Uitstekend
reviews op

Onze selectie van privéleraren Engels via webcam doorheen Vlaanderen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 900 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €18 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Engels online leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen via webcam

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Engels online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Zoom
 • Discord
 • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

6725 leren bieden online lessen engels.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 6725 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

6725 leraren engels bieden aan om je te helpen met engels.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 6725 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 18 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

 • de ervaring van een leraar engels
 • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren engels krijgen?

Gemeten over een totaal van 900  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

6725 leraren engels  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Online cursus Engels volgen via Superprof. Lees hier alles over!

Waarom Engels leren

Het leren van een nieuwe taal gaat veel verder dan het leren van een aantal woordjes en zinnen, je vastbijten op rijtjes grammaticale vervoegingen en oefenen met hoe je een koffie bestelt. Het leren van een nieuwe taal betekent dat er een nieuwe wereld zich voor je openbaart. Vanaf het moment dat je al een basisniveau van deze nieuwe taal onder de knie krijgt, kun je praten met mensen die de taal spreken, de cultuur begrijpen waar de taal uit voort is gevloeid, je thuis voelen in nieuwe landen en zelfs op de arbeidsmarkt kan een nieuwe taal je een geweldige voorsprong gevenEngelse taalcursus en lessen per uur te nemen voor beginners. 

Dat is nog meer het geval met Engels. Engels is namelijk meer dan een taal die je in één of enkele landen hoort. Nee, Engels is een wereldtaal die in alle continenten gesproken wordt, die meer dan een miljard mensen op de wereld spreken, en die vandaag de dag nog steeds wordt beschouwd als de nummer één voertaal als het aankomt op internationale bijeenkomsten. Engels heeft zo’n ongelofelijke invloed op de Westerse wereld, dat het haast zonde is om je er niet in te verdiepen.

Zet de radio of televisie maar aan! Je wordt gelijk ondergedompeld in het Engels, omdat zoveel programma’s, films, series en muziek in het Engels gemaakt wordt. Aan de ene kant helpt Engels leren spreken je dus om al deze entertainment nóg beter te begrijpen, terwijl aan de andere kant al deze entertainment je helpen om Engels nóg beter te begrijpen! Het mes snijdt aan twee kanten, en daarom is online Engels leren zo leuk: het internet staat vol met mogelijkheden om de taal te leren.

Ondanks alle leuke filmpjes, teksten, methodes en apps voor Engels leren is er niets waarmee je zo snel resultaat boekt als met een docent. Dat hoeft tegenwoordig helemaal geen Engels docent aan huis te zijn! Dankzij de technologie is het mogelijk om online Engels les te volgen en daarmee je Engels niveau snel omhoog te krikken. Er zitten heel veel voordelen aan online Engels leren. Cursussen en lessen voor beginners Online per uur te vinden via Superprof. 

De Voordelen van Online Engels Leren

Er zijn tal van voordelen aan het online leren van een taal, en zeker als het aankomt op Engels leren is een online Engels cursus een absolute aanrader. We hebben hier een aantal voordelen van online Engels leren op een rijtje gezet. Weet je er meer? Laat het ons weten!

 • Vanuit huis – Het is uiteraard gewoon heel comfortabel om je huis niet te hoeven verlaten terwijl je een online cursus Engels volgt. Het enige wat je nodig hebt is tijd, motivatie, een stabiele internetverbinding en een computer of smartphone waarmee je je online les kan volgen. De comfort van het volgen van een les vanuit huis is zeker een voordeel van online Engels bijles.
 • Goedkoper – Omdat je online docent Engels zijn of haar huis niet hoeft te verlaten en ook zelf het comfort heeft dat de docent vanuit huis kan verbinden met jou, zorgt ervoor dat het vaak zo is dat online Engelse lessen iets goedkoper zijn dan lessen die op locatie gegeven worden. Heb je een budget? Kijk dan eens wat er online te vinden is!
 • Wanneer je maar wilt – Het comfort dat je niet aan één ruimte gebonden zit, is deels ook van toepassing op tijd. Uiteraard moet je wel met je docent afstemmen dat beiden oké zijn met het tijdstip, maar in principe kan je wanneer je maar wilt je online lessen volgen: zolang het internet het maar doet!
 • De allerbeste docenten – Dankzij de online lessen kan je kiezen uit de allerbeste docenten ter wereld. Ter wereld? Ja! Het internet kent geen grenzen, waardoor je dus zelfs een online Engels docent uit een ander land kan nemen. Zolang de online docent maar voldoet aan je criteria, kan je er mee uit de voeten.
 • Extra methoden – Vanwege het online aspect kan je een hoop extra manieren toevoegen aan je online lessen om deze lessen gevarieerder, uitdagender en leuker te maken. Wat dacht je van de video’s op Youtube, de muziek op Spotify, de vele apps in de Google Store of de series op Netflix? Het is aan jou en je online Engels leraar om de lessen leerzaam én leuk te houden, zo blijf je gemotiveerd.

Hoe Vind je Een Goede Online Engels Leraar?

Er is dankzij het online aspect een nog groter aanbod aan online Engels leraren dan als je Engels les op locatie zou willen hebben. Probeer maar eens op Superprof ‘online Engels leren’ te zoeken! De lijst van uitstekende professionals die je ziet is heel omvangrijk. Dat maakt kiezen wellicht lastiger. Daarom is het altijd belangrijk, voordat je begint, dat je jezelf een aantal vragen stelt om op basis van de antwoorden je zoekopdracht te verfijnen. Te beginnen met jezelf: op welk niveau zit je en naar welk niveau wil je toegroeien? Als je je niveau niet weet, geen zorgen! Een goede online Engels docent kan aan de hand van een test precies weten welk niveau je hebt. Als je bijvoorbeeld als doel hebt om een Engelstalige studie te volgen, dan moet je een docent hebben die zelf een zeer hoge graad Engels heeft. Als je je eindexamen Engels met een mooi cijfer wil afsluiten, ben je gebaat bij een online Engels docent die ruime ervaring heeft in het voorbereiden van eindexamenstudenten.

Aan de andere kant, moet je jezelf ook vragen stellen over de leraar. Misschien voel je je prettiger bij een vrouwelijke docente, of misschien wil je per se een native speaker die in een Engelstalig land is geboren en getogen en je een inspirerende dosis culturele bagage kan meegeven. Ook moet je je afvragen hoe vaak je les wilt en wat je budget is. Als je al die antwoorden op een rijtje hebt kan je je zoekopdracht verfijnen en zo de perfecte docent vinden die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren.

Twijfel je nog? Veel online Engels docenten bieden gratis proeflessen aan, zodat je kan kennismaken en kijken of de online Engels leraar wel bij je past. Voor iedere leerling is een leraar!

Wat wil je leren?