Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren boksen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 15 beoordelingen.

24 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €24 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Boksen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Boksen?

De gemiddelde prijs van lessen Boksen is €24.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Boksen nemen?

Met de hulp van een Boksen kan je goed worden in Boksen 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Boksen volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Boksen?

Er zijn momenteel 37 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Boksen lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 37 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Boksen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 15 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Boksen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Boksen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Prive boxles volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer jezelf verdedigen door te leren boksen bij een boxing club in Vlaanderen

Wil je graag aan zelfverdediging doen, maar weet je niet welke sport het beste bij je past? Dan kun je best beginnen met te leren boksen in een boxing club of bij een boxing gym. Boksen is namelijk de basis van verschillende andere zelfverdedigingssporten zoals kickboksen of Thai boksen en is zeer vriendelijk voor menen die in een beginners niveau zitten.

In Vlaanderen kun je verschillende boxing clubs vinden waarbij je aan lessen boksen kan deelnemen. Deze trainingen zijn er voor iedereen zo zijn er lessen voor mensen met die al een aantal jaar ervaring hebben, maar ook mensen die nog nooit aan boksen gedaan hebben kunnen in hun eigen niveau terecht.

Weet je niet zeker of boksen, of een andere boxing sport zoals Thai boksen of kickboksen wel iets voor jou is? Dan raden we je aan om even verder te lezen!

Waarom zou je aan lessen boksen deelnemen?

Mensen hebben verschillende redenen om aan boksen te doen. Zo zijn er een heel aantal mensen die leren boksen om ervaring in de sport te krijgen en om extra fit te blijven. Zo hebben de meeste boxing gym's de mogelijkheid om op je eigen niveau te blijven trainen zonder dat je effectief tegen andere mensen moet boksen. Het volgen van trainingen aan een boxing gym heeft ook een aantal andere voordelen die je je niet meteen zou voorstellen.

Boksen houdt je reacties scherp

Een van de voordelen die je bij het boksen krijgt is dat je je reflexen en je reactie vermogen kunt trainen. Tijdens de training in een boks club wordt er namelijk aan gewerkt aan je reactiesnelheden. Je zult leren hoe je jezelf moet verdedigen terwijl je de technieken van de sport boksen onder de knie zult krijgen.

Met Boksen blijf je fit

Een van de grootste voordelen van een training boksen is dat je deze training kunt vergelijken met een full body work out in een gym. Dit komt namelijk doordat je tijdens het boksen veel verschillende spieren zult gebruiken. De boxing training wordt ook in een zeer hoog tempo gegeven zodat je zelfs op het laagste niveau een serieuze work out krijgt!

Wie kan er leren boksen?

Leren boksen of leren kickboksen is iets voor iedereen. Daarom zijn er ook verschillende boxing organisaties die Jongens, meisjes, mannen en vrouwen toestaan om samen aan een training deel te nemen. Doordat het een contact sport is en het tijdens een training er ook wel eens heftig aan toe kan gaan, voorziet een boxing club vaak een training speciaal voor vrouwen. In Vlaanderen heb je ook een aantal clubs waarbij alleen vrouwen aan boksen kunnen doen.

Waar in Vlaanderen kun je leren boksen.

Over heel Vlaanderen heb je verschillende organisaties waarbij je kunt leren boksen. Indien je nog niet zeker bent of je wilt leren boksen of dat je misschien wel wilt leren kickboksen, zullen de meeste clubs een gratis training aanbieden. Tijdens deze gratis training kom je erachter of je de club leuk vind.

Wil je liever een op een les boksen krijgen? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een coach die jou training boksen kan komen geven in jouw buurt.

Het voordeel met deze privé training is dat je leert boksen op je eigen niveau en tempo. De coaches van Superprof die je leren boksen hebben vaak al een aantal jaar ervaring! Ook vrouwen die graag willen leren boksen of kickboksen kunnen hier ook voor op Superprof terecht. De eerste training die je bij een coach van Superprof volgt zal ook gratis gegeven worden! Begin vandaag nog met het leren van de sport boksen!

Wat wil je leren?