Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren excel

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 33 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Excel leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Excel?

De gemiddelde prijs van lessen Excel is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Excel nemen?

Met de hulp van een Excel kan je goed worden in Excel 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Excel volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Excel?

Er zijn momenteel 130 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Excel lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 130 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Excel beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 33 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Excel leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Excel!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Excel volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Word een echte professional in excel met bijlessen excel aan huis of online!

Woon je in de buurt van Vlaanderen en wil je graag beter leren werken met het wiskunde programma excel? Dan kun je best deelnemen aan een aantal uur bijles waarin je met excel leert werken!

Veel mensen gebruiken het wiskunde programma excel een aantal keer wanneer ze in het onderwijs computerles krijgen. Maar in deze lessen geeft de leraar vaak niet meer dan de basis uitleg van het programma. Wanneer je dan in het secundair onderwijs terecht komt en het programma moet gebruiken, zul je hier veel tijd mee verliezen. Dit komt doordat je met het wiskunde programma excel zeer efficiënt kunt werken als je hier maar de juiste les voor krijgt.

Excel is een programma dat in 1985 uitgebracht werd door Microsoft. Het programma is een digitaal rekenblad dat voor wiskunde gebruikt kon worden. In de loop van de jaren is het programma steeds uitgebreider geworden en zijn er steeds meer nieuwe dingen die je met excel kunt doen.

Veel mensen volgen slechts een aantal lessen waarin ze leren werken met excel, maar als student van het hoger onderwijs zul je aan de basis niet genoeg hebben!

Gelukkig kun je over heel Vlaanderen verschillende organisaties vinden die bijlessen organiseren waar mensen verschillende lessen excel kunnen volgen. Deze bijles wordt gegeven in alle verschillende niveaus. Zo heb je bijles excel voor mensen die nog niet goed kunnen werken met het programma, maar je hebt ook bijles excel voor mensen die aan hun excel vaardigheden willen werken!

Waarom zou je excel bijles volgen?

Kun je al een beetje werken met Excel en weet je niet of je wel bijles nodig hebt in het programma? Geen enkel probleem, we hebben namelijk een paar redenen om bijles excel te volgen in deze blog voorzien!

Met bijles Excel wordt je een ervaren excel gebruiker

Mensen die excel regelmatig gebruiken en die hier geen bijles voor volgen, kunnen een hoop tijd verliezen indien ze niet alle handige trucjes van het programma kennen. Het wiskunde programma excel heeft namelijk in de afgelopen jaren veel meer verschillende toepassingen gekregen waardoor lessen of bijles excel nodig wordt!

Met excel bijles kun je een nieuwe job krijgen!

Wanneer je meer dan enkel de basis onder de knie hebt van excel, of hier bijles voor volgt, kan het zijn dat je bij je volgende job interview meer kans hebt om deze baan ook effectief te krijgen. Excel wordt namelijk in veel verschillende bedrijven gebruikt om gegevens, die met wiskunde of personeelszaken te maken hebben, te verwerken.

Wanneer jij op een efficiënte manier met excel kunt werken, dit leer je in de bijles excel die je kan volgen, heb je dus meer kans op het krijgen van een nieuwe baan!

Heb jij interesse in het volgen van bijles excel, maar weet je niet waar je aan deze lessen deel kan nemen? Dan kun je best even verder lezen, we gaan het namelijk hebben over waar je in Vlaanderen aan excel bijles kunt deel nemen.

Waar kun je aan bijles excel doen in Vlaanderen?

In Nederland heb je een organisatie die veel online bijlessen excel voorziet. Dit is de organisatie scriptium. Bij scriptium kun je ook terecht voor het vinden van een leraar die je lessen excel en bijles excel bij jou thuis kan komen geven.

Woon je echter niet dicht bij Nederland? Dan heb je toch nog geluk! Er zijn verschillende organisaties die cursussen Excel voor je voorzien en die zelfs online lessen kunnen geven. Indien je al kunt werken met excel en je hier enkel een aantal uur bijles voor nodig hebt, kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof! Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar die je kan helpen bij het wiskunde programma excel! Het maakt niet uit of je in het basis onderwijs, het secundair onderwijs of het hoger onderwijs zit, je kunt altijd een bijles leraar vinden die je lessen excel kan komen geven!

Je geeft de regio waarin je de bijles excel wilt volgen in en je laat weten op welk niveau jouw excel vaardigheden zitten. Hierna krijg je een lijst te zien van de verschillende leraren die je bijlessen excel kunnen komen geven! Je kunt hier dan contact opnemen met de leraar van Superprof die jou het beste lijkt!

De excel bijles leraar kan bij jou aan huis les geven, maar je kan de bijles excel ook bij de leraar thuis volgen. Je kunt ook vragen of je de bijles excel ook online kunt volgen.

Online bijles excel volgen bij een leraar van Superprof

Indien je dit zou willen kun je aan de meeste bijles leraren van Superprof ook vragen of je de bijles excel ook online kunt volgen! Wanneer je aan online bijles volgen doet, hoef je je geen zorgen te maken over hoe je je moet verplaatsen. Dit is vooral handig als je een student uit het secundair onderwijs bent die zich niet zelfstandig kan verplaatsen.

De les wordt dan via online contact gegeven, via diensten zoals Skype en Zoom. Wanneer je de bijles excel op deze manier volgt, kun je in een mum van tijd aan de slag met het wiskunde programma en leer je op een efficiënte manier met excel werken!

Neem vandaag nog contact op met je bijles leraar van Superprof en wordt een excel pro met bijlessen excel!

Wat wil je leren?