Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren Russisch

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 24 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Russisch leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Russisch?

De gemiddelde prijs van lessen Russisch is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Russisch nemen?

Met de hulp van een Russisch kan je goed worden in Russisch 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Russisch volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Russisch?

Er zijn momenteel 94 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Russisch lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 94 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Russisch beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 24 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Russisch leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Russisch!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Russische lessen volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar. Meerdere tarieven mogelijk!

Waarom een cursus Russisch volgen?

Wil je graag een taal zoals Russisch of het Engels leren spreken? Of heb je al een aantal jaar aan ervaring in het spreken van het Russisch, maar wil je je kennis opfrissen in een taal cursus? Dan is dit de perfecte blog voor jou. We hebben het namelijk over de verschillende organisaties waarbij je aan bijles Russisch kunt deelnemen!

Bijles volgen is tegenwoordig zeer populair voor jongeren die in het secundair onderwijs zitten. Wanneer we het hebben over talen wordt er meestal bijles Nederlands, bijles Duits of bijles Engels gevolgd. Wanneer we het hebben over bijles voor een wetenschap vak worden de bijlessen meestal gevolgd om beter te leren voor een vak zoals wiskunde.

Voor de mensen die graag een tweede taal zouden willen leren zoals het Russisch, Duits of het Engels kunnen ook in Vlaanderen terecht. Zo kun je les volgen bij verschillende online organisaties om de Russische taal volledig onder de knie te krijgen.

De lessen en de taal cursus die je kunt volgen in Vlaanderen zijn er voor iedereen. Zo kunnen jongeren bijlessen volgen voor schoolvakken zoals Duits, Frans en Engels en volwassenen die het willen kunnen ook aan bijles Russisch deelnemen! Heb jij hier interesse in of wil je graag bijles volgen voor een ander vak zoals wiskunde? Lees dan snel verder we gaan het namelijk hebben over hoe studenten bijles kunnen volgen en waar je privéles taal cursussen zou kunnen vinden!

Waar in Vlaanderen kun je les Russisch of les Engels krijgen?

Een nieuwe taal leren is nooit eenvoudig. Daarom zijn er veel mensen die aan een taal cursus deelnemen. Heb jij ook interesse in het leren van een taal zoals bijvoorbeeld het Engels of het Russisch? Dan zijn er verschillende plaatsen waar je hiervoor terecht zou kunnen!

Bijles Engels op middelbare school

De leerlingen die nog les volgen aan een middelbare school krijgen naast het Nederlands vaak nog een aantal andere taal vakken zoals het Engels, Frans of Duits. Indien je kind hier moeite mee heeft en toch nog wilt slagen voor zijn lessen dat jaar, kun je altijd een aantal bijlessen inplannen. Dit gaat ook echter voor andere vakken zoals wiskunde bijvoorbeeld.

Russisch leren spreken door taal cursus te volgen

Over heel Vlaanderen heb je verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van een taalcursus. Zo hebben volwassenen de mogelijkheid om bij het centrum voor volwassenenonderwijs aan een taal cursus deel te nemen. Je kunt hier verschillende talen zoals: Duits, Russisch, Engels, Frans en Nederlands leren indien je dit nodig zou hebben. Een andere populaire taal keuze is het volgen van een cursus Spaans!

Lessen Russisch volgen om de taal te leren spreken via Superprof

Indien je in Vlaanderen op zoek bent naar een privé leraar die je bijles kan geven of die je een volledige taalcursus kan geven, kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar die jou kan helpen door je bijles te komen geven voor vakken zoals het Russisch of het Engels.

Je geeft de regio in waar je de bijles zou willen volgen en je laat weten welke taal je wilt leren, bijvoorbeeld: Frans, Engels of Russisch in Gent. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je online en groot overzicht van alle leraren die je bijles voor de gekozen taal kan komen geven. Het enige wat je nog moet doen is contact opnemen met de leraar en een eerste les inplannen zodat jij aan de cursus kan beginnen!

De eerste les wordt via Superprof meestal gratis gegeven. Dit komt doordat de leraar tijdens deze bijles informatie krijgt over hoeveel jaar je al ervaring hebt met de taal. Ook zal hij of zij jouw taal vaardigheden testen om te zien waar je bij het Russisch nog wat meer hulp zou kunnen gebruiken. Zodra de bijles leraar aan alle informatie is gekomen zal hij of zij de gepersonaliseerde lessen kunnen opstellen!

De bijles Russisch of wiskunde die je volgt via Superprof kun je op verschillende manieren volgen. Zo heb je de mogelijkheid om de wiskunde bijles bij de leraar thuis te volgen. Indien je het zou willen zou de leraar voor bijvoorbeeld een cursus Russisch bij jou thuis kunnen komen. Heb je niets aan deze twee mogelijkheden? Dan kun je nog altijd online aan de bijles Russisch of Engels deelnemen en via online diensten de taal leren.

Een leraar van Superprof heeft namelijk bijna altijd een aantal jaar ervaring met het online geven van een taal cursus zoals een cursus Russisch. Ook zul je bijles Wiskunde online kunnen volgen via online diensten zoals Skype en Zoom. Voor de mensen die het Nederlands niet zo goed onder de knie hebben kan de les ook nog in een andere taal doorgaan. Zo kun je een cursus Russisch volgen in het Frans of in het Engels. Dit geldt ook voor andere vakken zoals wiskunde! Wacht dus niet langer en neem vandaag nog deel aan je eerste les Russisch om de Russische taal te leren spreken.

Wat wil je leren?