Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren economie

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 170 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Economie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Economie?

De gemiddelde prijs van lessen Economie is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Economie nemen?

Met de hulp van een Economie kan je goed worden in Economie 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Economie volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Economie?

Er zijn momenteel 992 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Economie lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 992 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Economie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 170 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je economie leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren economie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Economie les volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar voor je volgende toets of examen. Ontdek alle opties!

Haal betere punten met bijlessen economie in Vlaanderen!

Woon je in Vlaanderen en heb je moeite met het vak economie of kun je de wiskunde van het vak niet aan? Dan is het volgen van een aantal bijlessen misschien wel iets voor jou! Kom er in deze blog achter waar je overal in Vlaanderen aan bijlessen kunt deelnemen.

Het volgen van bijlessen is zeer populair in Vlaanderen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel studenten die aan de universiteit van Antwerpen studeren en die bijles geven aan jongeren die in het middelbaar zitten. De populariteit van bijlessen is gestegen nadat onderzoek aantoonde dat het regelmatig volgen van bijles voor een vak als economie, een zeer positieve invloed had op de punten die de studenten voor dit vak behaalde.

Heb je zelf interesse in het volgen van bijlessen voor economie? Dan lees je in deze blog alles over de verschillende soorten bijles en waar je deze bijlessen kunt volgen!

Verschillende soorten bijles

Niet iedere bijles methode is hetzelfde, zo zijn er namelijk verschillende soorten bijlessen die elk hun eigen doelen hebben. We zijn met het team van superprof op zoek gegaan naar de verschillende soorten bijles die je zou kunnen volgen. Lees er in het volgende deel alles over.

Studiebegeleiding

Voor elk vak zul je een andere studiemethode moeten hebben, je kunt namelijk niet op dezelfde manier voor economie als voor Engels moeten leren. Voor sommige studenten is het echter moeilijk om de juiste studiemethode voor economie aan te leren. Tijdens de studiebegeleiding zal de bijles leraar je dit proberen aan te leren zodat jij op een meer efficiënte manier de economie leerstof onder de knie kunt krijgen.

Standaard bijles

In de normale vorm van bijles zal de bijles leraar de leerstof die je tijdens de les gekregen hebt nog eens op een andere manier aan je proberen uit te leggen. Dit is voor studenten die wat meer moeite hebben met vakken zoals Economie en die tijdens de les vinden dat ze achterop komen te liggen. Tijdens de bijles kun je ook specifieke vragen stellen die je niet tijdens de eerste les aan je normale leraar hebt kunnen vragen.

Huiswerkbegeleiding

Natuurlijk is het maken van huiswerk ook iets wat moet gebeuren. Echter zijn er veel jongeren die voor vakken zoals economie en wiskunde moeite hebben om te beginnen aan de oefeningen. Tijdens de huiswerkbegeleiding bijles zal de leraar je tips geven om aan oefeningen te werken. Ook zal de leraar tijdens de bijles proberen om je de vraagstelling van economie oefeningen zo goed mogelijk uit te leggen zodat je weet wat er van jou verwacht wordt.

Nu je weet welke verschillende vormen van bijlessen er bestaan, is het tijd om je eigen bijles leraar te vinden. In Vlaanderen heb je verschillende manieren om bijlessen te volgen. In het volgende deel van de blog lees je hoe je deze kunt volgen.

Hoe volg je economie bijles in Vlaanderen?

Heb je geen idee hoe je in contact komt met een bijles leraar of weet je gewoonweg niet hoe je aan het zoeken naar een leraar begint? Lees dan snel verder en leer hoe jij bijles kunt volgen voor elk vak!

Bijles via je school

Studenten die lessen volgen aan een middelbare school hebben de mogelijkheid om bijles voor het vak economie te vragen aan hun economie leraar. Deze leraar zal dan tijdens de middagpauze extra les geven over de onderwerpen waar je moeite mee hebt.

Studeer je niet aan het middelbaar, maar heb je toch nood aan bijlessen? Dan kun je de volgende manieren gebruiken!

Les volgen via een bijles organisatie

In Vlaanderen zijn er verschillende bijles organisaties die privéles voor vakken zoals economie en wiskunde voorzien. Je kunt deze organisaties vaak online vinden en contact opnemen via mail. In deze mail laat je weten op welk onderwijs niveau de lessen gegeven moeten worden en waar in Vlaanderen de lessen gegeven moeten worden. Zo kun je bijvoorbeeld opzoeken bijles wiskunde in Antwerpen!

De bijlessen zullen meestal in het Nederlands gegeven worden, maar er zijn ook studenten die bijvoorbeeld fysica in een andere taal zoals het Engels krijgen. De privéles zal in dit geval ook in het Engels doorgaan! Je zult vaak met een bijles organisatie een minimum aantal uren aan bijlessen moeten volgen. Dit is niet zo handig voor mensen die maar een klein probleem hebben met fysica bijvoorbeeld!

Bijles volgen via Superprof

Via het online platform van superprof vind je verschillende leerkrachten die bijles aan je kunnen komen geven voor economie, maar ook voor andere vakken zoals wiskunde en fysica of taalvakken zoals Engels, Frans en Duits! Op het platform van superprof bieden leerkrachten van Gent tot Antwerpen en zelfs Hasselt hun diensten aan.

Hiervoor geef je op de website van superprof in waar in Vlaanderen je woont en op welk onderwijs niveau je bijles nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt zul je een lijst krijgen van elke leraar die zijn of haar diensten via superprof aanbiedt. Het enige wat je hierna nog moet doen is contact opnemen met een van deze leraren en aan je eerste bijles beginnen!

De bijlessen voor het vak economie worden vaak in het Nederlands gegeven, maar indien het nodig is kun je ook op zoek gaan naar een leraar die privéles economie geeft in het Engels of in het Frans! Wacht dus niet langer en begin vandaag nog aan het volgen van bijlessen voor vakken zoals economie en wiskunde via het online platform van Superprof!

Wat wil je leren?