Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan duits leraren via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 99 beoordelingen.

20 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Duits via webcam

Overleg met je leraar duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Duits online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

498 leren bieden online lessen duits.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 498 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

498 leraren duits bieden aan om je te helpen met duits.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 498 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 20 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar duits
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren duits krijgen?

Gemeten over een totaal van 99  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

498 leraren duits  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Duits online volgen met een privéleraar. Superprof wijst je de weg!

Leer de taal Duits vloeiend spreken met een cursus in Vlaanderen!

Moet je voor je werk een nieuwe taal leren spreken en is Duits een van de mogelijkheden of wil je gewoon jezelf een nieuwe taal aanleren en lijkt het leren van de Duitse taal wel iets voor jou? Dan kun je hier best een cursus voor volgen!

We weten allemaal dat België 3 hoofdtalen heeft: Nederlands, Frans en Duits. Hoewel het Duitse deel van België slechts een kleine oppervlakte heeft, is de taal Duits een belangrijk onderdeel van de bevolking.

Hierdoor geven de meeste scholen in Vlaanderen ook een aantal uur Duits per week aan de leerlingen. Het leren van Duits is vergt vaak langer dan een aantal uur les per week. De middelbare scholen zullen vooral lessen Duitse grammatica geven zodat de studenten de taal Duits zullen leren schrijven.

Aan een Duits cursus deelnemen is ook handig voor volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Het kunnen spreken of het leren spreken van een andere taal zoals Engels en Duits is een veelgezochte eigenschap bij werknemers!

Waarom zou je een cursus Duits volgen?

Heb je wel interesse in het volgen van een cursus Duits, of wil je graag een andere taal leren spreken en is de Duitse taal een van je opties? Dan hebben wij een aantal redenen voor je voorzien om je te overtuigen om je toch in te schrijven voor een cursus Duits.

Je zult sneller een job vinden

Zoals we het net al gezegd hebben is het kunnen spreken van Duits een voordeel voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of die graag een promotie willen krijgen. Er zijn namelijk veel Vlaamse bedrijven die handels contacten in Duitsland hebben, hierdoor is het vaak een vereiste om een beginners niveau in de taal Duits te hebben zodat de werknemers met de klanten kunnen communiceren.

Je kunt de Duitse cultuur leren kennen

Duitsland is een zeer groot land waar er veel te leren en ontdekken valt. Wanneer je de taal Duits kunt spreken, heb je de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de cultuur! Op deze manier krijg je info die je niet zou krijgen wanneer je enkel Nederlands en bijvoorbeeld engels zou spreken. Voor deze reden moet je geen gevorderde niveau van de Duitse taal kennen, een aantal uur aan lessen volgen zodat je het beginners niveau van een Duits cursus onder de knie hebt is wel aan te raden!

Zoals je ziet zijn er verschillende redenen om een Duitse taal cursus te volgen. Ben je zelf geïnteresseerd in het volgen van een Duitse taal cursus? Dan kun je best even verder lezen! In het volgende deel gaan we het namelijk hebben over de verschillende manieren om een Duitse taal cursus te volgen.

Waar kun je in Vlaanderen een cursus volgen waarmee je Duits kunt leren spreken?

Woon je in Vlaanderen en ben je op zoek naar een Cursus Duits die je in jouw buurt zou kunnen volgen? Dan heb je verschillende manieren om dit te doen.

Zo kunnen studenten vaak een extra richting waarmee ze een aantal uur Duits les per week zullen krijgen. Tijdens deze lessen leer je Duits spreken maar je zult ook de grammatica leren zodat je goed teksten in het Duits kunt schrijven. Dit is vooral handig om de Duitse taal te leren. Het is namelijk gratis voor studenten, ze moeten enkel langer op school blijven om Duitse les te volgen!

Er zijn ook verschillende organisaties die volledige Duits cursussen voorzien voor elk niveau! Zo heb je bijvoorbeeld verschillende cursussen op een beginners niveau waar mensen die nog nooit de taal hebben leren spreken terecht kunnen voor het volgen van een cursus Duits.

Voor de mensen die graag een een op een cursus willen volgen kunnen hier online voor terecht op het online platform van Superprof. Hier vind je op een snelle en eenvoudige manier een leerkracht die je een cursus Duits kan komen geven. Op het online platform kun je les krijgen voor elk niveau! Zo kun je bijvoorbeeld Duits cursus volgen voor beginners, maar ook gevorderden kunnen een Duits leerkracht vinden.

De lessen die je bij het online platform van Superprof kunt inplannen kun je op verschillende manieren volgen. Zo kun je bijvoorbeeld de taal Duits leren bij de leerkracht thuis, maar je kunt ook de cursus Duits bij jouw thuis volgen. Indien beide opties niet goed voor je zijn, kun je ook de Duitse lessen online volgen. Dit wordt dan gedaan via online diensten zoals Skype en Zoom.

De eerste les die je volgt via Superprof wordt in de meeste gevallen gratis gegeven! Dit komt doordat de leraar eerst meer informatie nodig heeft om de Duits cursus volledig aan jou aan te kunnen passen.

Wanneer je Duits les volgt bij een prof van Superprof heb je ook de mogelijkheid om het in een andere taal te leren. Zo zijn er verschillende Duits leraren die les in de taal engels kunnen geven. Zo kunnen mensen die geen Nederlands spreken toch nog Duits les volgen in Vlaanderen.

Wanneer je privélessen via Superprof volgt heb je ook nog een aantal voordelen! Zo zul je altijd je eigen Duits les kunnen inplannen. Op deze manier zul je enkel Duits leren wanneer je hier tijd voor hebt. Een ander voordeel dat je zult hebben wanneer je een cursus Duits via het online platform van Superprof zoekt is dat deze Duitse cursus volledig aan jou zal worden aangepast. Wanneer je ergens moeite mee hebt zal je Duits leraar een aantal uur aan dit onderwerp kunnen besteden.

Wat wil je leren?