Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren programmeren

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 98 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Programmeren leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Programmeren?

De gemiddelde prijs van lessen Programmeren is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Programmeren nemen?

Met de hulp van een Programmeren kan je goed worden in Programmeren 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Programmeren volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Programmeren?

Er zijn momenteel 326 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Programmeren lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 326 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Programmeren beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 98 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Programmeren leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Programmeren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Lessen programmeren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Waarom leren programmeren?

Steve Jobs zei het al: ‘Iedereen in dit land zou moeten leren hoe je een computer moet programmeren … omdat het je leert denken.’

Heel simpel gezegd: wanneer je leert programmeren, leer je hoe je zelf iets kan bouwen. Niet met bakstenen, maar met codes. Onze wereld kan niet meer zonder codes. Er is geen weg meer terug naar een wereld zonder IT en computergestuurde oplossingen. Voor wie kan programmeren liggen de banen voor het oprapen. Omdat de technologie razendsnel evolueert, wordt de vraag naar geschoold en gekwalificeerd personeel steeds groter. Wie kan programmeren én regelmatig bijlessen neemt om zichzelf bij te scholen in de nieuwste programmeertalen is bovendien verzekerd van een goed salaris.

Creatief denken en een groter probleemoplossend vermogen

Wanneer je leer programmeren, leer je om op een gestructureerde manier te denken. Je ontleedt een probleem in kleine blokjes en zoekt creatieve oplossingen. Je analytische denkvermogen gaat erop vooruit en je creativiteit wordt gestimuleerd. Dat zijn allemaal eigenschappen die niet alleen in de IT-sector maar in elke sector van de arbeidsmarkt op grote waardering kunnen rekenen. Met extra lessen in programmeren word jij een gegeerd profiel op de arbeidsmarkt.

Wat is dat, programmeren?

In de wereld van de computertechnologie is een programma een reeks instructies waarmee een computer een taak uitvoert. Je kan het vergelijken met een kind opvoeden: je geeft een kind basiskennis en regels mee om de wereld rondom zich te begrijpen en zich op een bepaalde manier in die wereld te gedragen. Programmeren is de computer voeden met kennis en regels om zich op een bepaalde manier te gedragen, met andere woorden de taken uit te voeren die wij als mens van de computer vragen. En net zoals mensen verschillende talen spreken, bestaan er ook verschillende programmeertalen. Enkele bekende talen zijn Java, JavaScript, PHP, Python en HTML. Welke programmeertaal jij wilt leren, hangt af van wat je ermee wilt bereiken: zelf een game bouwen, software ontwikkelen of websites bouwen…Met programmeren kan je alle kanten uit. En je kan het allemaal leren op school, in een workshop of cursus of met privéles.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om te leren programmeren

Programmeren is zo alomtegenwoordig dat je vast een opleiding vindt die bij jou past. Als keuzerichting op school, in avondonderwijs, via workshops of online: er zijn evenveel mogelijkheden om te leren programmeren als er programmeertalen zijn. Er bestaan bijvoorbeeld apps waarmee je jezelf leert programmeren of studieboeken zoals Programmeren voor dummies. Krijg je graag uitleg op maat dan is het een goed idee om een privéleerkracht te zoeken die jou leert programmeren en studiebegeleiding of examentraining geeft. Zo volg je les op een moment dat voor jou past en op een locatie naar keuze. Daar komt bij dat je met een-op-een-begeleiding veel sneller vooruitgaat dan in groep. Met regelmatige bijlessen in programmeren blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied.

Leer online programmeren met een privéleraar bij Superprof

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les programmeren online te volgen. Veel van onze docenten in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Je krijg dan lessen via videolessen of via de webcam. Het enige wat je nodig hebt om online je les programmeren te volgen is een computer en een internetverbinding. En eventueel een webcam. In de lijst met docenten die je krijgt via de zoekterm ‘Programmeren Vlaanderen’ zie je meteen welke leraar de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Leer programmeren in Vlaanderen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen om die jou leren programmeren op het niveau van een beginner of gevorderde. Ze geven je ook huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding bij het vak programmeren. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en die hun kennis graag overbrengen op jou.

Een betere manier om te leren programmeren of bijlessen te nemen is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘programmeren Vlaanderen’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte leerkracht programmeren!

Wanneer wil jij privéles programmeren volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten in Vlaanderen kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere leraren bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen programmeren?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Wil jij leren programmeren op je eigen tempo en op een moment dat voor jou past? Wil jij bijlessen nemen om jezelf bij te scholen in de nieuwste programmeertalen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de IT-sector? Of zoek je huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding voor je examen programmeren op school?

Via Superprof vind je gemakkelijk een privédocent die jou de beste programmeertaal aanleert. Studeer op je eigen tempo, volg examentraining en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten programmeren op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Binnen de kortste keren bouw jij je eigen game!

Wat wil je leren?