Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan leraren tekenen via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 80 beoordelingen.

20 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Leren tekenen is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar tekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Tekenen online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

433 leren bieden online lessen tekenen.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 433 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

433 leraren tekenen bieden aan om je te helpen met tekenen.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 433 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 20 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar tekenen
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren tekenen krijgen?

Gemeten over een totaal van 80  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

433 leraren tekenen  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig om te leren tekenen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Online cursus tekenen volgen met Superprof. Talloze leerkrachten staan bereid om je les te geven en je de basis en beste tips te geven!

Neem deel aan een online cursus en leer tekenen of schilderen!

Heb je interesse om een cursus tekenen te volgen of wil je graag aan een cursus schilderen deelnemen? Maar wil je hier niet voor naar een school gaan om lessen tekenen te volgen? Dan is dit de perfecte blog voor jou! We hebben het namelijk over online teken cursussen die je in Vlaanderen kunt volgen.

Er zijn veel jongeren die graag aan tekenen doen of die graag willen schilderen, ook zijn er veel volwassenen die goed willen leren tekenen of schilderen. Doordat de interesse in de lessen om te leren tekenen zo populair zijn zijn er verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van een aantal cursussen.

De lessen schilderen en tekenen worden bij deze organisaties vaak aan grotere groepen gegeven. In deze groepen komen mensen met een zeer uiteenlopende leeftijd samen in een groep om de lessen te volgen. Er zijn echter ook mensen die liever individueel les volgen of aan een groep les tekenen online zouden willen deelnemen. Voor deze mensen hebben we ook een oplossing gevonden!

Waarom leren tekenen

Er zijn heel wat mensen die denken dat leren tekenen of schetsen in een tekenboek een verspilling van tijd is. Er zijn echter heel wat verschillende redenen om aan een cursus tekenen of om aan een cursus schilderen deel te nemen. Weet je niet wat deze redenen zouden kunnen zijn? Dan kun je best even verder lezen!

Tekenen helpt met je creativiteit

De jongeren die van jongs af aan al lessen tekenen volgen bij een tekenschool of die van op jonge leeftijd al leren schetsen, hebben een groot voordeel wanneer het aankomt op de ontwikkeling van het creatieve gedeelte van je hersenen. Wanneer je kind aan tekenlessen deelneemt, zal hij of zij namelijk zijn creativiteit de loop kunnen laten gaan.

Schilderen en tekenen zijn een goede manier om stress te verwerken.

Tegenwoordig heeft iedereen wel een manier waarop hij of zij aan stress kan komen. Dit kan stress zijn van je werk, maar ook jongeren die veel lessen moeten volgen krijgen enorm veel stress van school. Deze mensen kunnen door te  leren tekenen of door deel te nemen aan een schildercursus hun stress niveaus bijna volledig verwerken.

Wanneer je al een aantal jaar aan tekencursussen doet, dan zul je ondertussen wel zeer goed kunnen schetsen, schilderen en tekenen. Dit is een zeer goed iets wanneer je onder veel stress komt te staan!

Waar kun je lessen tekenen volgen in Vlaanderen?

Ben je op zoek om zelf deel te nemen aan een cursus tekenen of aan een cursus schilderen? Dan zijn er in Vlaanderen verschillende manieren waarop je dit ook effectief zou kunnen doen.

In Vlaanderen heb je verschillende kunstacademies waarbij je terecht zou kunnen om deel te nemen aan een cursus tekenen en een cursus schilderen. Deze academies geven lessen in verschillende niveaus. Zo kan iemand die nog nooit getekend heeft, eerst leren schetsen voordat ze aan complexe technieken van het tekenen gaan beginnen. Deze academies hebben vaak lessen voor mensen met een jonge leeftijd en speciale lessen voor volwassenen met een leeftijd van 18+.

Wil je liever een cursus volgen vanuit je eigen woonkamer? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Op dit platform vind je namelijk een privé leraar die je kan leren schetsen, tekenen en schilderen in jouw buurt!

Wanneer je een leraar gevonden hebt kun je de stap zetten om een eerste les in te plannen. Je zult deze eerste les gratis krijgen aangezien het meestal gebruikt wordt als een kennismakingsles. Je kunt er ook zeker van zijn dat de leraar van Superprof je kwaliteitsvolle lessen zal geven, meestal hebben ze zelf al meer dan een aantal jaar ervaring in het vak en in de stijl van tekenen die ze aan je willen leren!

Het voordeel met de cursus tekenen of de cursus schilderen die je via Superprof volgt, is dat je deze lessen online via een webcam kunt volgen. Zo zul je met je webcam kunnen video bellen via diensten zoals Skype en zoom. Wacht dus niet langer en zet de eerste stap in de richting van het worden van een kunstenaar!

Wat wil je leren?