Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van life coaches in Gent

5.0 /5

Onze coaches hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze life coaches reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je life coach cursus in Gent

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Gent

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Life coaching in Gent ?

De gemiddelde prijs van lessen Life coaching in Gent is €20

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een Life coaching nemen in Gent ?

Lessen Life coaching met behulp van ervaren zijn een kans om sneller vooruitgang te boeken.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen in Gent .

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren life coaching ook online lessen aan?

80% van de leraren biedt ook lessen Life coaching aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Life coaching meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Life coaching bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn beschikbaar om Life coaching in Gent te geven?

Er zijn momenteel 3 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Life coaching lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor je te vinden in Gent 

Vind je ideale leraar uit 3 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Life coaching beoordeeld in Gent ?

Gemeten over een aantal van 1 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Life coach gent. Volg nu lessen met een privéleraar in Gent voor je zakelijk of persoonlijk zorgen!

Krijg je leven weer op het juiste pad door aan life coaching te volgen

Woon je in de buurt van Gent en zit je met een hoop stress van je werk of wil je anders gaan leven? Dan kunnen de life coaching diensten van een life coach je zeker en vast een duwtje in de juiste richting geven!

Tegen wording hebben we allemaal stress van ons alledaags leven. Studenten die naar een les gaan, maar niet aan hun studie kunnen beginnen. mensen die naar hun werk gaan en niet aan de motivatie kunnen komen om verder te gaan of te veel stress hebben om nieuwe dingen te proberen. Doordat het aantal mensen dat het leven niet meer zo goed zien zitten stijgt, zijn er steeds meer mensen die je hiermee kunnen helpen.

Een life coach is iemand die je jou op een persoonlijke manier gaat helpen om jouw leven terug leuk voor je te maken en om je stress niveaus een stuk omlaag te helpen. Een Life coach worden vaker ook wel een mind coach genoemd aangezien de life coach je zal helpen om je mind set terug op een positief beeld te krijgen.

Wanneer je iemand hoort praten over een life coach of life coaching in het algemeen, gaat dit meestal gepaard met het verhaal over hun leven en hoe ze de juiste richting zijn op kunnen gaan na het volgen van les van een life coach.

Heb je zelf interesse in het volgen van life coach les, maar weet je niet of het wel invloed zal hebben op jouw leven? Dan kun je best even verder lezen!

Wie kan een life coach gebruiken?

Het antwoord op de vraag wie er de diensten van een life coach kan gebruiken is: Iedereen!

Studenten die aan een zware opleiding bezig zijn en die veel stress krijgen door het school werk wat ze moeten maken, hebben vaak de meeste voordelen aan het volgen van sessies bij een life coach.

De mensen die dreigen een burn out te krijgen of die gewoon ontzettend veel stress krijgen door hun werk, kunnen ook de diensten van een life coach gebruiken. Er zijn verschillende soorten life coaches die je coaching geven over een thema waar jij normaal stress van krijgt!

Een life coach zal je namelijk op een persoonlijke manier proberen te helpen om aan je stress te kunnen werken en om te voorkomen dat je een burn out zult krijgen.

Ook mensen die zich over het algemeen goed voelen kunnen bij een life coach terecht. Zo zullen ze je ook kunnen helpen om persoonlijke doelen te behalen of om je leven zo stress vrij mogelijk te houden!

Zoals je kunt zien zijn de coaching diensten van een life coach enorm voor iedereen beschikbaar. De coaching ervaring zal voor iedereen ook anders zijn aangezien de life coach elke situatie anders aan zal pakken!

Wat houdt life coaching in?

Er zijn verschillende soorten life coaching lessen. Zo zullen sommige life coaching sessies te vergelijken zijn met yoga sessies. Hierbij gebruikt de life coach yoga oefeningen om je stress te verwerken. Met yoga coaching kun je op een zeer persoonlijk niveau te werk gaan en je stress niveaus proberen te verminderen! Hiervoor moet je vaak wel een open mind hebben zodat je de life coaching sessies volledig kunt omarmen!

Voor sommige mensen is het doen van yoga niet voldoende om hun leven weer het juiste pad op te krijgen. Hiervoor zal de life coach dan een persoonlijke planning maken waarbij jij aan jouw stress zal kunnen werken.

Ben je overtuigd? Lees dan in het volgende deel waar je een life coach in Gent kunt vinden!

Waar kun je life coaching sessies volgen in Gent

In Gent heb je verschillende organisaties of zelfstandigen waarbij je terecht kunt voor het volgen van life coaching sessies.

Vaak kun je bij deze life coaching bureaus ook terecht voor een gratis proefles. Wanneer je naar een gratis proefles zult gaan, kan de organisatie namelijk bepalen welke manier van life coaching het beste bij je past en welke life coach de beste match met jou zal zijn.

Wil je graag op een privé manier de stress van je werk verwerken, maar toch nog een persoonlijke aanpak krijgen? Dan kun je in Gent terecht op het online platform van Superprof.

Op dit platform kun je terecht voor het vinden van een life coach die jou coaching lessen zal kunnen komen geven om op een persoonlijke manier aan jouw stress te werken zodat je minder kans hebt op het krijgen van een burn out en je je werk kunt behouden! De eerste les die je bij een life coach van Superprof volgt is meestal gratis! Hier komt de life coach er namelijk achter bij welk thema jij coaching nodig hebt en waar jouw stress bronnen vandaan komen!

Wanneer je aan life coaching lessen bij een life coach van Superprof volgt heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben bij andere organisaties. Zo hebben de life coaches die via Superprof werken allemaal een opleiding gevolgd om ook de juiste coaching te kunnen geven! Een ander voordeel is dat je de lessen volledig zelf kunt inplannen en je dus zelf kan kiezen wanneer je met een life coach aan jouw persoonlijke stress niveaus zult werken! Wacht niet langer en voorkom een burn out! Werk vandaag nog aan je stress met de coaching van een life coach!

Wat wil je leren?