Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Nederlands in Antwerpen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze lesgevers Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.9 over meer dan 15 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze privéleraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21 euro per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze privéleraren Nederlands reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Nederlands (schoolvak) in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je bijlessen Nederlands

Overleg met je privéleraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kost een bijles Nederlands als schoolvak in Antwerpen en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands als schoolvak in Antwerpen is €21.

 

Bijles prijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je leerkracht
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze privéleraren Nederlands biedt hun eerste les gratis aan. Bekijk de prijzen van onze Nederlandse leerkrachten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privé Nederlandse bijles te geven als schoolvak in Antwerpen ?

89 privéleraren Nederlands zijn beschikbaar om privéles Nederlands te geven in Antwerpen en de omliggende gebieden.

 

Bekijk hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun bijles Nederlands en om je perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies je privélessen Nederlands in Antwerpen uit ons aanbod van meer dan 89 beschikbare leerkrachten Nederlands.

💻 Kan je vanuit huis online bijlessen Nederlands als schoolvak volgen via Superprof?

90% van de tutors biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online privélessen Nederlands meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Nederlands bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde beoordeling die door leerlingen aan Nederlands leraren is toegeschreven in Antwerpen?

Leerlingen gaven hun docenten Nederlands gemiddeld 4.9 uit 5 in een steekproef van 15 ratings.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of e-mail (tijdens werkdagen) als je vragen heeft over onze diensten.

 

Heb je nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Met welk doel zou je lessen Nederlands als schoolvak gaan volgen?

Was het nu 't Kofschip of Het Fokschaap? En hoe zat het ook alweer met de verleden tijd, de voltooid verleden tijd en de verschillende persoonsvormen? Nederlands is een van de moeilijkste vakken op school. Veel studenten worstelen het hele schooljaar met Nederlands, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom Nederlandse les zo gewild is. En aan het eind van de dag is Nederlands natuurlijk, zolang je in Vlaanderen woont, de allerbelangrijkste taal. Die moet je onder de knie hebben.

 

Met de hulp van een docent Nederlands van Superprof kunnen veel studenten hun angst voor het vak Nederlands op school uitschakelen. En dit kan weer het verschil maken tussen een fantastisch schooljaar met een voldoende, of een weggegooid jaar hernemen met een onvoldoende.

 

Alle Nederlandse bijlessen met een ervaren privé leraar bieden je de gelegenheid de verschillende Nederlandse concepten beter onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om spelling, grammatica, lees- of schrijfvaardigheid.

 

Schrijf je in voor Nederlandse lessen om meer te leren over de verschillende concepten van de Nederlandse taal met een gecertificeerde privéleraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende onderdelen van de Nederlandse taal efficiënter te leren beheersen.

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, selecteer je privéleraar en reserveer je bijles vandaag nog.

 

Een berichtenservice stelt je in staat in contact te komen met je leraar om je Nederlandse les te organiseren from home, online of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om je leraar Nederlands te vinden tussen 89 docenten in Antwerpen.

 

Vind je leraar Nederlands

Wil je Nederlands (schoolvak) in Antwerpen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde privéleraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg bijles Nederlands aan huis in Antwerpen via Superprof. Ontdek hoe!

Perfectioneer je Nederlands door aan bijles Nederlands in Antwerpen deel te nemen.

Heb je moeite met het vak Nederlands? Wil je graag de taal vaardigheden verbeteren? Dan kun je best aan een aantal uur bijles deelnemen. Lees in deze blog waar in Antwerpen je hiervoor terecht kunt.

De stad Antwerpen is een van de populairste steden in Vlaanderen en in deze stad wordt er hoofdzakelijk Nederlands gesproken. Echter zijn er ook veel anderstaligen, die bijvoorbeeld Frans spreken of Engelse spreken, die in Antwerpen wonen. Dit komt doordat er veel van deze mensen werken aan de haven van Antwerpen.

Voor veel bedrijven is het echter wel belangrijk dat je naast het Engels of naast het Frans ook nog een basis niveau hebt van Nederlands. Daarom zijn er veel mensen die een cursus Nederlands volgen bij een leraar.

Nederlands is echter niet zo een makkelijke taal die je in een aantal uur kan leren. Zo zijn er veel mensen die Nederlands krijgen in het onderwijs en die toch nog bijles moeten volgen omdat ze de leerstof die ze tijdens de les krijgen niet begrijpen. Heb jij moeite met het leren van Nederlands op school? Dan lees je in het volgende deel waar je hier in Antwerpen bijles voor kunt vinden.

Bijles Nederlands volgen in Antwerpen

In Antwerpen heb je verschillende manieren om aan bijles deel te nemen voor een vak zoals Nederlands. Heb je geen idee hoe je aan bijles zou moeten deelnemen? Dan kun je een van de volgende mogelijkheden wel gebruiken!

Bijles Nederlands aan school

Ga je naar een middelbare school en heb je een leraar die je Nederlands geeft. Dan heb je ook de mogelijkheid om extra lessen voor deze taal te krijgen. Zo kun je aan je eigen leraar vragen of hij of zij bijles aan jou kan komen geven tijdens de middag pauze. Ook kun je bij de leraar terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding zal je leraar extra uitleg aan je geven zodat jij beter begrijpt wat je bij je Nederlands huiswerk moet doen.

Dit geld ook voor andere vakken. Zo kun je als student aan het secundair onderwijs, die moeite met het vak wiskunde heeft, ook aan je wiskunde leraar vragen of hij of zij je een aantal uur per week bijles wilt geven.

Bijles volgen via een bijles organisatie

In Vlaanderen zijn er verschillende bijles organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van bijles of privé les voor een taal. Zo zijn er veel anderstaligen die enkel Engels of Frans spreken die bij een bijles kantoor privé les Nederlands volgen.

In Antwerpen kun je ook gebruik maken van de diensten van een bijles leraar. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om aan wiskunde bijles deel te nemen via een bijles organisatie. De bijles zal in dit geval meestal in het Nederlands gegeven worden, indien nodig kun je ook aan bijlessen deelnemen waarbij de leraar de les in het Engels of in het Frans geeft.

Bijles Nederlands in Antwerpen via Superprof

Een van de meest eenvoudige manieren om aan de contact gegevens van een leraar die bijles Nederlands in Antwerpen kan komen geven is door een kijkje te nemen op het online platform van Superprof.

Via dit online platform kun je namelijk de regio van Antwerpen ingeven waar je de bijlessen zou willen volgen, hier laat je ook meteen weten op welk onderwijs niveau de bijles nodig is. Wanneer je dit gedaan hebt zul je een lijst krijgen met elke leraar die in jouw buurt bijles aan jou kan komen geven.

Via Superprof vind je bijles leraren voor alle vakken. Zo kun je er terecht voor het deelnemen aan wiskunde bijles, maar ook aan bijles voor vakken zoals wiskunde of zelfs chemie. Ook kun je er vaak terecht voor het vinden van een leraar die je privé les kan geven voor een taal zoals het Spaans of zoals het Duits. De privé leraar heeft vaak al een aantal jaar aan ervaring in het geven van privéles waardoor je er zeker van kunt zijn dat de kwaliteit van de les goed zal zijn!

De bijles of studiebegeleiding zal in Antwerpen meestal doorgaan in het Nederlands. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal uur aan privéles te volgen waar de bijles leraar enkel Engels of Frans spreekt. Wacht dus niet langer met het bijleren van de Nederlandse taal op school en begin vandaag nog met het volgen van privéles Nederlands in Antwerpen via het online platform van Superprof!

Wat wil je leren?