Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren wiskunde in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze wiskunde lesgevers hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 21 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren wiskunde reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Wiskunde in Gent leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Gent!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kost een wiskunde leraar in Gent en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van een les wiskunde in Gent is €19.

 

Tutor-tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je tutor
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren biedt het eerste uur van de les gratis aan.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar in Gent om privé wiskundecursussen te geven?

145 privé wiskundeleraren zijn beschikbaar om wiskundecursussen te geven in Gent en nabijliggende dorpen en steden.

 

U kunt hun profiel bekijken en de wiskundeleraar contacteren die past bij je behoeften.

 

Kies je les in Gent uit ons aanbod van meer dan 145 beschikbare docenten wiskunde.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online privélessen Wiskunde volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Wiskunde meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Wiskunde bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan wiskundeleraren is gegeven in Gent?

Leerlingen gaven hun docenten wiskunde gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 21 ratings.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag) als u vragen heeft over je cursus.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom wiskundelessen starten in Gent?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel tieners worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom wiskunde les zo gewild is.

 

Met de hulp van een privéleraar wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde verpletteren.

 

Altijd moeite gehad met het vak wiskunde, of ben je hartstikke goed in rekenen en wiskundesommen? Wiskunde is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle wiskunde privé cursussen met een gecertificeerde privé tutor bieden je de kans de verschillende wiskundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een gekwalificeerde privéleraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, kies je leraar en reserveer je cursus vandaag.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kan afspreken met je tutor om je wiskundeles in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om je wiskundeleraar te vinden tussen 145 wiskundeleraren in Gent.

 

Vind je wiskundeleraar

Wil je wiskunde in Gent volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen wiskunde met een privéleraar in Gent: soms onmisbare hulp 🤓

Waarom wiskunde leren?

De stelling van Pythagoras, algebra, vergelijkingen oplossen, vraagstukken oplossen, driehoeksmeetkunde… Het zijn allemaal wiskundige begrippen die menig scholier en student uit het middelbaar in Gent en bij uitbreiding in Vlaanderen wel eens slapeloze nachten hebben bezorgd.

Maar is dat terecht? En waarom zijn mensen soms zo bang voor wiskunde?

Wiskunde is overal

Net zoals taal is wiskunde overal in ons leven aanwezig. Getallen en cijfers zijn overal. Vanaf dag één op school maak je kennis met de letters van het alfabet en de cijfers – beide vormen ze de basis van onze kennis. Met het alfabet leer je lezen, met de cijfers leer je rekenen.

Zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je in het dagelijkse leven toch continu met wiskunde bezig. Doe je inkopen in de supermarkt? Dan moet je kunnen rekenen om te weten of je voldoende geld hebt. Schilder je de muren van de woonkamer? Dan moet je de oppervlakte berekenen voor je verf koopt. Bak je tijdens het weekend een taart? Dan reken je met inhoudsmaten. Rekenen en een basiskennis van wiskunde heb je gewoon nodig in onze moderne maatschappij.

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

Wiskunde is wel degelijk belangrijk. Een goede reden dus om bijlessen te nemen of studiebegeleiding.

Wiskunde, een universele taal

Maar wiskunde is meer dan rekenen alleen. Wiskunde gaat ook over ingewikkelde formules, over verbanden leggen – bijvoorbeeld tussen tijd en snelheid – en over ellenlange berekeningen. Zonder de hogere wiskunde lagen er geen bruggen over rivieren, bouwden we geen appartementsblokken van honderden meters hoog, waren we nooit op de maan geland en hadden we nu geen computer of smartphone.

Omdat wiskunde werkt met cijfers, getallen, symbolen en formules is het bovendien een universele taal. Of je nu Nederlands spreekt, Italiaans, Frans, Engels, Arabisch of Chinees: overal ter wereld begrijpen wiskundigen elkaar.

Waarom leer je wiskunde op de middelbare school?

Het nut van rekenen en hogere wiskunde is dus wel duidelijk. Net daarom krijgt iedere iedere leerling in het secundair onderwijs in Gent een flink pakket wiskunde. Naast Nederlands, Frans en geschiedenis. De middelbare school legt de basis voor je verdere beroepskeuzes in het leven.

Het is dus best interessant en nuttig wat meer over wiskunde te leren en huiswerkbegeleiding te nemen. Er zijn heel veel soorten wiskunde, op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die wiskunde leren of een bijles wiskunde nemen doen dat met een doel. Sommige anderen willen wat bijleren over wiskunde puur omdat ze het leuk vinden. Hoe dan ook: je hebt heel veel aan wiskunde.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om wiskunde te leren

Maar wat als de lessen wiskunde op de middelbare school niet volstaan om te slagen voor het wiskunde-examen? Als je de formules na urenlang studeren nog altijd niet begrijpt? Of blink jij juist uit in wiskunde en doe je mee aan de wiskunde-olympiade? Dan wil je je ongetwijfeld heel goed voorbereiden en extra oefenen. Of wil jij jezelf bijscholen om op de hogeschool of universiteit een wiskundige richting te volgen? Misschien worstel je als student psychologie met het vak statistiek?

Op het internet is veel informatie voorhanden waarmee je jezelf kan bijscholen en online eindeloos veel wiskunde-oefeningen kan maken.

Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan iemand die beter is in wiskunde dan jij. Alles hangt af van je eigen niveau en het wiskundeonderdeel waarvoor je hulp nodig hebt.

Bijles met een privéleerkracht is een goede oplossing. Dan krijg je bijscholing op maat en precies de oefeningen die jij nodig hebt om je wiskundekennis bij te spijkeren. Bij Superprof vind je heel wat wiskundedocenten in en rond Gent die jou kunnen helpen.

Wiskunde studeren in Gent

Wil je je graag verdiepen in de zuivere wiskunde dan is Gent the place to be. De Gentse universiteit heeft een rijke wiskundige traditie. Gentse wiskundigen zijn op internationaal niveau actief in onder andere de onderzoeksgebieden incidentiemeetkunde, cliffordanalyse, fuzzy logic en statistiek.

Als enige universiteitsstad in België heeft Gent een eigen vereniging voor haar wiskundestudenten, Prime. De vereniging is een ontmoetingsplatform voor geïnteresseerde wiskundigen en organiseert wiskundige lezingen, competities, workshops en problem-solvingavonden, maar ook een spelletjesavond, quiz en pizzafestijn voor alle studenten wiskunde.

Een bekende hedendaagse Gentse wiskundige is Jean-Paul Van Bendegem. Hij is niet alleen wiskundige maar ook filosoof.

Met zo’n grote liefde voor de wiskunde is het niet verwonderlijk dat je in Gent opleidingen, cursussen en bijscholingen wiskunde kan volgen op allerlei niveaus: van een master in de zuivere wiskunde tot zomercursussen om je kennis bij te spijkeren. Je vindt in deze toffe stad gegarandeerd jouw bijlesleerkracht wiskunde voor de  ideale privéles!

Vind een cursus wiskunde in Gent via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen en dus ook in Gent voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je dan ook een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen in en rond Gent om jou bijles over wiskunde te geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen, die wiskundeleerkracht op school zijn of een wiskundige richting gestudeerd hebben in het hoger onderwijs en met hun kennis van wiskunde een professionele carrière uitgebouwd hebben.

Ga naar Superprof, zoek op ‘wiskunde Gent’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles wiskunde of extra wiskunde-oefeningen? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een wiskunde-examen of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent wiskunde in en rond Gent die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jouw thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Gentse docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen wiskunde of de start van je ingenieursopleiding.

Wat wil je leren?