Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren economie

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 152 beoordelingen.

19 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €19 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Economie

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Economie?

De gemiddelde prijs van lessen Economie is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Economie nemen?

Met de hulp van een Economie kan je goed worden in Economie 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Economie volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Economie?

Er zijn momenteel 890 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Economie lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 890 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Economie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 152 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles economie leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Waarom bijlessen economie nemen?

Voor niets gaat de zon op. En economie, dat is iets met geld, toch? Economie is natuurlijk veel meer dan dat. Volgens het woordenboek Van Dale is economie ‘de wetenschap die het menselijk streven naar welvaart tot voorwerp heeft.’ In Vlaanderen is economie een vak op de middelbare school dat jou iets leert over onder andere wisselkoersen, de waarde van geld en de handelsrelaties tussen landen.

Economie is een vak dat vroeg al wordt onderwezen op school, veel leerlingen krijgen voornamelijk te maken met dit vak op de middelbare school en soms in beperkte mate al in de basisschool. En ook in het hoger onderwijs, of dat nu in een beroepsrichting is of aan de universiteit is economie vaak een van de vakken die je standaard krijgt. Het is erg belangrijk dat iedereen een redelijk begrip heeft van hoe de economie in elkaar zit.

Maar hoewel economie deel uitmaakt van ons dagelijks leven blijft het voor velen een vaag begrip. De economische wetenschap is veelomvattend, het vak heeft verschillende aspecten waarin je je kan bijscholen. Hier zijn enkele goede redenen om bijlessen, studiebegeleiding of examentraining economie te nemen.

Economie voor werk en carrière

Wanneer je economie en bedrijfseconomie studeert dan houd je je niet alleen bezig met macro-economische vraagstukken op wereldniveau. Je leert ook hoe ondernemingen georganiseerd zijn, hoe kostprijzen en winst berekend worden enz. Het geeft je een stevige basis voor een financieel gerichte carrière als bijvoorbeeld financieel adviseur, boekhouder of belastinginspecteur. Maar ook voor wie zelf een onderneming wil oprichten vormt een cursus economie een goede basis.

Analytisch denken

Economie gaat over keuzes maken. Keuzes die bijvoorbeeld de mate van welvaart bepalen. Om keuzes te kunnen maken moet je instaat zijn om een probleem te analyseren. Je moet aandacht hebben voor elk detail en accuraat zijn want je werkt in economische vraagstukken veelal met cijfers. Economie studeren stimuleert je analytisch denkvermogen en je oog voor detail. Met bijlessen economie leer sneller en beter analytisch denken.

Armoede bestrijden

Bij economie denk je niet meteen aan armoedebestrijding. Toch is economische kennis de sleutel tot een betere wereld. Nog al te vaak wordt armoede bestreden door simpel geld te doneren aan arme regio’s. Of door van iedereen in pakweg Afrika een ondernemer te maken. Maar om armoede te bestrijden is volgens sommige onderzoekers een bredere kijk nodig. Om armoede duurzaam aan te pakken moeten we ons de vraag stellen hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen in arme regio’s een verbetering ervaren in hun situatie. Voor sommigen biedt ondernemerschap een uitkomst, anderen hebben meer baat bij een lening voor een huis of een auto. Om op dergelijke vragen een antwoord te kunnen geven, moet je kennis hebben van economie op macroniveau, regionaal niveau en bedrijfsniveau.

 

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om economie te studeren

Ook al heb je op de middelbare school gekozen voor de studierichting economie, dat maakt het nog niet tot een gemakkelijk vak. En zelfs wanneer je een wetenschappelijke richting volgt met veel uren wiskunde, blijft het aantal economische onderwerpen dat je in het secundair onderwijs krijgt aangereikt meestal beperkt. Misschien heb jij dus nood aan wat extra bijlesuren of studiebegeleiding.

Of je je nu wil voorbereiden op je economie-examen met examentraining of graag meer financiële kennis vergaart, er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen economie te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Volg online bijlessen economie

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les economie online te volgen. Veel van onze docenten economie in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten in het secundair en hoger onderwijs. Het enige wat je nodig hebt om online je les economie te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten economie die je krijgt via de zoekterm ‘economie Vlaanderen’ zie je meteen welke privé docent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Vind bijlessen economie in Vlaanderen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen die jou bijlessen, huiswerkbegeleiding of examentraining economie geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis van economie, wiskunde en wetenschappen en een grote passie voor wat ze doen.

Een betere manier om bijlessen of studiebegeleiding economie te nemen is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘economie Vlaanderen’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte privéleraar!

Wanneer wil jij privéles economie volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten in Vlaanderen kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen economie?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijles leerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of wiskunde? Superprof heeft voor jou de geschikte bijles docent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter moeite met het begrijpen van wetenschappelijke disciplines en financiële begrippen, dan zijn bijlessen economie, studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding of examentraining nuttig. Of wil jij graag leren om zelf de boekhouding te doen van jouw onderneming? Welke reden je ook hebt, bijles economie is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent economie die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende privé leerkrachten economie op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen economie of een carrière als belastinginspecteur!

Wat wil je leren?