Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van leraren wiskunde in Leuven

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 over meer dan 18 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren wiskunde reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen wiskunde in Leuven

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Leuven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leuven!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kost een bijles wiskunde per uur in Leuven en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van wiskundecursussen in Leuven is €18.

 

Bijleskosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw wiskundeleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze instructeurs biedt hun eerste les gratis aan.

 

Bekijk de prijzen van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privé wiskundecursussen te geven in Leuven?

In Leuven en de voorsteden zijn 123 wiskundeleraren beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

U kunt hun advertenties bekijken en de wiskundeleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw wiskundecursus in Leuven uit ons aanbod van meer dan 123 beschikbare docenten.

💻 Kunnen we vanuit huis via Skype of Zoom privéles Wiskunde volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les Wiskunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan wiskundeleraren is toegeschreven in Leuven?

Leerlingen raten hun wiskundeleraren gemiddeld 4.9 uit 5 in een steekproef van 18 beoordelingen.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of e-mail de hele week) als u vragen heeft over onze diensten.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom wiskundelessen beginnen in Leuven?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom wiskunde ondersteuning zo gewild is.

 

Met de hulp van een tutor wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde overwinnen.

 

Altijd moeite gehad met het vak wiskunde, of ben je hartstikke goed in rekenen en wiskundesommen? Wiskunde is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle wiskunde privélessen met een gecertificeerde privé tutor bieden je de kans de verschillende wiskundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem privé wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een competente tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of op een externe locatie, kies je leraar en boek je wiskunde lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat informatie uit te wisselen met je tutor om je wiskundelessen te organiseren vanuit het comfort van jou huis, online of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw wiskundeleraar te vinden tussen 123 wiskunde leraren in Leuven.

 

Vind je wiskundeleraar

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen wiskunde in Leuven via Superprof 🤓

Waarom wiskunde leren?

De stelling van Pythagoras, algebra, vergelijkingen oplossen, vraagstukken oplossen, driehoeksmeetkunde… Het zijn allemaal wiskundige begrippen die menig scholier en student uit het middelbaar in Leuven en bij uitbreiding in Vlaanderen wel eens slapeloze nachten hebben bezorgd.

Maar is dat terecht? En waarom zijn mensen soms zo bang voor wiskunde?

Wiskunde is overal

Net zoals taal is wiskunde overal in ons leven aanwezig. Getallen en cijfers zijn overal. Vanaf dag één op school maak je kennis met de letters van het alfabet en de cijfers – beide vormen ze de basis van onze kennis. Met het alfabet leer je lezen, met de cijfers leer je rekenen.

Zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je in het dagelijkse leven toch continu met wiskunde bezig. Doe je inkopen in de supermarkt? Dan moet je kunnen rekenen om te weten of je voldoende geld hebt. Schilder je de muren van de woonkamer? Dan moet je de oppervlakte berekenen voor je verf koopt. Bak je tijdens het weekend een taart? Dan reken je met inhoudsmaten. Rekenen en een basiskennis van wiskunde heb je gewoon nodig in onze moderne maatschappij.

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

Wiskunde is wel degelijk belangrijk. Een goede reden dus om bijlessen te nemen of studiebegeleiding.

Wiskunde, een universele taal

Maar wiskunde is meer dan rekenen alleen. Wiskunde gaat ook over ingewikkelde formules, over verbanden leggen – bijvoorbeeld tussen tijd en snelheid – en over ellenlange berekeningen. Zonder de hogere wiskunde lagen er geen bruggen over rivieren, bouwden we geen appartementsblokken van honderden meters hoog, waren we nooit op de maan geland en hadden we nu geen computer of smartphone.

Omdat wiskunde werkt met cijfers, getallen, symbolen en formules is het bovendien een universele taal. Of je nu Nederlands spreekt, Italiaans, Frans, Engels, Arabisch of Chinees: overal ter wereld begrijpen wiskundigen elkaar.

Waarom leer je wiskunde op de middelbare school?

Het nut van rekenen en hogere wiskunde is dus wel duidelijk. Net daarom krijgt iedere iedere leerling in het secundair onderwijs in Leuven een flink pakket wiskunde. Naast Nederlands, Frans en geschiedenis. De middelbare school legt de basis voor je verdere beroepskeuzes in het leven.

Het is dus best interessant en nuttig wat meer over wiskunde te leren leren en huiswerkbegeleiding te nemen. Er zijn heel veel soorten wiskunde, op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die wiskunde leren of een bijles wiskunde nemen doen dat met een doel. Sommige anderen willen wat bijleren over wiskunde puur omdat ze het leuk vinden. Hoe dan ook: je hebt heel veel aan wiskunde.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om wiskunde te leren

Maar wat als de lessen wiskunde op de middelbare school niet volstaan om te slagen voor het wiskunde-examen? Als je de formules na urenlang studeren nog altijd niet begrijpt? Of blink jij juist uit in wiskunde en doe je mee aan de wiskunde-olympiade? Dan wil je je ongetwijfeld heel goed voorbereiden en extra oefenen. Of wil jij jezelf bijscholen om op de hogeschool of universiteit een wiskundige richting te volgen? Misschien worstel je als student psychologie met het vak statistiek?

Op het internet is veel informatie voorhanden waarmee je jezelf kan bijscholen en online eindeloos veel wiskunde-oefeningen kan maken.

Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan iemand die beter is in wiskunde dan jij. Alles hangt af van je eigen niveau en het wiskundeonderdeel waarvoor je hulp nodig hebt.

Bijles met een privéleerkracht is een goede oplossing. Dan krijg je bijscholing op maat en precies de oefeningen die jij nodig hebt om je wiskundekennis bij te spijkeren. Bij Superprof vind je heel wat wiskundedocenten in en rond Leuven die jou kunnen helpen.

Wiskunde studeren in Leuven

De Katholieke Universiteit Leuven is een van de oudste universiteiten in Europa. In 2025 viert de KU Leuven haar zeshonderdste verjaardag! In de 16e eeuw, de Gouden Eeuw in de Lage Landen, was Leuven een baken voor geleerden van het hele Europese continent. Grote namen zoals Erasmus, Vesalius, Mercator en de wiskundige Gemma Frisius drukten in Leuven hun stempel.

De rijke geschiedenis van de KU Leuven maakt Leuven meteen tot de meest geliefde studentenstad van België. Ze telt 50 000 studenten, maar liefst de helft van het totale aantal inwoners in Leuven. De langste toog ter wereld staat in Leuven, het is de geuzennaam van de Oude Markt, het rechthoekige plein in het centrum van de stad dat grotendeels bestaat uit horecazaken en waar je de Leuvense studenten op ieder uur van de dag of de nacht kan vinden.

De universiteit heeft een grote en innovatieve faculteit wetenschappen waarin het departement wiskunde een belangrijke plaats inneemt. Je kan er een bachelor en master in de wiskunde studeren, de lerarenopleiding wiskunde volgen of je doctoraat in de wiskunde behalen.

Wil je jezelf grondig voorbereiden op de opleiding aan de universiteit van Leuven en heb je nood aan bijles wiskunde dan vind je in Leuven een ruime keuze aan docenten die jou in wiskunde kunnen bijscholen.

Vind een cursus wiskunde in Leuven via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen en dus ook in Leuven voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je dan ook een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen in en rond Leuven om jou bijles over wiskunde te geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen, die wiskundeleerkracht op school zijn of een wiskundige richting gestudeerd hebben in het hoger onderwijs en met hun kennis van wiskunde een professionele carrière uitgebouwd hebben

Ga naar Superprof, zoek op ‘wiskunde Leuven’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles wiskunde of extra wiskunde-oefeningen? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een wiskunde-examen of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent wiskunde in en rond Leuven die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jouw thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende wiskundedocenten op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen wiskunde of de start van je ingenieursopleiding.

Wat wil je leren?