Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren word

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 32 beoordelingen.

19 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €19 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 3 uur.

Word leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Word?

De gemiddelde prijs van lessen Word is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Word nemen?

Met de hulp van een Word kan je goed worden in Word 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Word volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Word?

Er zijn momenteel 141 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Word lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 141 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Word beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 32 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Word leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Word!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Word cursus volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer werken met Word door aan word les deel te nemen!

Leerlingen die in het onderwijs in Vlaanderen zitten krijgen vanaf hun eerste jaar in het secundair onderwijs te maken met het programma word. De leraar geeft tijdens de les een aantal tips waarmee de leerlingen dan aan hun projecten kunnen gaan werken of meteen aan de slag gaan met het onderzoeken van hun project! Het educatieve doel van die les ligt echter niet op het leren werken met het programma, maar meer op het afwerken van de lessen en de projecten van de leerlingen.

Word is een tekstverwerkingsprogramma dat vaak gebruikt word door zowel leerlingen in het secundair onderwijs als leerlingen die aan een educatieve bachelor gebruikt word om aan taken voor verschillende klassen te werken. Doorheen het jaar krijgen de leerlingen van het secundair onderwijs taken die ze in bepaalde lettertype en bepaalde opmaak moeten afgeven. Hiervoor krijgen ze tijdens hun les een aantal verschillende cursussen om met het programma te werken. De leerlingen kunnen tijdens deze les ook altijd naar de leraar van het secundair onderwijs gaan om een aantal vragen te stellen!

Er zijn veel educatieve richtingen in het hoger onderwijs die enkel gebruik maken van het word programma. Zo zullen veel leerlingen die aan hun bachelor bezig zijn, vaak Word gebruiken om tijdens de lessen notities van deze les te volgen. Zo kunnen tijdens het leren voor hun examens de word documenten afdrukken en naast hun cursus leggen. Op deze manier hebben ze vaak meer kans om in een verkort traject hun educatieve bachelor diploma te halen!

Kinderen in het Lager onderwijs zullen niet al te veel te maken krijgen met het word programma. Les geven wordt hier namelijk door de leraar met pen en papier gedaan!

Waar kun je Word les volgen in Vlaanderen

Hebben jij en een aantal andere leerlingen in je klas niet voldoende aan de les en wil je meer over het Word programma leren? Dan heb je in Vlaanderen een aantal opties waar je uit kunt kiezen om beter te leren werken met het het tekstverwerkingsprogramma.

In Vlaanderen hebben leerlingen van het secundair onderwijs de mogelijkheid om aan de leraar extra les te vragen zodat ze beter kunt leren werken met het programma.

De leerlingen die al in het voortgezet onderwijs zitten of bezich zijn aan een educatieve bachelor hebben vaak de mogelijkheid om bij de hoge school of universiteit een cursus met een verkort traject te volgen om les in word te krijgen. Op deze manier kunnen ze meteen aan slag gaan en hoeven ze niet in hun klas de les te storen om vragen over het programma te stellen.

Indien je school geen cursus aan kan bieden of wanneer je leraar in het onderwijs je geen extra les kan geven, heb je ook altijd de mogelijkheid om privé les word te volgen bij een leraar van superprof.

Op het online platform van Superprof kun je namelijk een leraar vinden die je kan helpen bij de vragen die je hebt over het word programma. Het niveau van je lessen of van je leraar wordt bepaald door het niveau van jouw studies. Zo kunnen leerlingen van het secundair onderwijs vaak les krijgen van studenten aan het hoger onderwijs. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om zelf een leraar uit te zoeken.

Je hebt verschillende manieren om aan de lessen deel te nemen. Zo kun je ervoor kiezen om de les word bij de leraar thuis te volgen. Dit is zeker aan te raden voor mensen die zich moeilijk kunnen concentreren. Een andere manier om aan word les te doen is door de leraar uit te nodigen om tot bij jou thuis te komen en om de lessen hier te geven.

De laatste optie die je hebt om de lessen word te volgen is door aan online lessen of aan een online cursus deel te nemen. Hierbij krijg je les van een leraar die veel ervaring heeft in het geven van online onderwijs. De online lessen zullen doorgaan via diensten zoals skype en zoom. Online les volgen is iets dat handig is voor leerlingen die zich niet zelf kunnen verplaatsen, zoals de leerlingen van het secundair onderwijs en voor leerlingen die een druk schema hebben en geen tijd willen verliezen met zich te verplaatsen!

Plan vandaag nog je eerste online les bij een leraar van Superprof!

Wat wil je leren?