Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren geschiedenis

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 163 beoordelingen.

15 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €15 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 3 uur.

Geschiedenis leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Geschiedenis?

De gemiddelde prijs van lessen Geschiedenis is €15.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Geschiedenis nemen?

Met de hulp van een Geschiedenis kan je goed worden in Geschiedenis 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Geschiedenis volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Geschiedenis?

Er zijn momenteel 1394 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Geschiedenis lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 1394 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Geschiedenis beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 163 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je geschiedenis leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren geschiedenis!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Geschiedenis bijles volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Heb je moeite met het onthouden van al die jaartallen bij de geschiedenis les? Je weet niet goed waarom je al deze gebeurtenissen uit het hoofd moet kennen, het behoort toch tot het verleden. Klopt! Maar dankzij de geschiedenis weten wij wat wel of niet gedaan moet worden. Heb jij problemen om al deze jaartallen en de leerstof te bestuderen en onthouden? Of hulp nodig met examentraining? Dan heb je bijles geschiedenis nodig! 

Geschiedenis bijles

Lukt het je niet om alle leerstof in een keer op te nemen of om een goede studie schema te maken? Of heb je wat extra hulp nodig voor de opkomende examen? Het maakt echt niet uit wat voor problemen je allemaal ondervindt met wat geschiedenis bijlessen haal jij binnen de kortste keren je geschiedenis cijfers omhoog.

Geschiedenis volgen

Zo kun je bij de Katholieke Universiteit Leuven ook geschiedenis studeren. Bij KU Leuven kun jij je academische bachelor in geschiedenis behalen. Deze universiteit is een onderzoek en onderwijsinstelling met internationale uitstraling. De wetenschappers en professoren verbonden aan deze universiteit hebben onderzoek gedaan over de verschillende opleidingen die aangeboden worden. Heb je eenmaal je bachelor opleiding afgerond en wil je verder studeren? Schrijf je dan in voor de master geschiedenis opleiding. Welke meer diepgang heeft en jij meer te weten zal komen over vooral de historische geschiedenis van Vlaanderen, België en andere landen. De bachelors opleiding duurt drie jaar, terwijl je binnen een jaar al je master opleiding afgerond heb. Naast de normale geschiedenis lessen kun je hier ook meer leren over de oudheid. Hier ga je de menselijke samenleving bestuderen. De verschillende culturen, godsdiensten, sociale vraagstukken en zelfs de politiek. Interessant? Schrijf je gauw in voor de master opleiding voor de geschiedenis van de oudheid.

Ook bij de Vrije Universiteit Brussel kun je zowel de bachelors als de master opleiding voor geschiedenis volgen. Ben je van plan weer te beginnen met de school? Geen middelbare diploma? Geen nood! Dan staat de Open Universiteit voor jou klaar. Je kan verschillende cursussen, korte opleidingen of universitaire opleidingen volgen. Dit allemaal op jou eigen tijd en tempo en locatie.  Je wordt zelfs in de gelegenheid gesteld om je studie online te kunnen volgen. Het wordt dan makkelijker om werken en je studie te combineren. 

Altijd over gedroomd het vak geschiedenis te doceren? Maak dan gauw contact met een van deze scholen. 

Online lessen

De afgelopen twee jaar zijn online studie ruimtes behoorlijk populair geworden. Het geeft mensen de gelegenheid om op hun eigen tempo en tijd cursussen te volgen. Er zijn ook steeds veel mensen die online cursussen gaan volgen. Bepaalde websites heb je een echte leraar die jouw het vak geschiedenis zal verzorgen. De prijzen verschillen per site, bij enkele site is de 1ste les gratis. Je hebt zelfs enkele websites waar je geheel gratis een geschiedenis cursus kunt volgen. Voor de meeste mensen is het een kunst om werk, gezin en studie te combineren met elkaar. Het is dus daarom goed als je online cursussen kan volgen. Wil je meer info over de verschillende online lessen? Doe dan eerst wat voor onderzoek en maak op basis daarvan een beslissing. Elke cursus heeft zijn eigen tijdsduur, het aantal uur dat je besteed aan de cursus hangt af van het onderwerp dat je wilt volgen. De lessen worden zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgd. Voordelig als de nederlandse taal niet je moeder taal is. 

Rijke Vlaamse geschiedenis

België is een land met veel geschiedenis. Het is belangrijk dat deze historische kennis goed wordt overgedragen aan de volgende generatie. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat in 1792-1793 werd bezetten door de Franse. Dit alles en nog veel meer leert de geschiedenis ons! Ook de stad Antwerpen heeft een rijke geschiedenis. Hoe beter de jeugd het verleden van ons prachtig land snapt, des te beter zij kunnen werken om het land op te kunnen bouwen. Ook ons buurland Nederland heeft een prachtige geschiedenis.

Wat wil je leren?