24686bool(false) bool(false)
Zwarte koning witte dame schaakstukken op schaakbord

Waar Leren Schaken in Vlaanderen

Schaakmeester worden in Vlaanderen Schaken is tegenwoordig een denksport die in de afgelopen jaren een stuk populairder is geworden door de bekende serie “the Queen’s Gambit”. Deze serie heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar schaaklessen over heel Vlaanderen enorm gestegen is. Heb jij ook interesse in het volgen van schaaklessen? Of ben je een […]

20 december 20217 minuten om te lezen

Leer alles over schaken met Superprof

Leer alles tot in details over de beste techniek bij het schaken. Klaar om het grote voorbeeld te volgen van Magnus Carlsen?

Wacht niet langer en start vandaag nog met schaaklessen met een Superprof-leraar. Niets sta nog in je weg. Kies je eigen gekozen privéleraar schaken doorheen heel Vlaanderen. Je hebt keuze met Superprof.

Privélessen schaken zijn in Antwerpen of in Gent gemakkelijk te vinden. Ook heb je keuze in Aalst of in Mechelen. Mocht je nog twijfelen zijn er ook mogelijkheden in Brugge of in Leuven. En mocht je in de tussentijd alvast wat inspiratie op willen doen, lees dan snel verder op deze blog. Word snel de nieuwe expert bij het schaken!

Online lessen schaken is eveneens een optie indien je zonder moeite vanuit thuis les wilt volgen.