Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privé leraren chemie in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze chemie leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 8 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 97% van onze leraren bieden de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze chemie lesgevers reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Chemie in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je chemie lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden tutors chemie uit Gent beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een meting van 8 scores.

 

Het Superprof-team is voor je beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week in het geval van een vraag omtrent een cursus of privéles.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om bijlessen chemie te geven in Gent?

In Gent en omgeving geven 76 leraren een chemie cursus aan.

 

Je kan hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen chemie in Gent uit 76 profielen.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een thuisles chemie in Gent?

De gemiddelde prijs van een cursus chemie in Gent is €19.

 

De ervaring van de chemie privécoach, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

👴🏼 Waarom volg je een thuiscursus chemie in Gent?

Chemie is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel tieners worstelen het hele leerjaar met chemie, zowel op lager als hoger niveau. Dit is waarom extra chemie ondersteuning zo gewild is. Met de hulp van een tutor chemie kunnen veel studenten hun angst voor chemie uitschakelen.

 

Chemie zal geen geheimen meer voor je hebben. Ontdek de tabel van Mendeljev van buiten. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met Superprof.

 

Je kiest je tutor en je organiseert in real life of online je lessen chemie, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de begeleider van jouw keuze om privélessen chemie te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen chemie in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 76 privé leraren chemie in Gent.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kan je op Superprof ook een online cursus chemie volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de docenten biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles chemie meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen chemie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

Wil je chemie in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde chemie leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Chemie bijles in Gent volgen via Superprof

Neem deel aan chemie bijles in Gent en slaag voor je examens in het middelbaar!

We hebben allemaal wel eens moeite met een vak zoals chemie op school. Hierdoor komen we achter te liggen op andere vakken zoals wiskunde of fysica. Zit jij ook met dit probleem, maar wil je hier iets aan doen en woon je in de regio van Gent? Dan kun je best aan een bijles leraar om hulp vragen.

De les die je krijgt van een bijles leraar voor vakken zoals chemie of wiskunde zullen je uiteindelijk helpen om aan betere punten te geraken! Het kan dus echt wel een voordeel zijn voor jongeren in het secundair onderwijs.

Bijles volgen was vroeger niet echt populair, het was iets voor domme kinderen waar normale kinderen niet aan zouden beginnen. Echter is het volgen van bijlessen enorm populair geworden voor vakken zoals fysica maar ook voor andere wetenschappen zoals wiskunde en chemie. De stijging in de populariteit is te danken aan verschillende onderzoeken die aangetoond hebben dat het regelmatig deelnemen aan bijles voor een vak zoals chemie enorme voordelen kan hebben.

Door wie kan chemie bijles gevolgd worden?

Het volgen van bijles voor een vak zoals chemie wordt vooral gedaan door studenten die les volgen in het secundair onderwijs, ook wel het middelbaar genoemd. Dit komt doordat de studenten tijdens deze schooljaren aan informatie van verschillende moeten werken. Indien je dus eenmaal achter op licht met een vak zoals wiskunde of misschien wel chemie, is het een slimme keuze om aan bijles deel te nemen.

Studenten van het middelbaar of het lager onderwijs zijn echter niet de enige mensen die aan bijlessen kunnen deelnemen. Zo heb je ook studenten in het hoger onderwijs die nood hebben aan bijles voor vakken zoals wiskunde of chemie. Deze bijles zal dan wel aan een hoger tempo gaan en meer complex zijn dan de privéles die de bijles leraar aan een student uit het middelbaar zal geven.

Volwassenen die een extra cursus volgen of die een extern diploma proberen te behalen kunnen in de regio van Gent ook privéles volgen voor onderwerpen van chemie of wiskunde. Tijdens deze bijles zal de leraar de leerstof nog eens herhalen voor de volwassenen.

Welke vormen van bijles bestaan er?

Wanneer je deelneemt aan bijles voor een vak zoals chemie zul je snel merken dat je niet iedere bijles het zelfde zal zijn en dat de bijlessen van een leraar volledig anders zijn dan de les die je bij een andere leraar gevolgd hebt. Wanneer je bijles volgt voor wiskunde of andere vakken zoals fysica zijn er 2 grote onderverdelingen: Huiswerk- en studiebegeleiding.

Huiswerkbegeleiding

Deze vorm van bijles volgen is vooral aan te raden aan studenten die moeite hebben met de oefeningen die ze voor hun volgende les moeten maken. Het gaat hier dan vaak ook om jongeren die in het middelbaar studeren. Echter zijn er ook studenten in het hoger onderwijs die nood hebben aan deze vorm van bijles voor een vak zoals chemie.

Studiebegeleiding

De studiebegeleiding bijlessen zijn een vorm van bijles waarbij je de theorie die je tijdens de normale les gekregen hebt, nog mails zult herhalen. Deze keer gaat het echter volledig op jouw tempo en kun je alle vragen die je maar wilt stellen. Dit is de bijles vorm die de meeste mensen in het secundair onderwijs en hoger onderwijs nodig hebben voor chemie of wiskunde.

Waar kun je aan bijles deelnemen voor het vak chemie in Gent?

Woon je in de buurt van Gent en wil je graag iets aan je problemen bij chemie of wiskunde doen? Dan zijn er een aantal manieren waarop je aan bijles kunt deelnemen in Gent!

Secundair onderwijs

Studenten van het middelbaar hebben de mogelijkheid om in hun school in Gent aan hun leerkracht hulp te vragen. Zo kun je bijvoorbeeld je chemie leerkracht vragen voor wat extra tips of een aantal bijlessen tijdens een middagpauze.

Bijles organisatie

Een andere manier waarop vrijwel iedereen bijles kan volgen voor vakken zoals wiskunde, chemie, fysica en ook voor taalvakken zoals Engels en Frans, is door hulp in te schakelen van een bijles organisatie. Deze organisatie vind een privé leraar in jouw buurt die aan jou bijles wiskunde of chemie kan komen geven!

Bijles chemie via online platform Superprof

Ben je een fan van privéles en wil je graag bijles volgen voor het vak chemie? Dan kun je altijd eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je op een snelle manier online een bijles leraar in jouw buurt! Je geeft de regio in Gent in waar je de bijles chemie zou willen volgen en je laat weten op welk onderwijs niveau de bijlessen nodig zijn.

Een voordeel aan het volgen van privé bijles via Superprof is dat je deze ook online of zelfs in een andere taal zou kunnen volgen. Online kun je de bijles volgen via diensten zoals Skype en Zoom. Indien je chemie in het Engels op school krijgt, kun je ook de chemie bijles in het Engels krijgen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles in.

Via Superprof kun je ook bijlessen in andere Vlaamse regio's volgen. Zo zijn er enorm veen bijles leraren die online privéles via Superprof aanbieden en die in de regio van Antwerpen wonen. Begin er vandaag nog aan!

Wat wil je leren?