Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren acteren

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 5 beoordelingen.

29 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €29 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Acteren leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Acteren?

De gemiddelde prijs van lessen Acteren is €29.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Acteren nemen?

Met de hulp van een Acteren kan je goed worden in Acteren 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Acteren volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Acteren?

Er zijn momenteel 29 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Acteren lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 29 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Acteren beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 5 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Acteren leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Acteren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Acteerlessen volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer hoe je moet acteren door aan een workshop in Vlaanderen deel te nemen!

Heb je er altijd al van gedroomd om een ster in het theater te zijn of is acteren iets wat al langer wilt gaan doen? Klinkt het werken als acteur in een theater echt als muziek in je oren, maar ben je enkel in een theater geweest om naar een drama voorstelling te kijken? Dan kan dit artikel misschien wel helpen!

Acteren is iets wat er niet echt in het algemeen lager, secundair of hoger onderwijs wordt aangeboden. Soms heb je wel algemene vorming vakken waar er een klein onderdeel "drama" gegeven wordt, maar een carrière als acteur zul je hier niet mee kunnen starten. Heeft een van je kinderen interesse om naar een drama school te gaan of heb je zelf interesse om in een theater voorstelling op te treden? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je dromen waar te maken!

We zijn met het team van Superprof namelijk op zoek gegaan naar verschillende oplossingen om zowel kinderen in het lager en het secundair onderwijs, als volwassenen die graat willen leren acteren, te helpen!

Hoe word je een acteur in een theater?

Veel mensen denken dat als je als een acteur in een Drama stuk wilt werken, je van jongs af aan al in een speciale vorm van onderwijs een opleiding acteren moet volgen. Hoewel kinderen die dit doen een stapje voor hebben, is dit niet de enige manier om effectief aan acteren te kunnen doen! We hebben het in dit deel over de verschillende manieren waarop je kunt gaan werken als acteur en kunt deelnemen aan verschillende drama voorstellingen!

Leer acteren met een "drama" opleiding.

Indien je kinderen graag willen leren acteren en nog in het lager onderwijs of in het secundair onderwijs zitten, zijn er een aantal opties waar je uit kan kiezen om je kinderen lessen acteren te laten volgen! Zo heb je bijvoorbeeld een opleiding "drama" bij verschillende scholen! De jongste kinderen leren acteren terwijl en krijgen ook voldoende tijd om te spelen! Hoe ouder de kinderen worden hoe meer de lessen zullen veranderen naar toegepast drama acteren. Tijdens de les zullen de kinderen samen met andere leerlingen kleine opvoeringen moeten doen, ook zijn er vaak jaarlijkse theater voorstellingen waar ouders naar toe kunnen gaan om hun kinderen te zien acteren.

Om je kinderen aan een opleiding deel te laten nemen zullen ze vaak in het weekend moeten leren acteren. Dit komt namelijk doordat de kinderen van het lager onderwijs en het secundair onderwijs geen specifieke onderwijs richting hebben die ze kunnen kiezen. Deze leerlingen kunnen er wel in het secundair onderwijs voor kiezen om een KSO onderwijs richting te kiezen. Hierbij kunnen ze in de derde graad van het secundair onderwijs dan vaak kiezen voor een afstudeerrichting in acteren!

Leer acteren door aan een workshop deel te nemen

Indien je geen kinderen hebt en zelf graag een "drama" lessen zou willen volgen om te leren acteren, zijn er niet veel effectieve opleidingen waar je deel aan kunt nemen. Echter zijn er wel veel verschillende workshops waarin je de verschillende vormen van "drama" acteren kunt leren! Deze workshops kunnen ook handig zijn voor een acteur met wat meer ervaring die graag hun vaardigheden verder willen verbeteren! De workshops voor volwassenen die willen leren acteren worden meestal 's avonds georganiseerd zodat er zoveel mogelijk mensen die werken aan kunnen deelnemen en ook effectief naar de lessen zullen gaan.

Deelnemen aan een workshop is voor de meeste volwassenen ook veel eenvoudiger dan een volledige opleiding te volgen waarin je leert acteren. Dit komt doordat een workshop vaak slechts een aantal dagen duurt. Wanneer je een opleiding volgt om acteur te worden, heb je vaak de mogelijkheid niet om nog bij je normale baan te gaan werken.

Ben je zelf op zoek naar een workshop acteren waar je deel aan kunt nemen of heb je kinderen die graag aan een opleiding acteren beginnen zodat ze later in grote theater voorstellingen kunnen deelnemen? Dan kun je best even verder lezen!

Waar in Vlaanderen kun je een workshop of opleiding acteren volgen?

Wil je effectief een Acteur worden, maar moet je nog een aantal lessen volgen zodat je effectief kunt acteren in een "drama" theater? Dan zijn er in Vlaanderen verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor opleidingen voor kinderen of organisaties die een workshop acteren voor volwassenen voorzien!

Wil je graag effectief lessen volgen, maar wil je zo goed mogelijk aan je eigen vaardigheden bij het acteren werken? Dan kun je best voor een privé les kiezen! De leerkrachten die je privé lessen acteren kunnen komen geven kun je op een snelle en eenvoudige manier vinden op het online platform van superprof! Je geeft hier de regio in waar je aan je acteren wilt werken en je laat weten of je al ervaring in het theater hebt of niet. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van leraren die met jouw willen samen werken om je te leren acteren zodat jij als acteur aan een drama voorstelling in het theater kan deel nemen!

De leraren die je kunnen leren acteren en die hun online via Superprof aan kunnen bieden, hebben meestal al aan een aantal theater voorstellingen als hoofd acteur deelgenomen. De acteur die je komt leren acteren heeft vaak ook van jongs af aan al een opleiding in het lager onderwijs of secundair onderwijs gevolgd waarmee hij of zij een zeer goede drama achtergrond heeft. Met deze drama achtergrond kan hij of zij je alle kneepjes van het acteren, die ze ook in het lager onderwijs of in het secundair onderwijs geven, aan jou doorgeven!

Wanneer je wilt leren acteren bij een leerkracht die zijn of haar diensten aan kan bieden via superprof, kun je zelf ook de lessen inplannen. Zo kun je zelf selecteren wanneer je genoeg tijd hebt om aan lessen acteren deel te nemen. Zo hoef je het werken op je normale job niet te stoppen en kun je toch nog leren acteren om als acteur deel te kunnen nemen aan een "drama" theater voorstelling! Dit is de perfecte oplossing voor mensen die de kans om te leren acteren niet hebben gehad in het lager onderwijs of in het secundair onderwijs en die toch graag een carrière als acteur willen starten!

Begin vandaag nog aan je lessen om te leren acteren met een professionele acteur die zijn of haar diensten via Superprof aan jou kan aanbieden!

Wat wil je leren?