Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan leraren wiskunde in Genk

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

9 u

Zo snel als het licht! Onze leraren wiskunde reageren gemiddeld binnen de 9 uur.

Wiskunde in Genk leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Genk!

Veelgestelde vragen

💸 Hoe prijzig zijn wiskundelessen per uur in Genk en de omliggende gebieden?

De gemiddelde prijs van een les wiskunde in Genk is €17.

 

Tutoring-tarieven voor wiskundelessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je wiskundeleraar
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft de eerste wiskunde bijles gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om bijles wiskunde te geven in Genk?

10 privé wiskundeleraren zijn beschikbaar om wiskundecursussen te geven in Genk en nabijliggende dorpen en steden.

 

U kunt hun cv bekijken en de wiskundeleraar benaderen die past bij je behoeften.

 

Kies je les in Genk uit ons aanbod van meer dan 10 beschikbare docenten wiskunde.

💻 Kan je op afstand via de webcam een cursus Wiskunde volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Wiskunde meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Wiskunde bieden bovendien alle vrijheid om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten leerlingen hun wiskunde leraar in Genk?

Uit een steekproef van 2 scores, gaven studenten hun leraar wiskunde een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of mail tijdens werkdagen een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je starten met wiskundelessen in Genk?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel tieners worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra wiskundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een tutor wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde verpletteren.

 

Altijd moeite gehad met het vak wiskunde, of ben je hartstikke goed in rekenen en wiskundesommen? Wiskunde is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle wiskunde lessen met een gekwalificeerde privé leraar bieden je de mogelijkheid de verschillende wiskundige concepten efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Neem wiskundecursussen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een competente leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of online lessen wilt volgen, kies je leraar en reserveer je wiskunde lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat in contact te komen met je leraar om je wiskunde lessen te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om je wiskundeleraar te vinden tussen 10 privé leraren in Genk.

 

Vind je wiskundeleraar

Wil je wiskunde in Genk leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen wiskunde in Genk volgen met Superprof. Waar wacht je nog op? Word een kei in!

Werk aan je wiskunde problemen met bijlessen wiskunde in Genk

Woon je in de buurt van Genk en heb je moeite met het vak wiskunde? Wil je hier graag iets aan doen? Dan is het volgen van bijles wiskunde misschien wel iets voor jou! Jongeren die in het middelbaar onderwijs of in het hoger onderwijs wiskunde krijgen hebben vaak moeite met het leren van de informatie die ze tijdens de les krijgen. Een van de grootste voorbeelden is het wiskunde onderwerp statistiek!

De problemen doen zich vaak al in het middelbaar voor waar jongeren vakken zoals wiskunde, statistiek en chemie op de zelfde manier proberen te studeren als vakken zoals engels en Frans.

Ook hebben we het over de mogelijkheid die je in Gent en Leuven hebt om aan wiskunde bijlessen deel te nemen! Lees dus snel verder als je bijles in de buurt van dezen steden zou willen volgen!

Waarom zou je bijles wiskunde volgen

Heb je eventueel wel interesse in het volgen van een aantal bijlessen wiskunde, maar weet je niet of je wel effectief bijles nodig hebt? We hebben hier een aantal verschillende redenen voorzien waardoor jij misschien aan bijlessen wilt deelnemen.

Bijles wiskunde helpt je betere punten te krijgen.

Er zijn veel verschillende studenten die moeite hebben met vakken zoals wiskunde statistiek en die hier hun examens niet door halen. Onderzoek heeft echter aangetoond dat studenten die vaker aan bijlessen wiskunde deelnemen of die regelmatige bijlessen voor andere vakken volgen, ook over het algemeen betere punten behalen voor de vakken waar ze moeite mee hebben zoals wiskunde.

Met bijles wiskunde zal je leraar je de juiste studiemethode aanleren

Veel verschillende studenten die moeite hebben met wiskunde of statistiek zullen hier problemen mee hebben doordat ze de juiste studiemethode niet hebben. Wanneer je aan bijles volgen doet, zal je leraar de juiste studiemethode kunnen aanleren!

Bijlessen voor andere vakken

Het kan ook zijn dat je weinig moeite hebt met wiskunde, maar dat er een ander vak zoals chemie of een vak zoals fysica moeilijk is. In de buurt van Genk kun je voor elk specifiek vak wel een bijles leraar vinden die je bijles kan komen geven voor vakken zoals chemie en fysica.

Zoals je ziet zijn er verschillende redenen om bijles te volgen voor vakken zoals wiskunde, chemie en fysica! In tegenstelling to wat veel mensen denken zijn deze lessen niet enkel voor jongeren uit het middelbaar. In het volgende deel van onze blog hebben we het over wie er allemaal aan bijles wiskunde zou kunnen deelnemen!

Waar in Genk kun je bijlessen wiskunde volgen?

Woon je in de buurt van Genk en zou je graag bijlessen wiskunde willen volgen? Dan zijn er een aantal verschillende manieren om aan deze bijlessen deel te nemen.

Studenten van het secundair onderwijs kunnen best bijles wiskunde vragen bij de leraar die les geeft in het middelbaar. Deze leerkracht kan je namelijk bijles tijdens de middagpauze kunnen geven. Dit kun je aan elke leraar van jouw middelbaar jaar vragen, zo kun je dan gratis bijles krijgen voor vakken zoals frans of fysica!

Kun je op het middelbaar niet terecht bij een leraar voor het volgen van bijles wiskunde of wil je de bijlessen liever krijgen bij een privé leerkracht? Dan zijn er nog verschillende bijles organisaties waarbij je online in contact kunt komen met een bijles leraar in jouw buurt.

De bijles organisaties in de buurt van Genk voorzien lessen voor alle vakken van het middelbaar. Je hoeft dus niet ver te zoeken. Het online platform van Superprof is een goede plek om aan je zoektocht naar een privé bijles leraar in Genk te zoeken. Je geeft de regio van Genk in en laat weten voor welk vak je graag bijles wilt volgen.

De wiskunde bijlessen die je via Superprof volgt kun je op verschillende manieren volgen:

  • Je kunt bijles volgen bij de leraar thuis
  • De leraar kan bij jouw thuis wiskunde bijles komen geven
  • De bijlessen kun je ook volgen via online diensten zoals Skype en Zoom.

De bijles die je volgt via Superprof kan ook in verschillende talen gegeven worden. Zo kun je bijvoorbeeld wiskunde bijles krijgen in het frans, maar ook in het engels. Dit is vooral handig voor mensen die het Nederlands nog niet zo onder de knie hebben en die toch graag bijles zouden willen volgen!

Wanneer je bij Superprof bijles wiskunde volgt, zul je ook een aantal voordelen hebben die je niet zou hebben wanneer je les zou volgen bij een andere organisatie. Zo kun je met de bijles leraar afspreken hoeveel je per uur moet betalen voor wiskunde bijles. Bij andere organisaties ligt de prijs voor een bijles waarbij je een uur wiskunde krijgt tussen de 30 en 50 euro.

Wacht dus niet langer en start vandaag nog met het werken aan je problemen die je bij wiskunde hebt door het volgen van bijles in Genk!

Wil je graag privéles voor een vak zoals wiskunde volgen, maar woon je ergens anders? Dan kun je met Superprof ook bijles leraren vinden die je wiskunde bijlessen kunnen komen geven in de buurt van bijvoorbeeld Antwerpen, Leuven en Gent!

Wat wil je leren?