Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan rekenen leraren via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 504 beoordelingen.

17 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €17 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen rekenen via webcam

Overleg met je leraar rekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Rekenen online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

3748 leren bieden online lessen rekenen.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 3748 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

3748 leraren rekenen bieden aan om je te helpen met rekenen.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 3748 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 17 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar rekenen
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren rekenen krijgen?

Gemeten over een totaal van 504  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

3748 leraren rekenen  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Laat een privé reken leraar je verder helpen voor huiswerk of examen voorbereiding. Waarom langer twijfelen?

Word beter in rekenen met online bijles wiskunde!

Wil je graag slagen voor je volgende wiskunde toets of heeft je kind moeite met rekenen op school? Dan is het deelnemen aan bijles misschien wel de perfecte oplossing voor jou.

Bijles wordt vroeger enkel aan een kind gegeven die absoluut niet mee kon op een basisschool of op een middelbare school. Echter heeft onderzoek later aangetoond dat het regelmatig volgen van bijles voor een vak zoals wiskunde of meer bepaald voor rekenen, enorm positieve gevolgen heeft voor de punten van dat kind.

Door de evolutie van de technologie en het internet, is het volgen van bijles een stuk eenvoudiger geworden. Zo kun je tegenwoordig ook online deelnemen aan bijles voor vakken zoals wiskunde!

Hoe neem je deel aan online bijles rekenen?

Zit je op een middelbare school en heb je moeite met het rekenen bij wiskunde? Wil je hiervoor deelnemen aan online reken bijlessen, maar weet je niet goed hoe je hier aan deel kunt nemen? Dan kun je best even verder lezen, we hebben het namelijk over hoe je online aan een groep bijles of aan een individuele bijles deel zou kunnen nemen.

Waarom bijles rekenen online in groep volgen?

Er zijn verschillende soorten bijles die je online zou kunnen volgen. Zo heb je bijvoorbeeld online groep bijles voor vakken zoals wiskunde, waar je deel aan kunt nemen. Tijdens een groep bijles zullen de studenten van de middelbare school via online diensten contact kunnen opnemen met de wiskunde leraar die de bijles rekenen zal geven. Op deze manier kunnen alle leerlingen individueel deelnemen aan een les, maar hoeven zet hier niet voor naar school te komen.

De online groep bijlessen worden meestel niet door de middelbare school of de basisschool georganiseerd. Zo zul je vaak een online bijles aan moeten vragen. Je kunt dit doen samen met een groep vrienden die ook moeite hebben met hetzelfde vak.

Waarom privé online bijles volgen voor wiskunde?

Heeft je kind moeite met het vak wiskunde in de basisschool of studeert je kind al aan de middelbare school en gaat het rekenen toch nog wat moeilijk? Dan zijn er verschillende leraren die bijles wiskunde aan jouw kind kunnen komen geven. Deze bijles kan vaak ook in de vorm van een online les gegeven worden. Op deze manier hoef je je kind niet naar een school te brengen.

De bijles die aan jouw kind gegeven word zal helpen bij de moeite die hij of zij specifiek met het vak wiskunde heeft. Het kan echter ook zijn dat je kind enkel moeite heeft met het maken van wiskunde huiswerk. Hiervoor kan je kind dan huiswerkbegeleiding krijgen, ook deze soort van bijles kan via online diensten aan je kind gegeven worden.

Wat heb je nodig om online bijles te volgen voor wiskunde?

Om goed deel te kunnen nemen aan online bijles voor een vak zoals wiskunde, zul je over een aantal dingen moeten beschikken. Zo heb je vaak een laptop of een computer nodig met een webcam. Vervolgens moet je ook nog een internet verbinding hebben zodat je verbinding met de online diensten kunt maken.

Er zijn ook verschillende algemene dingen zoals een pen en een cursusblok die je nodig hebt. Met een pen en een cursusblok zul je zelf namelijk kunnen oefenen met de oefeningen die je bijles leraar aan jou zal geven.

Heb jij interesse in het volgen van online bijles om beter te leren rekenen of wil je graag je kind helpen door hem extra wiskunde les te laten volgen? Lees dan in het volgende deel waar je hiervoor best terecht kunt.

Online bijlessen volgen via Superprof

De mensen die in Vlaanderen op zoek zijn naar een bijles leraar die via online diensten wiskunde bijles kan geven, kunnen best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Op dit platform vind je namelijk op een snelle manier de contact gegevens van een bijles leraar die jou bijles kan komen geven. Je krijgt eerst een overzicht te zien met alle bijles leraren met ervaring in wiskunde of met specifieke ervaring in rekenen. Wanneer je een leraar gekozen hebt kun je contact opnemen om de bijles te starten.

De meeste bijles leraren die hun diensten via Superprof aanbieden hebben ervaring met het geven van online bijles via Skype of Zoom. Op deze manier hoeft het kind nooit naar een school te komen om de huiswerkbegeleiding te krijgen. De meeste leerkrachten die hun diensten via Superprof geven bijles in het Nederlands, maar je kunt ook bijles leraren vinden die les in een andere taal zoals Engels of Frans kunnen geven. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste online bijles in!

Wat wil je leren?