Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren wiskunde in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze wiskunde lesgevers hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 24 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren wiskunde reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Wiskunde in Antwerpen leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Veelgestelde vragen

💸 Wat is het tarief van wiskunde bijlessen in Antwerpen?

In Antwerpen zijn de gemiddelde kosten van wiskundelessen per uur €18.

 

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je wiskundeleraar
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van je lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze tutoren biedt het eerste uur van de les gratis aan.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde leraren in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om wiskunde les te geven in Antwerpen?

In Antwerpen en de voorsteden zijn 192 docenten wiskunde beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun cv checken en de wiskundeleraar berichten die past bij je behoeften.

 

Kies je cursus uit ons aanbod van meer dan 192 wiskundeleraren.

💻 Kan je thuis via Skype of Zoom privéles Wiskunde volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Wiskunde meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Wiskunde bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten studenten hun wiskundeleraar in Antwerpen?

Studenten raten hun leraren wiskunde gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 24 ratings.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of via mail de hele week) als u vragen heeft over je cursus.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom moet je starten met een wiskundecursus in Antwerpen?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra wiskunde les zo gewild is.

 

Met de hulp van een wiskundedocent kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde overwinnen.

 

Altijd moeite gehad met het vak wiskunde, of ben je hartstikke goed in rekenen en wiskundesommen? Wiskunde is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle wiskunde cursussen met een competente privé tutor bieden je de gelegenheid de verschillende wiskundige concepten sneller onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een ervaren leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte tijd om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je wiskundelessen te boeken in het comfort van je huis of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kan afspreken met je leraar om je wiskundelessen in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om je wiskundeleraar te vinden tussen 192 wiskunde leraren in Antwerpen.

 

Vind je wiskundeleraar

Wil je wiskunde in Antwerpen volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen wiskunde Antwerpen met een privéleraar: soms onmisbare hulp 🤓

Waarom wiskunde leren?

De stelling van Pythagoras, algebra, vergelijkingen oplossen, vraagstukken oplossen, driehoeksmeetkunde… Het zijn allemaal wiskundige begrippen die menig scholier en student uit het middelbaar in Antwerpen en bij uitbreiding in Vlaanderen wel eens slapeloze nachten hebben bezorgd.

Maar is dat terecht? En waarom zijn mensen soms zo bang voor wiskunde?

Wiskunde is overal

Net zoals taal is wiskunde overal in ons leven aanwezig. Getallen en cijfers zijn overal. Vanaf dag één op school maak je kennis met de letters van het alfabet en de cijfers – beide vormen ze de basis van onze kennis. Met het alfabet leer je lezen, met de cijfers leer je rekenen.

Zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je in het dagelijkse leven toch continu met wiskunde bezig. Doe je inkopen in de supermarkt? Dan moet je kunnen rekenen om te weten of je voldoende geld hebt. Schilder je de muren van de woonkamer? Dan moet je de oppervlakte berekenen voor je verf koopt. Bak je tijdens het weekend een taart? Dan reken je met inhoudsmaten. Rekenen en een basiskennis van wiskunde heb je gewoon nodig in onze moderne maatschappij.

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

Wiskunde is wel degelijk belangrijk. Een goede reden dus om bijlessen te nemen of studiebegeleiding.

Wiskunde, een universele taal

Maar wiskunde is meer dan rekenen alleen. Wiskunde gaat ook over ingewikkelde formules, over verbanden leggen – bijvoorbeeld tussen tijd en snelheid – en over ellenlange berekeningen. Zonder de hogere wiskunde lagen er geen bruggen over rivieren, bouwden we geen appartementsblokken van honderden meters hoog, waren we nooit op de maan geland en hadden we nu geen computer of smartphone.

Omdat wiskunde werkt met cijfers, getallen, symbolen en formules is het bovendien een universele taal. Of je nu Nederlands spreekt, Italiaans, FRans, Engels, Arabisch of Chinees: overal ter wereld begrijpen wiskundigen elkaar.

Waarom leer je wiskunde op de middelbare school?

Het nut van rekenen en hogere wiskunde is dus wel duidelijk. Net daarom krijgt iedere leerling in het secundair onderwijs in Antwerpen een flink pakket wiskunde. Naast Nederlands, Frans en geschiedenis. De middelbare school legt de basis voor je verdere beroepskeuzes in het leven.

Het is dus best interessant en nuttig wat meer over wiskunde te leren en huiswerkbegeleiding te nemen. Er zijn heel veel soorten wiskunde, op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die wiskunde leren of een bijles wiskunde nemen doen dat met een doel. Sommige anderen willen wat bijleren over wiskunde puur omdat ze het leuk vinden. Hoe dan ook: je hebt heel veel aan wiskunde.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om wiskunde te leren

Maar wat als de lessen wiskunde op de middelbare school niet volstaan om te slagen voor het wiskunde-examen? Als je de formules na urenlang studeren nog altijd niet begrijpt? Of blink jij juist uit in wiskunde en doe je mee aan de wiskunde-olympiade? Dan wil je je ongetwijfeld heel goed voorbereiden en extra oefenen. Of wil jij jezelf bijscholen om op de hogeschool of universiteit een wiskundige richting te volgen? Misschien worstel je als student psychologie met het vak statistiek?

Op het internet is veel informatie voorhanden waarmee je jezelf kan bijscholen en online eindeloos veel wiskunde-oefeningen kan maken.

Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan iemand die beter is in wiskunde dan jij. Alles hangt af van je eigen niveau en het wiskundeonderdeel waarvoor je hulp nodig hebt.

Bijles met een privéleerkracht is een goede oplossing. Dan krijg je bijscholing op maat en precies de oefeningen die jij nodig hebt om je wiskundekennis bij te spijkeren. Bij Superprof vind je heel wat wiskundedocenten in en rond Antwerpen die jou kunnen helpen.

Wiskunde studeren in Antwerpen

Antwerpen is de op een na grootste studentenstad in Vlaanderen en biedt meer dan tweehonderd afstudeerrichtingen aan de universiteit en de hogescholen, waaronder zuivere wiskunde, fysica en wiskundig georiënteerde opleidingen zoals burgerlijk of industrieel ingenieur. De opleidingen in Antwerpen zijn van een hoog niveau. De Universiteit Antwerpen staat aan de top met wetenschappelijk onderzoek naar geneesmiddelen, neurowetenschappen en alzheimer.

Aan de Universiteit Antwerpen kan je onder andere een master zuivere wiskunde volgen. Je leert er niet alleen alles over meetkunde, getaltheorie, algebra, analyse en kanstheorie maar ook over de recente takken van de wiskunde zoals cryptografie, financiële wiskunde, topologie, enz.

Een bekende wiskundige uit Antwerpen is Jan Karel della Faille, geboren in de zestiende eeuw in Antwerpen in de toenmalige Spaande Nederlanden. Hij werd beroemd met zijn boek Theoremata de centro gravitatis partium circuli et ellipsis waarin hij als eerste het massamiddelpunt van de sector van een cirkel bepaalde.

Ook tegenwoordig telt Antwerpen aardig wat bekende wiskundigen. Paul Levrie en Rudi Penne staan erom bekend dat ze wiskunde dichter bij het grote publiek willen brengen. In 2014 werden ze door Eos verkozen tot beste wetenschapscommunicatoren voor hun Scilogs-blog Wiskunde is sexy en het boek De pracht van priemgetallen. Paul Levrie is bovendien redacteur van Pythagoras,  het wiskundetijdschrift voor de liefhebber.

Je leest het al: Antwerpen is the place to be om bijles of studiebegeleiding wiskunde te volgen en je wiskundige kennis op peil te brengen met een privéleerkracht.

Vind een cursus wiskunde in Antwerpen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen en dus ook in Antwerpen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je dan ook een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen in en rond Antwerpen om jou bijles over wiskunde te geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen, die wiskundeleerkracht op school zijn of een wiskundige richting gestudeerd hebben in het hoger onderwijs en met hun kennis van wiskunde een professionele carrière uitgebouwd hebben

Ga naar Superprof, zoek op ‘wiskunde Antwerpen’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles wiskunde of extra wiskunde-oefeningen? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een wiskunde-examen of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent wiskunde in en rond Antwerpen die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jouw thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Antwerpse docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen wiskunde of de start van je ingenieursopleiding.

Wat wil je leren?