Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren recht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 2 beoordelingen.

25 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €25 per uur.

12 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 12 uur.

Recht volgen is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Recht?

De gemiddelde prijs van lessen Recht is €25.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Recht nemen?

Met de hulp van een Recht kan je goed worden in Recht 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Recht volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Recht?

Er zijn momenteel 13 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Recht lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 13 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Recht beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 2 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je rechten leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren recht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles rechten volgen persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Word de beste advocaat met bijles recht in Vlaanderen

Studeer je recht aan het hoger onderwijs en heb je moeite met verschillende vakken of kun je hulp gebruiken bij bepaalde recht gerelateerde vakken? Dan kan het deelnemen aan bijles je misschien wel helpen. Lees er in deze blog alles over.

Het volgen van bijles is vooral aan te raden voor studenten uit het secundair onderwijs die moeite hebben met vakken zoals wiskunde of Nederlands. Echter zijn er ook veel studenten in het hoger onderwijs die moeite hebben met vakken die specifiek zijn voor rechten of met recht gerelateerde onderwerpen.

Ben jij zo een student rechten en wil je graag deelnemen aan bijles in jouw buurt? Dan kun je best even verder lezen.

Waar kun je bijles recht volgen in Vlaanderen?

De studenten die moeite hebben met het hoger onderwijs of die aan bijles willen deelnemen om de leerstof van rechten beter onder de knie te krijgen? Dan zijn er verschillende manieren om hier aan deel te nemen. Lees er alles over in dit deel van de blog.

Recht bijles volgen bij een bijles organisatie

In Vlaanderen heb je verschillende organisaties die bijlessen voorzien voor elke student in het hoger onderwijs. Indien je dus hulp nodig hebt kun je contact opnemen met deze organisatie. Ze zullen hierna naar een leraar zoeken die jou in het hoger onderwijs kan helpen met het studeren voor deze vakken.

Wanneer je nieuw bent bij de organisatie, zul je eerst een account moeten aanmaken of een intake gesprek moeten houden met de organisatie zelf. Hierin moet je aangeven voor welke vakken je bijlessen wilt volgen en hoeveel uur aan bijles je per week zou willen volgen. Zodra je dit doorgegeven hebt zal de organisatie een leraar voor je kunnen vinden.

De bijlessen zullen meestal aan huis gegeven worden. Ook zal de bijles vaak in het Nederlands doorgaan. Doordat de organisaties elke leerkracht controleren op kennis, kun je er zeker van zijn dat de hulp die je krijgt van deze leerkrachten ook van hoge kwaliteit zijn.

Het enige nadeel van het deelnemen aan bijles bij een van deze organisaties is dat je vaak een minimum aantal uur aan bijles zult moeten volgen voordat deze dienst je kan helpen.

Privéles rechten volgen via Superprof

Heb je hulp nodig bij verschillende vakken van het hoger onderwijs of wil je aan de leerstof van een bepaald recht onderdeel werken en heb je hier hulp bij nodig? Dan ben je bij Superprof op de juiste plek. Er zijn namelijk veel verschillende studenten en leerkrachten die je in jouw regio bijles geven kunnen.

Hiervoor moet je eerst op het online platform van Superprof aangeven in welke regio van Vlaanderen je graag aan bijles wilt deelnemen en voor welk vak in de rechten opleiding de leerkracht je moet komen helpen.

Wanneer je dit gedaan hebt zul je een overzicht krijgen van elke leraar in jouw buurt die je kan komen helpen! Hier kun je dan eentje uit kiezen en er contact mee opnemen op een eerste les in te plannen. De studenten die bijles volgen via het online platform van Superprof hebben vaak een druk schema, daarom zijn de leraren die je hulp komen geven ook bereid om zich aan jouw schema aan te passen.

Zo kan de student zelf al zijn of haar bijles inplannen en de bijlessen zullen niet altijd aan huis gegeven moeten worden. Zo hebben de leerkrachten van Superprof vaak ervaring in het geven van bijles via gratis online diensten zoals Skype en Zoom. Op deze manier kunnen ze toch nog in contact komen met de student, van waar de student zich ook bevindt. Het enige wat ze hiervoor nodig hebben is een apparaat met een camera en internet verbinding. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles rechten in via het online platform van Superprof.

Wat wil je leren?