Tijd om eigen liedjes te gaan drummen?

Drumles met Superprof: Weetjes Over Drummen

Slaginstrumenten zijn er in een groot aantal variaties, zoals je hebt kunnen zien tijdens je drumlessen. In dit artikel gaan we kijken naar de verschillende soorten drums die meestal in drumkits worden gebruikt en de beste nummers voor het oefenen van je drummen. Hoewel er tegenwoordig veel verschillende onderdelen zijn van drumkits, waren de eerste […]

19 december 20196 minuten om te lezen

In de buitenlucht drummen

Een Drumstel Kopen: Alles Wat Je Moet Weten

Misschien was je een van de gelukkigen die Rush live heeft gezien voordat Neil Peart met pensioen ging. Of misschien heb je discussies op fora gelezen over of Lars Ullrich een goede drummer is of niet. Het kan zijn dat jij of iemand die je kent drumlessen volgt! In elk van deze gevallen is je […]

16 december 20198 minuten om te lezen

Lees hier alles dat je moet weten over drummen

Iedereen kan drummen! Maar je moet vooraleer wel eerst beginnen. Meld je snel aan op Superprof en ga aan de slag! Toch nog wat meer inspiratie nodig eerst? Lees hier alles over drumles op Superprof.

Onze leraren hebben verschillende artikelen geschreven om drummen voor jou toegankelijker te maken. Je vindt hier alle tips en hulp die je nodig hebt om het leren van drummen te vergemakkelijken.

Superprof is hét platform waarop honderden drumleraren zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Je kan jouw leraar drummen onder andere vinden in BrusselLeuvenGentHasselt en Antwerpen.