Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren skateboarden

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 3 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

9 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 9 uur.

Skateboarden leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Skateboarden?

De gemiddelde prijs van lessen Skateboarden is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Skateboarden nemen?

Met de hulp van een Skateboarden kan je goed worden in Skateboarden 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Skateboarden volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Skateboarden?

Er zijn momenteel 9 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Skateboarden lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 9 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Skateboarden beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 3 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Skateboarden leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Skateboarden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Les skateboard volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leren skaten zoals Tony Hawk met skate lessen in Vlaanderen!

Vroeger was het skateboarden zeer populair bij de "hang jongeren". Er zijn echter enkele skate professionals geweest die dit stereotype over een aantal jaar hebben doorbroken en hebben laten zien dat het leren skaten een leuke bezigheid is!

Leren skaten was vroeger zeer populair, van de skateboarders in het skate park en inline skaters op de straat tot roller skaten op een roller skate baan. Het was gebruikelijk om als eerste afspraakje een uurtje naar de rollerskate baan te gaan om elkaar te leren kennen.

Tegenwoordig zijn er steeds meer jongeren die leren skaten en aan de sport gaan doen met anderen kinderen in een skatepark bij hun in de buurt. Leren skaten is echter niet zo heel evident, skaten is namelijk een zeer moeilijke sport om te leren.

Doordat er veel vraag naar is en er veel mensen op een beginners niveau naar het skatepark gaan, zijn er verschillende organisaties die skate lessen, waarin je op verschillende manieren kun leren skaten, voorzien!

Voor welke skate vormen kun je skate lessen volgen?

Wil je graag leren skaten, maar heb je geen idee voor welke skate vorm je graag skate lessen zou willen volgen? We hebben verschillende vormen van het leren skaten voor je voorzien.

Skate lessen volgen om te leren skateboarden

Een van de meest bekende vormen van skaten is het Skateboarden. Hierbij gebruik je beide voeten op een skateboard. Voor deze vorm van skaten word er het meeste gekozen door kinderen die aan de sport willen beginnen. In het beginners niveau zullen de nieuwe skaters leren om zichzelf af te zetten en zich te balanceren op het skateboard.

Na een aantal jaar lessen gevolgd te hebben, zullen deze kinderen het skatepark volledig onveilig maken met hun tricks, wanneer ze dit kunnen doen behoren ze tot de gevorderde skaters!

Leren rolschaatsen in Vlaanderen

Een ander vorm van skaten waar je skate lessen voor zou kunnen volgen is Roller skaten. Bij deze vorm van skaten zul je leren hoe je op schoenen met elk 4 wielen, die per 2 paralel onder de schoen staan,  jezelf voort kunt bewegen. Ook hier kun je verschillende trucjes op leren, maar ze worden minder vaak gebruikt in het skatepark!

Volg inline skate lessen

De laatste vorm waar we het vandaag over gaan hebben is het inline skaten. Dit is ongeveer hetzelfde als het roller skaten alleen zullen de wielen in plaats van 2 aan 2 te staan, alle 4 in 1 lijn staan. Deze skates worden gebruikt door kinderen die graag trucjes willen doen in een skatepark maar niet willen leren skaten op een skateboard.

Waar kun je skate lessen volgen in Vlaanderen?

Woon je ergens in Vlaanderen en wil je ook al een aantal jaar aan skate lessen deelnemen, maar weet je niet goed bij welk skate park of bij welke sport organisatie je hier terecht kunt? Geen enkel probleem, we hebben het over een aantal verschillende mogelijkheden die je in heel Vlaanderen zou kunnen gebruiken!

Een van de meest eenvoudige manieren om te leren skaten of om skate les te krijgen is door naar een skatepark in jouw buurt te gaan en aan een van de gevoerde skaters te vragen of hij of zij je eventueel skate les zou kunnen geven. Je hebt hier dan de kans dat de skate lessen volledig gratis kunnen zijn.

Indien je skate lessen zou willen volgen bij iemand die al een aantal jaar ervaring heeft in het skateboarden of in het geven van skatelessen, kun je altijd terecht op het online platform van Superprof.

Op dit platform kun je in heel Vlaanderen op een snelle en eenvoudige manier een skate leraar vinden. Deze skate leraar zal je les komen geven in jouw buurt zodat jij kunt leren skaten zonder hiervoor te ver van huis te gaan.

De skate lessen die je via het online platform van Superprof kunt vinden, zijn er voor elk niveau! Zo kunnen beginners die de basis graag willen leren terecht, maar ook de mensen die al op het gevorderde niveau kunnen skaten en die graag in de skate lessen willen leren hoe ze bepaalde skate trucjes moeten doen kunnen op dit platform terecht. Kun je niet wachten op je eerste les skaten? Neem dan snel een kijkje op Superprof en plan je eerste les meteen in zodat jij kunt leren skaten! Deze eerste les wordt, in de meeste gevallen, ook nog eens gratis gegeven!

Wat wil je leren?