Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan leraren rekenen in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze reken leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 9 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren rekenen reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Rekenen in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen rekenen

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun leraren rekenen in Antwerpen?

Uit 9 beoordelingen geven de cursisten een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf.

 

In het geval van problemen omtrent een les, staat het Superprof-team tot je beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, elke werkdag.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

💻 Kan je op Superprof ook een online cursus rekenen volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

85% van de docenten biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen rekenen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen rekenen bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om een les rekenen te geven in Antwerpen en omgeving?

In Antwerpen en in aangrenzende gebieden bieden 92 bijlesleraren rekenen bijles aan.

 

Je kan hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan bepalen welke leraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen rekenen uit meer dan 92 privéleraren.

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privé lessen rekenen in Antwerpen?

De gemiddelde prijs van een privé les rekenen in Antwerpen is €18.

 

De ervaring van de rekenen privécoach, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

Wil je bijles rekenen in Antwerpen volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Laat een reken bijles je helpen voor je huiswerk of examen in Antwerpen. Wacht niet langer!

Haal betere punten voor wiskunde door aan bijles deel te nemen in Antwerpen!

Volg je een of andere wiskunde opleiding en heb je moeite met de leerstof of lukt het rekenen niet zo goed? Woon je in de buurt van Antwerpen? Dan is dit de perfecte blog voor jou! Lees snel verder en kom erachter hoe jij aan deze problemen kunt werken.

Er zijn veel studenten die moeite hebben tijdens de wiskunde lessen. Dit kan zijn doordat het rekenen niet zo goed lukt of dat het onderwerp van wiskunde op een andere manier aan de student gegeven wordt.

Heeft je kind moeite met rekenen? Heb je zelf moeite met rekenen in het secundair onderwijs of in het hoger onderwijs? Dan kun je best aan een bijles deelnemen. Tijdens de bijles zul je namelijk op verschillende manieren aan je wiskunde vaardigheden kunnen werken.

Wil je weten waarom je best bijlessen volgt bij een bijles leraar? Dan raden we je aan om even verder te lezen.

Waarom zou je aan bijles deelnemen

Het volgen van bijlessen is in de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit voor vakken zoals wiskunde, maar er zijn ook veel leraren die bijles voor het vak engels geven. Lees in dit deel van deze blog wat er zo voordelig is aan bijlessen.

Je behaalt betere punten

Er is onderzoek gedaan naar de invloed die het regelmatig deelnemen aan bijles heeft op de punten van het vak waarvoor er bijles gevolgd wordt. Het onderzoek toonde aan dat studenten die regelmatig bijles volgen, een stuk betere punten behalen voor deze vakken!

Je krijgt meer discipline

Wanneer je regelmatig aan bijlessen deelneemt, zul je een ritme opbouwen waarin je telkens bezig bent met een vak zoals wiskunde. Uiteindelijk zal dit ritme ook overgaan op andere vakken zoals het studeren voor het vak engels.

De bijles leraar zal je ook helpen om de juiste manier van studeren tijdens de bijles aan te leren. Op deze manier zul je in de toekomst minder moeite hebben met nieuwe theorie van het vak wiskunde!

Je maakt meer tijd vrij voor andere vakken.

Wanneer je bijles volgt voor een vak zoals wiskunde, zul je hier wekelijks al minstens een uur aan werken. In dit uur zul je meer gedaan krijgen met de leraar dan dat je zelf zou gedaan hebben in verschillende uren. Daarom kun je best leren rekenen met een leraar zodat je meer tijd overhoudt voor andere vakken zoals bijvoorbeeld Engels of Frans.

Heb je zelf interesse in het volgen van bijlessen? Lees dan waar in Antwerpen je terecht kunt om aan bijles deel te nemen.

Hoe neem je deel aan bijles in Antwerpen

Woon je in de buurt van Antwerpen en heb je nood aan een bijles? Dan kun je deze lessen op verschillende manieren vinden.

Je eigen school

Studenten die in het secundair onderwijs zitten, kunnen vaak terecht bij hun eigen leraren. Je kunt hen vragen of ze jou een aantal uur aan bijles willen geven. De bijlessen worden meestal in de middagpauze in gepland zodat je niet extra lang op school moet volgen. Ook kun je deze extra les gratis volgen aangezien de leraar hier vaak niets voor terug vraagt.

Leren rekenen bij een bijles organisatie

In Antwerpen zijn er verschillende bijles organisaties waar je contact mee kunt opnemen om bijles te volgen. In een intake gesprek zal de organisatie leren waar je precies naar op zoek bent en voor welk onderwijs niveau er een leraar gevonden moet worden. Zodra de bijles organisatie een leraar gevonden heeft, zal deze leerkracht contact met je opnemen om de eerste les in te plannen.

Bijles volgen in Antwerpen via Superprof

Een andere manier om huiswerkbegeleiding in Antwerpen te krijgen is door een kijkje te nemen op het online platform van Superprof. Via dit online platform kun je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar in jouw buurt vinden.

Hiervoor geef je de regio van Antwerpen, waar je de bijlessen wilt volgen, in en je laat weten op welk onderwijs niveau je bijles wiskunde nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt aanwezig zijn om je bijles te kunnen geven.

Hierna kun je contact opnemen met een leraar om een eerste les in te plannen. De eerste bijles die je via Superprof volgt, zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden. De bijlessen worden normaal in het Nederlands gegeven, maar je kunt ook vragen of je leraar deze lessen in het Engels of in het Frans kan geven.

Kun je je niet makkelijk verplaatsen en heb je toch nood aan bijles? Dan kun je deelnemen aan bijlessen via gratis online diensten zoals Skype en Zoom. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het volgen van bijles voor het vak wiskunde!

Wat wil je leren?