Uitstekend
reviews op

Onze selectie van leraren saxofoon

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren saxofoon hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 11 beoordelingen.

31 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren bieden de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 31euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren saxofoon reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Saxofoon leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je saxofoonlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Saxofoon?

De gemiddelde prijs van lessen Saxofoon is €31.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Saxofoon nemen?

Met de hulp van een Saxofoon kan je goed worden in Saxofoon 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Saxofoon volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Saxofoon?

Er zijn momenteel 49 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Saxofoon lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 49 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Saxofoon beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 11 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je saxofoon leren spelen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren saxofoon!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Saxofoon leren spelen is nooit zo tof geweest. Vind in een paar klikken gemakkelijk je geschikte saxofoonlessen met Superprof!

Saxofoon lessen in Vlaanderen

Via Superprof vind je in een professionele leraar of lerares!

De saxofoon leren spelen is een fantastische ervaring. Door regelmatig de saxofoon te bespelen word je steeds beter en geniet je elke keer meer. Saxofoon spelen geeft jouw voldoening, de saxofoonles van een docent zorgt ervoor dat deze voldoening blijvende is. Binnen een paar maanden van saxofoonlessen ben je in een jaar grote stappen verder gevorderd. Met een leraar of lerares is dit gegarandeerd.

Wist je dat de saxofoon is uitgevonden in Vlaanderen? Meer dan 100 jaar geleden was het uitgevonden door de heer Sax aan het koninklijke conservatorium in Brussel. Van klassiek tot jazz, pop en verder is de rijke toon van de saxofoon direct herkenbaar voor de meesten onder ons.

De huidige variant die we kennen is sinds 1929 een speler in de basis van elk orkest of band. De meeste muzikanten leerden de saxofoon te spelen met de begeleiding van een expert. Min de meeste getalenteerde mensen die de muziektheorie al kenden. Noten lezen en improviseren werd hun tweede natuur. Jazz is waar deze muzikanten het meest aanwezig zijn.

In elke muziekstijl kan de saxofoon verschillende posities aannemen. Van hoofdrol, teamspeler tot begeleider. Jouw keuze in de muziek bepaalt welke rol je hierin aanneemt.
Er zijn verschillende typen saxofoons beschikbaar. De Alto en de Tenor zijn het meest voorkomende instrument. Vooral beginners kiezen de Alto. Dit komt door de kleinere maat en wat zachtere aanschafprijs. Samen met een leraar of lerares zorg je ervoor dat je dit prachtige instrument leert te beheersen.

Voor kinderen en beginners zijn deze aantal minuten tot een uur per week extra waardevol voor het lezen van noten. Tijdens het spelen van de saxofoon kan het namelijk in het begin allemaal wat overweldigend zijn en klinkt de muziek misschien wat apart. Echter met de juiste aantal lessen van de docent is de nodige steun daar.

Oefening baart kunst. Ook met het spelen van de saxofoon.

Tegenwoordig kan je op 3 manieren beter leren spelen en te oefenen.

Je kan het zelf proberen met een boek of een YouTube video. Je kan advertenties afgaan van beschikbare leraren in de buurtsuper of lessen volgen via een muziekschool. Of je kan via Superprof kennis maken met leraren die hebben gestudeerd aan het conservatorium.
Bij Superprof laten we je namelijk in contact komen met gekwalificeerde leraren die ruime ervaring hebben met goede recensies. Vanuit jouw inbox maak je kennis, draag je zorg voor het betalen van de lessen en plan je de volgende lessen in. Hierdoor bespaar je daardoor reistijd en heb je meer tijd om te spelen. Via de webcam worden deze lessen gegeven op jouw geplande tijdstip.

De stappen

Leer de saxofoon spelen begeleid door een professionele leraar of lerares via Superprof!

Alleen leren is gratis maar vergt veel discipline, motivatie en geduld. Zonder de terugkoppeling van een leraar of lerares zie je niet of je de juiste houding, intonatie en vingerpositie die je aan het volgen bent. Deze technieken zijn in het begin essentieel om de basis te vormen voor jouw succes. Min deze terugkoppeling vergt het veel moeite om dit af te leren en te vervangen door de juiste.

De saxofoonlessen verbeteren de coördinatie aan meerdere situaties tegelijk. Je investeert namelijk je waardevolle tijd om te leren dus is het handig om te weten wat je beter kan doen.

Voor kinderen is de saxofoon leren spelen mogelijk vanaf een leeftijd waarin de voortanden al zijn vervangen. Meestal is dat vanaf 8 jaar. Kinderen hebben ook de juiste begeleiding en geduld nodig van een leraar of lerares die ervaring heeft met meerdere kinderen. Ook voor kinderen is de Alto de meest gebruikte type saxofoon en het volgen van lessen zorgt voor uren plezier.

Superprof

Maak jouw reis om de saxofoon te leren spelen optimaal. Kom in contact met de beste leraren die saxofoonles geven in Vlaanderen en online beschikbaar zijn via Superprof!

Bij Superprof ben je daarvoor aan het juiste adres. Op deze homepagina zie je de profielen van saxofoon leraren die de gewenste ervaring hebben. Met kinderen of ouderen. Van beginners tot gevorderden. Privelessen of in een groep. Heb je een supersnelle verbinding dan kan het ook in een saxofoonkwartet. Vooral omdat de “ping” lager moet zijn dan 25 miliseconden.

De eerste les wordt vaak gebruikt als kennismaking. Samen met jouw leraar of lerares stel je jouw niveau vast en de route van je lessen. Veel leraren geven dit eerste uur les gratis. Op deze pagina zie je waar in Vlaanderen de lessen worden gegeven. Online via de webcam of in persona.

Hoe snel je leert te spelen hangt af van jouw niveau, de regelmaat waarin je oefent en de terugkoppeling die je toepast. 5 uur per week en het leren lezen van noten is van extreme hoge waarde voor de meeste mensen om beter de saxofoon te leren spelen.

Probeer het maar eens, maak contact op deze pagina met de leraren naar keuze. Via de beschrijving van het profiel zie je de reviews, de prijs per uur en de beoordelingen van andere studenten en match je zo met de beste. Eenvoudig en goed begeleid leer je de saxofoon te spelen via Superprof in Vlaanderen. In Gent, Brugge, Antwerpen en Brussel en heel Belgie.

Wat wil je leren?