Uitstekend
reviews op

Onze selectie van leraren biologie in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze biologie leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 3 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16 euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze docenten biologie reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Biologie in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je biologielessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de prijs van een biologie bijles in Gent?

Het gemiddelde tarief van biologiecursussen in Gent is €16.

 

Bijles tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw biologieleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijles leraren biedt het eerste uur van de les gratis aan.

 

Bekijk de tarieven van onze biologie docenten in uw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om een cursus biologie te geven in Gent?

13 privé biologieleraren zijn beschikbaar om biologiecursussen te geven in Gent en nabijliggende dorpen en steden.

 

U hun advertenties bekijken en de biologieleraar contacteren die past bij uw behoeften.

 

Kies uw biologiecursus in Gent uit ons aanbod van meer dan 13 beschikbare docenten biologie.

💻 Kun je op Superprof ook een online cursus Biologie volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de docenten biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Biologie meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Biologie bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten leerlingen hun leraar biologie in Gent?

Studenten raten hun docenten biologie gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 3 beoordelingen.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefonisch contact of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je beginnen met biologielessen in Gent?

Symbiose, Mutualisme, Fotosynthese.. Biologie is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met biologie, zowel op lager als hoger niveau. Dit is waarom biologie les zo gewild is.

 

Met de hulp van een docent biologie kunnen veel studenten hun angst voor biologie verpletteren

 

Biologie is zeer gelinkt aan scheikunde en natuurkunde: bij een goed begrip van biologie zullen ook natuurkunde en scheikunde eenvoudiger te snappen zijn. En daarnaast komt biologie overal om ons heen terug. Bij de fysio, in de dierentuin, in het bos en bij de dokter en de tandarts; biologie is telkens weer van belang. Redenen te over om je er in te verdiepen dus.

 

Alle biologie cursussen met een ervaren tutor bieden je de gelegenheid de verschillende biologische concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem privé biologielessen om meer te leren over de verschillende biologische concepten met een competente privéleraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of online lessen wilt volgen, kies je leraar en boek je cursus vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat informatie uit te wisselen met je leraar om je biologie lessen te organiseren vanuit het comfort van jou huis, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw biologieleraar te vinden tussen 13 biologie leraren in Gent.

 

Vind je biologieleraar

Wil je biologie in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren biologie in Gent!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een cursus biologie in Gent via Superprof

Word een bioloog door aan lessen deel te nemen in Gent

Ga je binnenkort naar het middelbaar of ga je naar een hoge school of universiteit? Heb je altijd al interesse gehad in biologie? Dan heb je verschillende mogelijkheden om biologie lessen te kunnen volgen.

Biologie is een van de vakken waarmee iedere student in het ASO onderwijs  mee te maken krijgt. Zo heb je bijvoorbeeld in de eerste twee jaar het vak natuurkunde waarbij je een mengeling krijgt van verschillende wetenschappen zoals biologie maar ook scheikunde en fysica. Tijdens deze lessen zul je de basis principes van elke wetenschap leren. Natuurkunde is ook meteen het vak waarbij je een introductie krijgt tot de wetenschap biologie!

In de tweede graag van het secundair onderwijs kunnen de leerlingen ervoor kiezen om een richting met wetenschappen te volgen. Zo krijg je aparte vakken voor scheikunde, fysica en ook voor biologie! Op deze manier zul je minstens 2 uur per week aan biologie les op school krijgen!

Het volgen van lessen biologie in het secundair onderwijs is ook handig voor de leerlingen die graag biologie willen studeren in het hoger onderwijs. Op deze manier kunnen ze de wetenschap biologie namelijk gratis uitproberen.

Biologie in het hoger onderwijs

Wanneer je aan een opleiding biologie in het hoger onderwijs begint, zul je al snel merken dat de natuurkunde of de biologie die je in op de middelbare school gekregen hebt niets is in vergelijking met de nieuwe leerstof van het eerste jaar. Er zijn namelijk veel studenten die biologie lessen volgen die nood hebben aan een aantal uur bijles voor het vak.

Dit komt doordat je verschillende soorten biologie lessen zult hebben die gegeven worden door verschillende leraren. Leerlingen in deze lessen zullen zelf een oog in het zeil moeten houden voor de leerstof die ze moeilijk vinden aangezien de leraren vaak geen tijd hebben om extra uitleg te geven.

Waarom zou je biologie lessen volgen?

Het volgen van biologie lessen in het secundair onderwijs is voor veel leerlingen een keuze voor een richting waar ze het meeste interesse in hebben. Echter is het voor veel studenten ook een voorbereiding op het hoger onderwijs. Met een wetenschappen opleiding waarbij je lessen voor vakken zoals Scheikunde, meer wiskunde en biologie les in krijgt, heb je namelijk de mogelijkheid om verschillende wetenschappelijke studierichtingen te volgen.

Bijles biologie volgen in Vlaanderen

Ben je een leerling aan een middelbare school en heb je moeite met het biologie gedeelte van het vak natuurkunde of ben je een sturend in het hoger onderwijs en heb je moeite met de leerstof die je tijdens je biologie lessen gekregen hebt? Dan kun je best een aantal uur aan extra lessen volgen!

Je hebt verschillende mogelijkheden om aan bijles biologie in de buurt van Gent deel te nemen. Heb je geen idee waar je aan extra lessen biologie kunt deelnemen of ben je eerder op zoek naar een bijles leraar die je lessen kan geven in jouw buurt?

Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Via dit online platform vinden leerlingen namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar die hen kan helpen met het geven van extra lessen biologie.

Wanneer je een leraar op het online platform gevonden hebt, kun je contact opnemen om aan een eerste les te beginnen. De bijles leraar zal deze les gratis aan je geven om erachter te komen met welk onderdeel van biologie je precies moeite hebt.

De leraren die hun bijles diensten via Superprof aanbieden hebben meestal al een aantal jaar aan ervaring in het geven van deze bijlessen. Leerlingen en studenten die ooit al eens les gevolgd hebben hebben de mogelijkheid om de leraren direct  beoordelingen op het online platform te geven. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het volgen van bijles via Superprof!

Wat wil je leren?