties. Zo kan je bij de meeste proffen een gratis proefles aanvragen! Je hoeft je bij deze organisatie ook geen zorgen te maken om jezelf te hoeven verplaatsen. Zo heb je verschillende proffen die je via webcam kunnen leren drummen, er zijn ook leraren die aan huis bij jouw thuis lessen komen geven!

Wacht niet langer met leren drummen en kom vindt vandaag nog jouw privé leerkracht tussen de leraren die beschikbaar zijn in jouw buurt en begin met het volgen van drumlessen zodat jij een echte drummer kan worden!

Wat wil je leren?