Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren turks

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 19 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

11 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 11 uur.

Turks leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Turks?

De gemiddelde prijs van lessen Turks is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Turks nemen?

Met de hulp van een Turks kan je goed worden in Turks 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Turks volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Turks?

Er zijn momenteel 62 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Turks lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 62 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Turks beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 19 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Turks leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Turks!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Turks volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

De Turkse taal wordt door 75 miljoen mensen gesproken en behoort tot de 15 meest gesproken talen. De taal is oud en wordt ook in andere landen behalve Turkije gesproken. Ga  je op vakantie naar Turkije of een land waar er Turks gesproken wordt en wil je vrij met de lokale bevolking communiceren? Dan kun je Turks leren door lessen te volgen.

Op vakantie

Heb je een solo vakantie Turkije gepland dan is het wel handig als je de taal kunt spreken. Zo trek je ook minder aandacht naar jezelf als toerist. Op deze manier kun je tijdens je vakantie meer leren over de Turkse cultuur. Je kunt Turks leren door simpel weg een cursus Turks te volgen. Er worden dagelijks verschillende cursussen Turks aangeboden, enkele hiervan zijn zelfs online. De lessen online zijn de afgelopen periode ontzettend populair geworden. Gezien dit van elk gewenste locatie gevolgd kan worden. Het leren van een vreemde taal is niet voor iedereen even gemakkelijk. De online lessen zijn een grote hulp bij taal leren. Gezien je op eigen tempo en tijd online Turks kunt leren. Er zijn zelf platformen waarbij de eerste les Turks beginners geheel gratis is. Vooral omdat de Turkse taal helemaal geen makkelijke taal is om te leren. Het is dus helemaal niet makkelijk om de Turkse woorden te spreken, lezen of schrijven. 

Cursus Turks

Nu je al weet dat de Turkse taal aangeleerd kan worden met online lessen, is het enige wat jij nog moet doen een geschikt platform en leraar uitkiezen. Op de online educatieplatformen zul je profielen tegen komen van verschillende Turks leraren. Hier kun je alle informatie over hen vinden, waar ze les geven, bijvoorbeeld Den Haag, en de manier van les geven. Er zijn leraren die alleen online lessen verzorgen. Terwijl andere privélessen Turks tot aan huis of een andere gewenste locatie verzorgen.

Wat kun je verwachten van de Turks leraren tijden de lessen Turks? De cursist zal leren hoe die de verschillende Turkse moet lezen en schrijven. Als cursist zul je natuurlijk goed moeten luisteren en niet bang zijn om vragen te stellen. De leraar zal die zo goed mogelijk beantwoorden. Mensen die hun Turks naar een hoger niveau willen brengen kunnen zich inschrijven voor een gevorderden cursus Turks. Voor studenten die graag een nieuwe taal willen bij leren is de online cursus Turks een goede uitkomst. Op deze manier kunnen zij op vrije momenten de Turkse taal leren spreken.

Toch niet zo makkelijk

Voor beginners is het niet zo makkelijk om de Turkse taal te leren. Vooral voor Engels sprekenden is het een hele uitdaging om deze taal te leren. Voor veel mensen die in Turkije wonen is het ook moeilijk ome Engels te praten. Daarom is het belangrijk om Turkse lessen te volgen. De een hoeft maar een jaar op les of een cursus gevolgd te hebben en heeft dan al goed Turks leren spreken. 

Heb je liefde voor de Turkse cultuur of gewoon liefde voor verschillende talen? Dan kun jij cursussen Turks volgen. De leraren hebben allemaal hun eigen methode waarop ze de cursus Turks verzorgen. Een docent zorgt ervoor dat je de Turkse les en de Turkse taal goed begrijpt. De leraar Turks zorgt ervoor dat jij deze prachtige vreemde taal goed begrijpt. Geen tijd voor online lessen of persoonlijke lessen? Probeer dan een gratis taal app. Deze app is geschikt voor zowel beginners als gevorderden om Turkse woorden te leren. Je kunt op de app veel leren over de grammatica van de Turkse taal. Interesse in het leren van de Turkse taal? Doe dan onderzoek over de verschillende cursussen Turks of Turkse lessen in de buurt worden verzorgd. 

Wat wil je leren?